خب با این قیمت دوو سیلو - پراید 111 (صفر) - 405 - 206 - و خیلی های دیگه!
که من بین اینا پیشنهادم دو گزینه اولی هستش!
خب با این قیمت دوو سیلو - پراید 111 (صفر) - 405 - 206 - و خیلی های دیگه!
که من بین اینا پیشنهادم دو گزینه اولی هستش!
حالا همشهری چرا 206 رو توصیه نمی کنی ؟!خب با این قیمت دوو سیلو - پراید 111 (صفر) - 405 - 206 - و خیلی های دیگه!
که من بین اینا پیشنهادم دو گزینه اولی هستش!آخه بیشتر این تو فکرمه !
حتی یکی میگفت تیپ 5 هم میتونم بگیرم !
البته دوست دیگه ای هم گل رو پیشنهاد داده !!
من پیکان رو به 206 ترجیح میدم! تا وقتی که مطمئن نباشم این ماشینی که میخرم سالم هستش یا نه!
206 ماشین خیلی پرخرج و پراستهلاکی هستش و خرید دست دوم اون با 7 - 8 تومن کار خطرناکی هستش!
حالا اگه تیپ 2 باشه مساله ای نداره تیپ 5 که یعنی با پول شوخی کردن!
به هر حال در موقع خرید کمی شانس میخواد و دقت زیاد!
من پیشنهادم دووسیلو و پراید هستش!
اقا 206 نخر اون هم مدل های 83 و 82
این آقا فرشاد راست میگه
ببین اولش خوبه اما وای به اون روزی که بیافته رو خرج
بیچاره ات میکنه
چه خرج هایی ؟! میشه دقیقتر بگید ؟ ممنوناقا 206 نخر اون هم مدل های 83 و 82
این آقا فرشاد راست میگه
ببین اولش خوبه اما وای به اون روزی که بیافته رو خرج
بیچاره ات میکنه
نظرتون در مورد پارس 82 یا GLX چیه ؟!
این پراید 111 چطوره ؟! قیمت روزش ؟
موتور 206 در مقایسه با ماشینی مثل پراید خیلی پیچیده هستش و تعمیرش سخته و خیلی ها حتی در تعمیر 206 مشکل دارن!
در کل اگه در موقع خرید مشکل دار بشه هر چه خرج کنی میبینی که باز اون مشکلش حل نشده! اخر میبینی 2 تومن خرج کردی هیچی به هیچی!
با پارس 82 موافقم!
پراید 111 هم فعلا ناچارن باید باهاش ساخت!
شما وقتی خریدید یکبار لنت عوض کنید متوجه می شیدچه خرج هایی ؟! میشه دقیقتر بگید ؟ ممنون
حالا اگه خدایی نکرده خواستید سرسیلند یا موتور باز کنید![]()
سلام
خوب یه راست می رم سر اصل مطلب الان یه پراید داریم قصد داریم یه ماشین دیگه بگیریم خوب بررسی کردم از این لیست ایران خودرو می تونیم 405 tu5 یا 206 v1 نهایت v8 برداریم (میزان پول نقد تا 9 تومن) خوب کدومشون رو انتخاب کنیم
نظر خانواده 206 هست ولی پدرم می گه 405 دلیلش هم خرج بالای 206 هست.(لنت ترمز پراید8 تومن 206 38 تومن)
خوب شما برای یه خونواده 4 نفره که بیشتر کارامون رو با پرایده انجام می دیم کدوم رو پیشنهاد می کنین
واقعا 206 خرجش زیاده با توجه به این که موتور این405 هم با 206 یکیه خرجاشون مثله دسته موتور ها سیبک ها طبق ها با هم فرق می کنه؟![]()
Last edited by mehdi_08; 17-10-2010 at 20:53.
دوست من درسته 206 خرجش بالاس اما به این زودی ها توی خرج نمیفته ! من نظرم روی V8 هستش !سلام
خوب یه راست می رم سر اصل مطلب الان یه پراید داریم قصد داریم یه ماشین دیگه بگیریم خوب بررسی کردم از این لیست ایران خودرو می تونیم 405 tu5 یا 206 v1 نهایت v8 برداریم (میزان پول نقد تا 9 تومن) خوب کدومشون رو انتخاب کنیم
نظر خانواده 206 هست ولی پدرم می گه 405 دلیلش هم خرج بالای 206 هست.(لنت ترمز پراید8 تومن 206 38 تومن)
خوب شما برای یه خونواده 4 نفره که بیشتر کارامون رو با پرایده انجام می دیم کدوم رو پیشنهاد می کنین
واقعا 206 خرجش زیاده با توجه به این که موتور این405 هم با 206 یکیه خرجاشون مثله دسته موتور ها سیبک ها طبق ها با هم فرق می کنه؟
مزایاش هم نسبت به 405 اینه :
1 - ایمنی فوق العاده بیشتر ( همین خودش شامل ترمز ها ، ایربگ ، بدنه جاذب انرژی و ... میشه )
2 - کیفیت خیلی خیلی بهتر قطعات
3 - تزئینات داخلی قشنگ تر
و ...
تنها برتری 405 نسبت به V8 به نظر من هندلینگش هست !
خب 206 کلا هزینه نگهداریش بالاست! حتی چه 405 TU5 باشه و یا چیزه دیگه!سلام
واقعا 206 خرجش زیاده با توجه به این که موتور این405 هم با 206 یکیه خرجاشون مثله دسته موتور ها سیبک ها طبق ها با هم فرق می کنه؟![]()
اما خب با اینکه کیفیت 206 خیلی افت کرده اما خب بالاخره 206 هست! و تو زیر 20 تومن حرف اول رو تو ایران میزنه!
من پیشنهادم V8 هستش که از لحاز امکانات فول و چیزه کمی نداره!
محمد اصلا اینطور نیست!تنها برتری 405 نسبت به V8 به نظر من هندلینگش هست !
206 SD رو با هاچ بک مقایسه نکن!
SD تعادل و پایداریش خیلی بهتر شده! تا خودت با هاچ بک مقایسه نکنی متوجه نمیشی!
واقعا هندلینگ SD خیلی بهتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)