تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 461 از 551 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه AM 241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهر خوبی ها در کنار بدی ها

پيش فرض

نمی دونم چرا چند روزه نمیتونم با PPPOE به مخابرات کانکت بشم حتما باید bridge وصل بشم قبلا مشکل نداشت یکدفعه اینطوری شد هر چی تنظمیات مودم رو ریست کردم از اول تنظیم کردم فایده نداره قبلا صد دفعه تنظیم کردم هیچ مشکلی نداشت با مودم دیگه هم امتحان کردم فقط مشکل اینکه با PPPOE وصل نمیشه وگرنه با bridge هیچ مشکلی نیست وسرعت و پینگ خوبه
    شما اگه از تنظیمات مطمئنی فیوز مرکز مخابراتت مشکل داره اگه خودشون بفهمن تعویض میکنن وگرنه حسابت با کرم الکاتبینه

2. این کاربر از AM 241 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمیخواهم تهمت کنم ولی این عکس نمیتونه واقعیت داشته باشه
    اما گذاشتن این عکس ها کاری نداره
    مخابرات 128 بیشتر از 16 دان نمیتونه بکنه
    البته اگه الان بخواین من میتونم با سرعت 1 مگم بزارم کاری نداره 10 دقیقه لیمیتش کنم بعد ولش کنم تا 2 مگم میره
    دوست عزیز حرفت درسته ولی اونی که شما میگی 128 نامحدود هست که خود من هم دوسال داشتم سرعتم با IDM بالای 20 نمیرفت !

جدیدا 128 محدود مخابرات گرفتم و عکسی که گذاشتم مربوط به اونه ! قرار نیست بیام اینجا سره همشهریامون کلاه بزاریم تازه اونم بریم عکس ساختگی درست کنیم !!
    من هم سرعت رو گذاشتم تا اگه کسی خواست بگیره بدونه چه خبره .

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

من 512 که از مخابرات دارم وقتی به چیز پی ان وصل میشم سرعتش میاد پایین ولی بدون اون سرعت خوبه.

مشکل از VPN هست ربطی نداره به ISP .
    Last edited by amirreza.13; 28-08-2011 at 08:57.

4. این کاربر از amirreza.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

منم از چند روز قبل روز قدس سرعتم کم شده نمیدونم کی میخوان شیرش را ول کنن سرعتش بیشتر شه

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

-

مشکل از VPN هست ربطی نداره به ISP .
    از دو تا چیز پی ان استفاده کردم ولی بازم سرعتا پایینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در یک کلمه سرعت اینترنت مخابرات بیش از یک هفته است که داغون شده و توی سه روز اخیر که فقط یک کلمه توصیفش می کنه: فجیح
    البته سرعت بدون چیزپی ان معمولیه (ولی به خوبی قبل نیست) ولی با چیز پی ان داغونه داغونه

8. این کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سرعت 128Kb مخابرات توسط دانلود منیجر 16 یا 15 رو نشون میده. اما بعلت loss خط مخابرات کیفیت بسیار پائینه
    پشیبانی مخابرات هم تقریبا یک ماهیه افتضاح شده
    بعضی ها میگن در حال راه اندازی اینترنت ملی (اینترنت پاک یا همان اینترنت حلال) هستن
    خدا بخیر کنه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فکر کنم مخابرات تکنیک جدیدی را کشف کرده که سرعت با چیز پی ان اینقدر پایین میاد
    منم با چیز پی ان اصلا نمیتونم کاری کنم دوستان راهنمایی کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض نتیجه چی شد

طرح بعثت

ماهی 5 گیگ و 12 تومن
    سرعت روزانه 100 تا 120 KB/s
    سرعت شبانه 170 تا 200 KB/s

سرعت هاش مناسب هست.
    اگه بازم این شرایط ادامه داشته باشه منم طرحم رو عوض می کنم.
    سلام IceLord عزیز من داشتم حرفاتون دنبال می کردم که اگر ببینم خوبه یه طرح بعثت مخابرات بگیرم.
    بلاخره چی شد تو این شرایطی که همه دارن از مخابرات می نالن و می گن افتضاهه واقعا بعثتش این قدر عالیه یا ما هم داریم می ریم تو چاه یکی از دوستان هم یک عکس با سرعت 350 گذاشته بود که نگفته بود کدوم طرحه فقط نوشته یودن 128 مخابرات
    راستی خودتون عوش کردین

---------- Post added at 06:25 AM ---------- Previous post was at 06:23 AM ----------

128 . مخابرات . دانلود از سرور مدیا فایر !

با تشکر amirreza عزیز اما این 128 کدوم طرحه و روزانه یا شبانه؟ و ایا این همه گله که از مخابرات میشه به خاطر هیمن جور سرعتاس

12. 3 کاربر از mc2.asadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام IceLord عزیز من داشتم حرفاتون دنبال می کردم که اگر ببینم خوبه یه طرح بعثت مخابرات بگیرم.
    بلاخره چی شد تو این شرایطی که همه دارن از مخابرات می نالن و می گن افتضاهه واقعا بعثتش این قدر عالیه یا ما هم داریم می ریم تو چاه یکی از دوستان هم یک عکس با سرعت 350 گذاشته بود که نگفته بود کدوم طرحه فقط نوشته یودن 128 مخابرات
    راستی خودتون عوش کردین

---------- Post added at 06:25 AM ---------- Previous post was at 06:23 AM ----------

با تشکر amirreza عزیز اما این 128 کدوم طرحه و روزانه یا شبانه؟ و ایا این همه گله که از مخابرات میشه به خاطر هیمن جور سرعتاس

البته من تو صفحات قبل در مورد سرویس اینترنتم توضیح دادم ! ولی خوب دوباره میگم من طرح صبا طلایی مخابرات دارم ماهی 3 گیگ ترافیک داره بدون شبانه ! ماهیانه 8800 .

راستشو بخوای نمیدونم چجوریه ولی من تو این دوسالی که مشترک مخابراتم مشکل خواصی نداشتم در حال حاضرم مشکل سرعت ندارم فقط گاهی اوقات میبینی قطعی های کوتاه مدت داره ! همین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظر شما وقتی همه دارن میگن با اینترنت مخابرات مشکل دارن ولی یه نفر پیدا میشه میگه که مشکل نداره و خیلی همه عالیه ، مشکل کار کجاست؟؟؟!!!
    پیدا کنید پرتغال فروش را

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •