تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 461 از 1219 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا نوشته اصلا نیاز به باز کردن کنسول نیس چه برسه لحیم کاری و ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه کسی از این چیپ استفاده کرده بگه به ما

من هنوز موندم این ps3 رو نگه دارم یا نه !

اگه کپی خور بشه میشه بازی ها رو قرض گرفت بریزیم رو هارد اینجوری میرزه

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

البته فکر کنم خود چینی ها هم از این مود چیپ ها بزنن و با قیمتی خیلی کمتر روانه بازار کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بهر حال باید صبر کرد و دید که عکس العمل سونی چیه...............البته دیگه چیزی هم نداره که بخواد فدا کنه.................به PS3 دار ها توهین نشه ولی با این فروش های نجومی 360 مخصوصا نسخه باریک فکر کنم وقت این بود که این کنسول -- بشه .........ولی من فکر می کنم که سونی عقب نشینی نکنه و باز یه بلایی سر ااین کنسول بیاره............اول که لینوکس رو حذف کرد و کنسول خود به خود روشن می شد و کارای عجیب قریب می کرد .....تازه اون موقع احساس خطر کرده بود.....حالا که خطر بیخ گوشش خدا می دونه چه کارها یی نکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by kortol; 20-08-2010 at 18:37.

4. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این خبر فک نکنم ربطی به این قضایا داشته باشه

لینک بزار لطفا
    منبع : IsGamers

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته فکر کنم خود چینی ها هم از این مود چیپ ها بزنن و با قیمتی خیلی کمتر روانه بازار کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بهر حال باید صبر کرد و دید که عکس العمل سونی چیه...............البته دیگه چیزی هم نداره که بخواد فدا کنه.................به PS3 دار ها توهین نشه ولی با این فروش های نجومی 360 مخصوصا نسخه باریک فکر کنم وقت این بود که این کنسول -- بشه .........ولی من فکر می کنم که سونی عقب نشینی نکنه و باز یه بلایی سر ااین کنسول بیاره............اول که لینوکس رو حذف کرد و کنسول خود به خود روشن می شد و کارای عجیب قریب می کرد .....تازه اون موقع احساس خطر کرده بود.....حالا که خطر بیخ گوشش خدا می دونه چه کارها یی نکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برای اینکه بازی رو به 360 نبازه فکر نکنم کاری کنه .

7. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستانی که میخواند روی Ps3 خودشون بازی کپی اجرا کنند میتونند Ps3 JailBreaker رو از اینجا به قیمت 98 یورو بخرند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم قوابلیاتش :

- Play your backups from the internal hard drive of your PS3 or from a USB external hard drive.
    - Compatible with all PS3 consoles so far (PAL, USA, JAP, KOR, models and SLIM FAT).
    - Supports up to fw 3.41. (The current)
    - Fully upgradeable.
    - USB Plug & Play easy installation with no need to open your console.
    - Do not run the backups of the movies on Blu-ray, DVD backups in previous consoles such as PS1 or PS2.
    میگم Ps3 هَک نشد ، نشد ، نشد ، نشد ، نشد - یه دفعه ای از 360 هم خفن تر هَک شد اجرای بازی مستقیم از روی هارد بدون نیاز به دیسک و از همه جالبتر اصلا نیازی نیست در کنسول رو باز کنید تازه Homebrew ها رو هم میتونید با این اجرا کنید . یعنی درست مثل Wii پُکید .

یک خوبی دیگه هم داره و اینکه ، همیشه بار اول هَک شدن یک کنسول خیلی سخته ، الان که دیگه هَک شده رفته پی کارش هر کاری سونی بکنه چون همه فهمیدند یک راهی هست ، چپ و راست هَک میکننش .

نتیجه اخلاقی : همیشه یک مقداری شل و ول تر بگیرید که وقتی کنسول هَک میشه از بیخ و بن هَک نشه
    Last edited by sonixax; 20-08-2010 at 20:45.

9. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

یه سوال...
    پس با این حساب اگه این قضیه دامن مارم بگیره من که کنسولم 40 گیگه حسابی به مشکل میخورم.نه؟(از نظر فضا واسه ریپ بازی)
    مثلا اگه بخوام mgs رو بریزم تو هارد باید اشک بریزم
    در نتیجه باید فکر هاردم باشیم ظاهرا.درسته؟

11. 2 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه سوال...
    پس با این حساب اگه این قضیه دامن مارم بگیره من که کنسولم 40 گیگه حسابی به مشکل میخورم.نه؟(از نظر فضا واسه ریپ بازی)
    یک عدد هارد اکسترنال میخرید ، تازه بازی های Ps3 هیچ کدوم تا به اینحا 50 گیگ و 60 گیگ و .. نیستند به جز GT5 بقیه خیلی باشند 10 تا 20 گیگ هستند . زیاد هم به مشکل نمیخورید . و فوق فوقش در نهایت با کمک یک هارد اکسترنال 1 تراباتی مشکل خودتون رو حل میکنید ، فقط امیدوارم اگر سونی کاری کرد این تیم بزنه توی پوزش ، درست مثل تیم Xecuter که پدر مایکروسافت رو در آورده

من یادمه اون موقع ها که Ps2 هَک شد ، توی رسانه های غیر رسمی خبر از این بود که کار خود سونیه برای شکست DreamCast که موفق هم شد ، فکر کنم این بار هم همین اتفاق افتاده باشه .

13. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

یک عدد هارد اکسترنال میخرید ، تازه بازی های Ps3 هیچ کدوم تا به اینحا 50 گیگ و 60 گیگ و .. نیستند به جز GT5 بقیه خیلی باشند 10 تا 20 گیگ هستند . زیاد هم به مشکل نمیخورید . و فوق فوقش در نهایت با کمک یک هارد اکسترنال 1 تراباتی مشکل خودتون رو حل میکنید ، فقط امیدوارم اگر سونی کاری کرد این تیم بزنه توی پوزش ، درست مثل تیم Xecuter که پدر مایکروسافت رو در آورده
    آها پس قضیه هارد اینجوریه.
    آخه من فکر کردم باید حتما رو هارد خوده کنسول بریزیم.مگه متال گیر 45گیگ نبود؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آها پس قضیه هارد اینجوریه.
    آخه من فکر کردم باید حتما رو هارد خوده کنسول بریزیم.مگه متال گیر 45گیگ نبود؟!
    بازی های انحصاری چرا هستند ، ولی مالتی ها نه .

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •