من فکر میکردم این مشکلاتی که گفتین فقط با قابای 5 تومنی پیش میاد!پس 20-30 تومنی ها هم همینن؟!چه بد!
من فکر میکردم این مشکلاتی که گفتین فقط با قابای 5 تومنی پیش میاد!پس 20-30 تومنی ها هم همینن؟!چه بد!
با سلام خدمت اساتید
من وقتی گوشی رو خاموش و روشن میکنم ، و میرم توی قسمت مموری ، چند کلوبایت بهش اضافه شده
مثلا قبل از خاموش کردن 400 kb و پس از روشن کردن 1112 kb
میخواستم بدونم مشکلی داره ، ویروسی ، چیزی نداشته باشه ؟
چه ویروس کشی نصب کنم روی گوشی /؟
در ضمن ریست مستر و فرمت هم کردم
آره ديگه ... قاب كه آنتن gps يا گوشي تماس نداره.... تازه گوشيم هم موقع تماس خرخر ميكنه
روش سامان جان جواب داد .اگه خواستي بگو كه بيشتر توضيح بدم.فقط از سيم روكش دار استفاده كن كه احتمال اتصالي شدن كم شه.......
(مسئوليتش پاي خودت.البته برا من كه چيزيش نشد.)
Last edited by amin2005; 26-03-2009 at 14:05.
صدای خرخر برا اینکه پیچای گوشیتو یا خیلی محکم بستی یا یکم شل.
منم همین صدا رو داشتم یا وقتی صفحه گوشی و کامل به صورتم میچسبوندم صدای من نمی رفت. با پیچش ور بری درست میشه
چه سیمی استفاده کردی؟ چه اندازه؟
مال من گارانتی اتصالاته. 2 ساله که گوشیو دارم. فکر می کنی بدم شرکت میتونه درستش کنه؟
ببین دوست من بهترین سیم برای استفاده , سیم مسی لاکی هست ....
.
حدود 10 تا 15 سانت سیم مسی لاکی و یک آلن T6 که مخصوص باز کردن پیچ های گوشی هست و یک دستگاه هویه ....
.
اگه دقیقاً سیم مسی رو به همون قسمت آنتن Gps گوشیت لحیم کنی خیلی خوب بهت جواب میده و در فضای باز تا 10 ثانیه و در فضای بسته نهایتاً تا 30 ثانیه کانکت میشه ....
این مشکل فکر نکنم تو گارانتی باشه چون خودت اینجوریش کردی.
من از سيم هدفون استفاده كردم.داستان ما از اين قراره كه سيم رو لحيم كردم همون طوري كه قاب باز بود امتحانش كردم درست بود البته سرعتش 10 ثانيه كه ميگفتن نبود...همون موقع پست دادم كه روش جواب داد....قاب رو كه مخواستم ببندم يخورده سيم رو كوتاه كردم و قاب رو بستم .روشن كه كردم ديدم نميگيره....اعصابم خورد شد قاب رو باز كردم و گوشي رو از سيمش آويزون كردم ميچرخوندم كه سيم كنده شد منم بيخيال gps شدم.قاب رو بستم .همين جوري الكي رفتم تو gps data و ناگهان
*********************************ديدم GPS كرفت***********************************
راجع به گارانتي فكر نكنم قبول كنن.چون گارانتي موقعي معتبره كه گوشي توسط افراد يا اشخاص غير مجاز تعمير يا دستكاري نشده باشه پس به نظر من ازت قبول نمي كنن.
درستش كردم.حدود 2ميل زير كوشيشو بردم بالا اتصالش كه قوي شد خرخرش افتاد...آخه فابريكش كه خوده ميدوني يخورده با چسبي كه داره بالاتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)