تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 1081 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

سلام hamilton عزیز
    من با کاسپر به مشکل برخوردم و اون اینه که database corrupted داده و خواستم آپیت کنم تا درست بشه ولی دیشب 99 درصد رفت و 22 مگ آپدیت شد ولی اعصابم خورد شد و قطعش کردم و باز درست نشد .یک راه حل به من بدهید
    راستی اگه تاپیک رو اشتباه اومدم معذرت.عوارض دوری از فروم هست
    ممنون مهرداد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    آيا مي شود از ويروس ياب بروز شده بك آپ گرفت ،بطوري كه بشود روي سي دي رايت كرد و همچنين اتو ران هم باشد؟
    در صورت امكان مراحل را توضيح دهيد.
    با تشكر فراوان.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام hamilton عزیز
    من با کاسپر به مشکل برخوردم و اون اینه که database corrupted داده و خواستم آپیت کنم تا درست بشه ولی دیشب 99 درصد رفت و 22 مگ آپدیت شد ولی اعصابم خورد شد و قطعش کردم و باز درست نشد .یک راه حل به من بدهید
    راستی اگه تاپیک رو اشتباه اومدم معذرت.عوارض دوری از فروم هست
    ممنون مهرداد
    با سلام خدمت شما دوست عزيز.
    در اين مورد توصيه ميكنم يكبار كاسپر را با برنامه هاي اصطلاحا قيلترشكن آپديت كنيد.بعد از اينكه يكبار اينكار را انجام داديد دفعات بعد ميتوانيد براحتي و بدون نياز به انجام كار خاصي آپديت را انجام دهيد.

با سلام
    آيا مي شود از ويروس ياب بروز شده بك آپ گرفت ،بطوري كه بشود روي سي دي رايت كرد و همچنين اتو ران هم باشد؟
    در صورت امكان مراحل را توضيح دهيد.
    با تشكر فراوان.
    اگر منظور شما تهيه Backup از آپديتهاي كاسپر ميباشد بله اين امكان وجود دارد و راهنماي انجام اين كار در پست اول موجود ميباشد.
    اگر منظور شما تهيه Backup از خود آنتي ويروس و رايت آن روي سي دي ميباشد بايد گفت چنين امكاني وجود نداره.مگر اينكه شما از نسخه هاي Portable آنتي ويروسها استفاده كنيد كه نياز به نصب در ساير سيستمها ندارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حجم شاخه C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab هست که بنظر خیلی زیاد میاد.
    در سیستم من شاخه:
    Bases = 37.5 Mb
    Data = 364 Mb
    Dskm = 99.8 Kb
    QB = 350 Mb
    Report = 11 Mb
    Update distribution = 0
    از حجم را اشغال کرده اند

در مورد شاخه های این آدس و اینکه چجوری حجم اضافه رو میشه پاک کرد و یا پاک کردن چه شاخه هایی مشکل زا نیست اطلاعات کاملی هست ؟

5. این کاربر از rw280s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نظر خاصي وجود نداره.اين برنامه از نظر كمپاني كاسپر يك برنامه مخرب تسخيص داده شده چون داره به ضرر كمپاني كاسپر كار ميكنه بنابراين طبيعيه كار كنند كه اين برنامه و برنامه مشابه ديگر به عنوان يك برنامه مخرب به كاسپر شناسانده بشه.

جناب همیلتون گرامی

پس از نظر شما محتوای این cd مورد ندارد و آلوده نیست .
    پس میشه به راحتی از اون استفاده کرد و مشکلی رو پیش نمیاره؟

در مورد سوال دوم من هم لطفا توضیح بدید که تاریخ آپدیت قسمت Malicious scripts با سایر قسمت ها فرق داره و تا تاریخ 12/02/2009 آپدیت شده. آپدیت این قسمت به هین صورت هست؟

متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی می خوام نسخه 7 کاسپر اینترنت سکوریتی را به صورت آفلاین آپدیت کنم این ارو را میده علتش چیست البته پوشه آپدیت را از یک کامپیوتر دیگه اوردم یادم یک ماه پیش همین اپدیت را قبول می کرد الان که ویندوز عوض شده و کاسپر را تازه نصب کردم قبول نمی کنه در ضمن ورژن همان ورژن است
    بردم در چند جای دیگه هم امتحان کردم قبول نمی کنه

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جناب همیلتون گرامی

پس از نظر شما محتوای این cd مورد ندارد و آلوده نیست .
    پس میشه به راحتی از اون استفاده کرد و مشکلی رو پیش نمیاره؟

در مورد سوال دوم من هم لطفا توضیح بدید که تاریخ آپدیت قسمت Malicious scripts با سایر قسمت ها فرق داره و تا تاریخ 12/02/2009 آپدیت شده. آپدیت این قسمت به هین صورت هست؟

متشکرم
    در ارتباط با اين برنامه اي كه فرموديد خير.ولي بايد توجه داشته باشيد آن برنامه ديگه كار نميكنه.
    در مورد سوال دوم شما و قسمت Malicious scripts بايد عرض كنم كه اين بخش بصورت مرتب و روزانه آپديت نميشه و در فواصل زماني خاصي از سوي كمپاني كاسپر آپديت ميشود و جاي نگراني در اين خصوص نميباشه.

وقتی می خوام نسخه 7 کاسپر اینترنت سکوریتی را به صورت آفلاین آپدیت کنم این ارو را میده علتش چیست البته پوشه آپدیت را از یک کامپیوتر دیگه اوردم یادم یک ماه پیش همین اپدیت را قبول می کرد الان که ویندوز عوض شده و کاسپر را تازه نصب کردم قبول نمی کنه در ضمن ورژن همان ورژن است
    بردم در چند جای دیگه هم امتحان کردم قبول نمی کنه

احتمالا فايلهاي آپديت بصورت كامل برداشته نشده اند.محتويات پوشه آپديتي كه شما جمع آوري كرده ايد شامل چه فولدرهايي ميباشه؟

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حجم شاخه C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab هست که بنظر خیلی زیاد میاد.
    در سیستم من شاخه:
    Bases = 37.5 Mb
    Data = 364 Mb
    Dskm = 99.8 Kb
    QB = 350 Mb
    Report = 11 Mb
    Update distribution = 0
    از حجم را اشغال کرده اند

در مورد شاخه های این آدس و اینکه چجوری حجم اضافه رو میشه پاک کرد و یا پاک کردن چه شاخه هایی مشکل زا نیست اطلاعات کاملی هست ؟

Bases : پوشه اصلی اطلاعات و دیتابیس آنتی ویروس است

Data : دیتابیس کلیه بخش ها و اطلاعات پیرامون آپدیت آنها در این پوشه قرار میگیرد

Dskm : این پوشه به PDM کسپرسکی مربوط میشود که اطلاعات آپدیت این بخش را ثبت میکند

QB : پوشه نگهداری فایلهای قرنطینه و پشتیان است

Report : همانطور که از نامش پیداست برای نگهداری گزارش های کسپرسکی درنظر گرفته شده است

خب پوشه QB و Report را باید از طریق خود کسپرسکی خالی کنید

بدین طریق که فایلهای گزارش رو از طریق منوی تنظیمات ، پاک نمایید

فایلهای قرنطینه رو هم باید به بخش قرنطینه در کسپرسکی رفته و فایلها را یا delete کنید یا Restore ( برای برگردان فایلهای مهم )

به پوشه Bases و Dskm به هیچ عنوان کاری نداشته باشید

و در سایر پوشه ها چنانچه فایلهایی با پسوند Tmp دیدید ، آنها را پاک کنید

( لازم به ذکر است برای پاک کردن هر فایلی ، باید ابتدا Self-Defense کسپرسکی را موقتا غیرفعال کنید )

11. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رو نمایی از نسخه 2010 کسپرسکی که در تابستان امسال منتشر خواهد شد

( البته این اینترفیس تا آن زمان احتمالا دچار تغییراتی خواهد شد )

13. 7 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من با روشی که جناب همیلتون آموزش دادن از سایت چینی یه سریال 6 ماهه دریافت کردم. دادم به یکی از دوستانم. هم زمان رو 2 سیستم استفاده کرده که هم زمان آنلاین میشن. ولی فقط یکیشون آپدیت میشده و دیگری آفلاین آپدیت از سیستم اول میشده.
    میگفت چند وقت پیش دیده یه فولدر en دوباره کنار sch ساخته شده و سریالش از کار افتاده. گفتم کلا پاک کن و دوباره نصب کن. کرد و تغییرات لازم رو هم داد ولی میگه پیغام میده سریال compatible نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •