یه آموزش تصویری ای که بشه باهاش اکسلو در حد عالی یاد گرفت کسی سراغ داره؟
یه آموزش تصویری ای که بشه باهاش اکسلو در حد عالی یاد گرفت کسی سراغ داره؟
Last edited by Lord007; 16-07-2014 at 07:08.
من دو سری داده دارم،میخوام نمودار scatter plot اشونو رسم کنم.مشکل اینه که به جای محور x ،شماره ردیف ها رو به عنوان عدد در نظر میگیره و شکل خراب میشه.در حالی که در قسمت x values مقادیر x رو وارد کردم! من نمی دونم چشه واقعا.اگه کسی بلده راهنمایی کنه.ممنونم.
الان فهمیدم که علتش تعداد زیاد داده هاست!! حدود 3500 داده دارم.وقتی که تعدادشو کم می کنم مشکل حل میشه. ولی چرا؟؟؟
Last edited by Lord007; 16-07-2014 at 07:07.
با سلام به دوستان عزیز
عباراتی که شامل اعداد و حروف هستند را چگونه میتونیم بر منبای اعدادشون به ترتیب کوچک به بزرگ یا برعکس مرتب کنیم؟
مثلا
s-20
tf-2
vb-76
را به صورت
tf-2
s-20
vb-76 مرتب نماییم
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام
.
من یه فایل اکسل دارم که براش پسورد گذاشته بودم. فایل هم برای خیلی وقت پیشه و الان پسوردش یادم نمی آد...
محتویات فایل هم خیلی برام مهمه.
.
چند تا نرم افزار از همین سایت P30World و چند سایت دیگه دانلود کردم ولی هیچ کدوم باز نکرد.
(( در واقع میگه: There is No Password on this File! ))
ولی وقتی باز می کنم، پسورد می خواد
.
.
.
من از Office 2013 استفاده می کنم، چه کنم؟![]()
کسی بلد نیست؟
توی یک ستون یک سری شماره موبایل هست. میخوام بر اساس پیش شماره هاشون هرکدوم و توی یک ستون یا یک شیت قرار بدم. همچین کاری با اکسل امکان پذیر هست؟
سلام چطوری برای تک تک سلولهای یک ستون یک منوی کشویی بذاریم که داخل اون منو چندتا گزینه داشته باشیم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخواستم نمودار روند تغییرات رو رسم کنم مثلا شخص a در 1 سالگی 10 سانت بوده در 2 سالگی 20 سانت و... و همینطور شخص b و c و... اما زمانی که از چهار نفر بیشتر میشه همه چیز میریزه به هم و مثلا نمودار تبدیل میشه به نمودار یه سالگی افراد مختلف و قد های مختلف میشه راهنمایی کنید ؟؟
ممنون
این رو هم امتحان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)