سلام
یه دوربین دیجیتال می خواستم
قیمت با کارت حافظه و غیره سر هم بشه مثلا 300
نصف این تاپیک رو هم خوندم تا حدودی
به اینا رسیدم
Canon PowerShot SD960 IS - IXUS 110 IS
Fujifilm FinePix F100fd
Canon Powershot SD880 IS - IXUS 870 IS
کیفیت عکسهاش می خواهم مناسب باشه
فیلمبردای خوبی داشته باشه
قیافش هم خب بد نباشه ( برای کادو می خوام )
عکسهای SD960 رو دیدم بد نبود
از یه طرف توی فیلمبرداری موندم
SD960 با کیفیت HD فیلمبرداری میکنه , در هر صورت واسه شخصی که عکسبرداری حرفه ایی نمیکنه با دوربین , فیلمبرداریش هم تا حدودی مهم میشه
اما به قول شما عکسهای SD880 از SD960 بهتره , درسته ؟
از یه طرف ظاهر هم برام مهمه
که باز هم SD960 بهتره به نظرم
حالا کلا دوربین مناسب تر از این نیست با این قیمت ؟
قیمت روز گوشی با گارانتیش هم اگه لطف کنین ممنون میشم
کارت حافظه 8 گیگ کفایت میکنه ؟ چه قیمتی هست ؟
مرسی
خب بین این مدل هایی که گفتی SD960 فیلمبرداری HD داره. اگه فیلمبرداری به نظرت مهمه که همین گزینه به نظرم خوبه. البته به دلیل رزولوشن بالاترش نویز بیشتری تو عکساش دیده میشه در مقایسه با دو تای دیگه. اگر نه بین اون دو تای دیگه و البته F70EXR. زیبایی ظاهری هم کاملا سلیقه ای هست. کارت حافظه هم 8 گیگ بسه به نظرم. اگه فیلمبرداری HD نداشته باشه که همون 4 گیگ هم کافیه.
يه سوال ؟
پاناسونيك FZ35/38 موقع فيلمبرداري زوم اپتيك داره يا نه ؟ ممنون ميشم اساتيد يا دوستاني كه اطلاع دارن جواب بدن .
-
بله. اکثر دوربین های این سبکی موقع فیلمبرداری زوم اپتیکال دارند.
سلام
به نظرتون برای کسی که به صورت آماتور عکاسی میخواد کنه
چی خوبه و مناسبه؟
ممنون
شما بودجه و کاربردتون رو دقیق مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
سلام دوربین عکاسی می خواستم بگیرم به نظر شما ایم مدل ها خوب هستند یا تو این رنج قیمت بهترم می شه گرفت لطفا دقیقا راهنمایی کنید با تشکر
1-Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS
2-Canon PowerShot SX200 IS
3-Sony Cybershot DSC-W290
اینا هر سه تاشون مدل های خوبی هستند و هر کدوم مزیت های خودشون رو دارند. برای مثال 980 واید خیلی خوبی داره و SX200 زوم تله ی بالایی داره. فقط این مدل سونی به نظرم یه مقدار ضعیفتره. اگر هم بخواین SX200 بگیرین مدل ZS1 از پاناسونیک کیفیت و مشخصات بالاتری داره (البته به جز فیلمبرداری).
چندتا سوال دارم درباره کیفیت عکس های fujifilm F200 EXR
کسی اینجا این دوربین را داشته؟
چند تا sample میخوام برام بگیره اگه ممکن باشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
تا 200 تومن یه دوربین میخوام
1. باتری خودش داشته باشه
2. کوچیک و جمع و جور باشه
3. زیر 10 مگا پیکسل نباشه
4.سریع عکس بگیره
با تشکر
مدل W120 از سونی. تو این محدوده ی قیمت اگه دنبال باتری لیتیومی باشید انتخابتون محدوده.

سلام.شرمنده مزاحم ميشم.من ميخوام يه دوربين عکاسي خوب بگيرم تا 500 تومن که قابليت فيلمبرداريه hd هم داشته باشه.حالا بين اين مدلها موندم ميشه خواهش کنم ککمک کنين تو انتخابشون.canon sx1......canon sx20......panasonic fz35........sony hx1..........fujy 200 البته يه چيزايي خوندم ولي قانع نشدم.مثلا اينکه سوني از sx1 فبلمبرداريش بهتره با اينکه کانن فول اچ دي فيلم ميگيره.يا چرا اين قدر از sx1 بد ميگن يا اينکه کيفيت عکس hx1 چقد بده و تو اين گروه چندم ميشه؟مثلا من با canon a 630 عکاسي کردم بد نبود اين از اونم بد تره؟کدوم اينا تو فيلمبرداري زوم اپتيکالم دارن؟ممنون ميشم اگه کمکم کنين و يه توضيحات کاملي بدين.و بگين کدومو بگيرم اگه مدله بهتريم هست که تو اينا نيست معرفي کنين؟ canon 1000d v canon 500 d v nikon d5000 چطورن؟
این سه مدلی که آخر گفتید SLR هستند و مسلما از نظر کیفیت عکس و مشخصات و کیفیت ساخت بالاتر هستند. اگه دوربین حرفه ای میخواین بخرین خب باید رو اینا فکر کنین. البته مدل 1000D فیلمبرداری نداره. ضمنا قیمت 500D و D5000 حدود 800 تومن هست.