خوب بد خوب خوب بد خوب بد بد خوب....
منم با اندیشه درگیرم صفر میشه دی سی میشه نواسان دارهشب بعد خوب میشه یه شب میبینی رویایی میشه هم حاله ادمو میگیره هم به ادم حال میده
اما سراخر میبینی راضی کنندست
همین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب بد خوب خوب بد خوب بد بد خوب....
منم با اندیشه درگیرم صفر میشه دی سی میشه نواسان دارهشب بعد خوب میشه یه شب میبینی رویایی میشه هم حاله ادمو میگیره هم به ادم حال میده
اما سراخر میبینی راضی کنندست
همین
سلام دوستان پریشب سرعت من افتضاح بود به زور به 20 می رسید
دیشه عالی بود تا 150 هم میرفت (خط4)
خیلی مسخرست الان حدود 1 هفته میشه که سرعت شبانه من تو خط 7 پایینه.
دیشب سرعت خوب بود پریشب پایین بود اندیشه 128 خط 5
بنظر من اندیشه، اگر بشه بعنوان یک سرویس دهنده محسوبش کرد، مستقیما داره به تکنولوژی ADSL و بنیان گذارش توهین میکنه...و این کاملا از تفاوت سرویس دهی در مناطق مخابراتی مختلف مشخصه...
1) شبا که زنگ میزنیم میگیم سرعت پایینه، منت سر آدم میزارن که تایم شب رایگانه. فکر میکنن از تو غار اومدیم یا خودشون از دماغ فیل افتادن...
2) عدم وجود سطح دانش کافی برای کنترل کیفیت و سرویس دهی در سطح یکسان در مناطق تحت پوشش.
3) عدم احساس مسئولیت نسبت به کاربر و وظیفه خودشون...
مرکز 5 هستم (552)
نمیدونم چی کار کنم! دیگه رو اعصاب هستن!!! اگه بگی آقا سرعت من پایین هست، میگن چنده؟ 40؟ خوب 128 باید 14 باشه، خوبه پس! اگه بگی پینگ، یا میگن از مخابراته، یا میگن خوب میشه...
دیگه نمیدونم چی کار کنم! یاد اون 2 ماه اول که از اندیشه گرفتم بخیر، سرعت 150 بود!!!
فقط منتظرم این 4-5 روز هم سپری شه، تا دورم تموم بشه، بعد میذارم واسه بعد امتحانا، تا از یه جا دیگه بگیرم...
دقیقا سرعت خط 7 و 5 باهم رابطه دارند هر شب که 7 خوبه 5 نیست و بلعکس!
دیشب 7 خوب نبود! میانگین 50 با تورنت!!!
این اندیشه هم بقول خودش داره مثلا سرعت یکسان میده!
دیروز و امروز هم سرعت خوب نبود مستقیم تا 80 !
درسته که سرعت استاندارد 128KB باید 16 باشه ولی من بخاطر سرعت بالا اومدم اندیشه نه اینکه یه شب در میون بالا پایین بشه!تازه تو روز هم که همش صفر میشه! من 1.3 گیگ از ترافیکم مونده و چند روز بیشتر وقت ندارم ازش استفاده کنم سرعت روز هم که اومده پایین!
امیدوارم سرعت تو این چند روز یه تکونی بخوره! تا ترافیک ما رو ... نخوره!![]()
اگر دوباره شب زنگ زدی گفتی سرعت کم هست گفتن تایم شب رایگانه در جواب بهشون بگوه که :(مگر من گفتم که تایم شب را رایگان کنید که منت سر ادم میزارید )ببین در جواب به شما چه میگن.
با تشکر.
هادی
این یعنی الان 10 برابر دارن پهنا میدن 10*16 =160؟؟؟؟؟؟؟یا نه منظور همون بایت و بیته؟
منظورم همون بیت بود!
آره دارن 10 برابر میدن! ولی این مهمه که همیشگی و ثابت باشه! نه اینکه همش دی سی بشه یا نوسان کنه! در ضمن سرعت شب که 160 نیست! تورنت اکثر اوقات به 120 میرسه ولی همون هم نوسان زیادی داره و میانگینش معمولا 70 تا 80 میشه! ولی لینک مستقیم واسه من که تو شب در حد صفره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)