سلام
من سیو بازی STREET FIGHTER IV رو میخوام که همه کارکترا رو ازاد کنه اگه سیو نبود ترینری هم باشه که خون کم نشه خوبه
ممنون![]()
سلام
من سیو بازی STREET FIGHTER IV رو میخوام که همه کارکترا رو ازاد کنه اگه سیو نبود ترینری هم باشه که خون کم نشه خوبه
ممنون![]()
کد تقلب اگه می خوای بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها كسي نبود ؟
مثل اينكه مجبورم از اول شروع كنم![]()
سلام دوستان
من سیو مرحله ی درگیری در پارکینگ بازی مافیا رو می خوام.
اون مرحله ای که در پارکینگ چند طبقه، درگیری مسلحانه می شه بعد یه جعبه تو ماشین می زاریم، باید بریم به یه خونه ای و چند نفر هم دنبالمون هستند.
لطفا فقط سیو این مرحله رو قرار بدین یا بگین وقتی به خونه رسیدم باید چکار کنیم.
با تشکر![]()
بازی company of heroes tales of varo بعضی از مرحله هاش قفله یعنی کد میخواد نمیدونید چه کدی میخواد ؟؟؟؟ کدشو کسی نداره؟؟؟
لطفا اگه میشه ترینر بازی splinter cell chaos theory va pandora towmorro را بگذارید
بفرما:
Unlock All Missions
To unlock all missions in the game, add the command-line parameter "-unlock_all_missions" to your game's shortcut
Example: "C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -unlock_all_missions
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SAVEGAME:
All Missions Unlocked, All Medals Won
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زدن دکمه تکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون
سلام.خوبيد؟چه خبرا؟بگذريم.
بعد از اينكه اين رو دانلود كرديم بايد چيكار كنيم؟(طرز استفادشو بلد نيستم)
ترینر Assassin's Creed رو می خوای؟
بفرما:
TRAINERS
TRAINER 1.02 (DX9)
TRAINER 1.02 (DX10)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TRAINER (DX9 RETAIL)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TRAINER (DX10 RETAIL)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از دانلود کردن اونی که دانلود کردید unzip کنیدش و ترینر و اجرا کنید و وارد بازی شوید. حالا در صفحه اول بازی که احتمالا اسمش main menu است دکمه F1 رو که روی صفحه کلید است بزنید. حالا از ترینر مانند ترینر های دیگه استفاده کنید
زدن دکمه تکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون
سلام... در ابتدا خدمت آقای مدیر عزض کنم چون می خواستم شلوغ نشه جواب اینو جدا تو این پست دادم و در پست قبل فقط جواب یکی رو دادم....
بفرما:
splinter cell chaos theory
PROFILE CHEAT
Adds Invisibility, God Mode, Ammo, Freeze Enemies and more to the game using hotkeys
This cheat contains a saved game or configuration file that may overwrite your existing saves or configuration. Always make a backup of files before overwriting as this cheat may not work with your particular version of the game
UHS MODULEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A UHS Module is a program that was written using a cheat tool called the Universal Hint System. This program provides the user with incremental instructions for completing the game. You must have the UHS base program in order to use this type of file
SPLINTER CELL: PANDORA TOMORROW
TRAINER
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزدن دکمه تکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون
شاید دوستان قبلآ گذاشته باشن ولی من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم . رمزی برای Virtua Tennis 2009 اومده ؟
رمزهای call of juarez bound in blood
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)