شما اگه از تنظیمات مطمئنی فیوز مرکز مخابراتت مشکل داره اگه خودشون بفهمن تعویض میکنن وگرنه حسابت با کرم الکاتبینه![]()
شما اگه از تنظیمات مطمئنی فیوز مرکز مخابراتت مشکل داره اگه خودشون بفهمن تعویض میکنن وگرنه حسابت با کرم الکاتبینه![]()
دوست عزیز حرفت درسته ولی اونی که شما میگی 128 نامحدود هست که خود من هم دوسال داشتم سرعتم با IDM بالای 20 نمیرفت !
جدیدا 128 محدود مخابرات گرفتم و عکسی که گذاشتم مربوط به اونه ! قرار نیست بیام اینجا سره همشهریامون کلاه بزاریم تازه اونم بریم عکس ساختگی درست کنیم !!
من هم سرعت رو گذاشتم تا اگه کسی خواست بگیره بدونه چه خبره .
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
مشکل از VPN هست ربطی نداره به ISP .
Last edited by amirreza.13; 28-08-2011 at 08:57.
منم از چند روز قبل روز قدس سرعتم کم شده نمیدونم کی میخوان شیرش را ول کنن سرعتش بیشتر شه
از دو تا چیز پی ان استفاده کردم ولی بازم سرعتا پایینه
در یک کلمه سرعت اینترنت مخابرات بیش از یک هفته است که داغون شده و توی سه روز اخیر که فقط یک کلمه توصیفش می کنه: فجیح
البته سرعت بدون چیزپی ان معمولیه (ولی به خوبی قبل نیست) ولی با چیز پی ان داغونه داغونه
سرعت 128Kb مخابرات توسط دانلود منیجر 16 یا 15 رو نشون میده. اما بعلت loss خط مخابرات کیفیت بسیار پائینه
پشیبانی مخابرات هم تقریبا یک ماهیه افتضاح شده
بعضی ها میگن در حال راه اندازی اینترنت ملی (اینترنت پاک یا همان اینترنت حلال) هستن
خدا بخیر کنه
فکر کنم مخابرات تکنیک جدیدی را کشف کرده که سرعت با چیز پی ان اینقدر پایین میاد
منم با چیز پی ان اصلا نمیتونم کاری کنم دوستان راهنمایی کنن
سلام IceLord عزیز من داشتم حرفاتون دنبال می کردم که اگر ببینم خوبه یه طرح بعثت مخابرات بگیرم.
بلاخره چی شد تو این شرایطی که همه دارن از مخابرات می نالن و می گن افتضاهه واقعا بعثتش این قدر عالیه یا ما هم داریم می ریم تو چاه یکی از دوستان هم یک عکس با سرعت 350 گذاشته بود که نگفته بود کدوم طرحه فقط نوشته یودن 128 مخابرات
راستی خودتون عوش کردین
---------- Post added at 06:25 AM ---------- Previous post was at 06:23 AM ----------
با تشکر amirreza عزیز اما این 128 کدوم طرحه و روزانه یا شبانه؟ و ایا این همه گله که از مخابرات میشه به خاطر هیمن جور سرعتاس
البته من تو صفحات قبل در مورد سرویس اینترنتم توضیح دادم ! ولی خوب دوباره میگم من طرح صبا طلایی مخابرات دارم ماهی 3 گیگ ترافیک داره بدون شبانه ! ماهیانه 8800 .
راستشو بخوای نمیدونم چجوریه ولی من تو این دوسالی که مشترک مخابراتم مشکل خواصی نداشتم در حال حاضرم مشکل سرعت ندارم فقط گاهی اوقات میبینی قطعی های کوتاه مدت داره ! همین .
به نظر شما وقتی همه دارن میگن با اینترنت مخابرات مشکل دارن ولی یه نفر پیدا میشه میگه که مشکل نداره و خیلی همه عالیه ، مشکل کار کجاست؟؟؟!!!
پیدا کنید پرتغال فروش را
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)