سلام
موتور رو روشن کنین
با آبپاش یا دست آب بپاشید روی تسمه ها
اگر صدا برطرف شد پس از تسمه ها هست
با دست سفتیشون رو چک کنین
باید با فشار دادنِ کمرش به اندازه ی 2 سانت بازی کنه
سلام
موتور رو روشن کنین
با آبپاش یا دست آب بپاشید روی تسمه ها
اگر صدا برطرف شد پس از تسمه ها هست
با دست سفتیشون رو چک کنین
باید با فشار دادنِ کمرش به اندازه ی 2 سانت بازی کنه
سلام
شاید جنسش بنجل هست
درضمن دهنه ی پلاتین باید کج نباشه
باید موقع بسته شدن همه جاش با هم بسته بشه
سلام
چند روزیه متوجه صدای عجیبی حین حرکت ماشینم میشم! ( پراید 131 مدل 90 که 40/000 تا کار کرده )
مثل صدای چرخش یا دوران هست و مخصوصا وقتی گاز رو رها میکنم و صدای موتور کم میشه (موقع کم شدن سرعت) صدا واضح تر شنیده میشه!
هرچی هست ریتمش با سرعت حرکت هماهنگه. مثل اینکه از یکی از چرخ ها باشه یا قسمتی از ماشین که حرکت چرخشی یا دورانی داره!!!
کسی چیزی به نظرش نمی رسه؟!
2- ترمز ABS ــش به نظرم مشکل داره. وقتی بخوای به سرعت متوقف بشی (حتی در سرعت های خیلی کم) یه دفعه ترمز خالی میکنه و صدای برخورد یه جسم فلزی از سیستم ترمز میاد و ترمز عمل نمیکنه!
ولی وقتی به تدریج ترمز بگیری مشکلی نیست. توی سرما یا جاده لغزنده هم همین مشکل پیش میاد.
فکر کنم بوسترش مشکل داره!
کسی مشکل مشابهی نداره؟!
ممنون
دوستان پست ما یادشون نره
با اجازه از اساتید
اگه وقتی گاز رو ول میکنی صدای قِر قِر بده میتونه برای بلبرینگ توی گیربکس باشه چون تجربشو دارم اگه صدای دیگه ای میده باید چرخ ها بازدید بشن شاید برای بلبرینگ باشه
سوال 2. احتمالا برای بوسترت هست باید تعویض بشه![]()
منم دقیقا همین مشکل رو دارم گفتن بخاطر بوستر هستش، ولی بخاطر قیمت بالایی که داره تعویض نکردم
سلام.
سمند 88 فرمون ماشین خیلی سفت شده اصلا انگار نه انگار که هیدرو لیکه روغن هیدرو لیک هم کم نکرده ولی تاحالا عوض نکردم علتش چی میتونه باشه (باد لاستیک میزونه)
علل مختلفی داره میتونه از پمپ هیدرولیک باشه ، میتونه از شلنگ ها باشه (گرفته باشه) و یا از جعبه فرمون باید بدی تعمیرکار واست چک کنه کدوماشه
یه پول تپل قبل تعمیرگاه رفتن بزار کنارسلام.
سمند 88 فرمون ماشین خیلی سفت شده اصلا انگار نه انگار که هیدرو لیکه روغن هیدرو لیک هم کم نکرده ولی تاحالا عوض نکردم علتش چی میتونه باشه (باد لاستیک میزونه)![]()
ممنون
فقط پیش تعمیرکار با تخصص خاصی باید برم برای عیب و یابی و تعمیر ؟!
شاید مشکل فقط از شیلنگ خلاء بوستر باشه! تعمیرکار بردی؟ گفت کل بوستر باید تعویض بشه؟! قیمت داری ؟!
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)