تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 870 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام

دو تا مورد رو اینجا ذکر کنم انشاالله که به درد بقیه هم بخوره:

1. دوستانی که مشکل Feature is not supported رو در Ir Remote داران برن تو صفحه اصلی این مسیر رو برن توی Option و از اونجا Licence و از اونجا Check for Update رو انتخاب کنن و بذارن که نرم افزار آپدیت بشه، برای من یه صفحه توی اکسپلورر گوشی باز شد که ارور داد ولی بعدش دیگه نرم افزار به راحتی اجرا شد و الان هم از 4 تا 5 متری می تونم تلوزیون رو کنترل کنم!!!!

2. برای بازی های N-Gage 2 من نرم افزارش رو نصب کردم و اجرا هم میشه ولی هنوز هیچ بازیی رو امتحان نکردم ولی فکر کنم بتونه اجرا کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

والله رپ خفته ی عزیز من هم با مشکلاتت شما گیجی گرفتم!به نظر من بی خیال کنترل بشید!!چاره ای نیست!!بابا خدا اون فایل drm common که اول نصب نمیشه باید دوباره امتحان کنید تا نصب بشه!اگه نشد تاریخ رو کمی دست کاری کنید!توی محیط نرم افزار هم توضیح دادم چیکار کنید!!با مدلهای مختلف دست کاری کنید!لبالاخره یکیشون به مدل وسیله ی برقی خونتون میخوره!به پیر پیغمبر من تلویزیون الجی 29 خودمون و سامسونگ 4 اینچ خونه ی ننه ام و کولر 2 تیکه ی خودمون رو باهاش کنترل کردم!!تلویزیون سونی 15 اینچی اتوبوس رو هم بدجوری پیچوندمش طوری که دیگه تلویزیون فکر نکنم کنترل اصلی خودشو بشناسه!!!!!نمیدونم مشکل شما از کجا اب میخوره!!

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

. دوستانی که مشکل Feature is not supported رو در Ir Remote داران برن تو صفحه اصلی این مسیر رو برن توی Option و از اونجا Licence و از اونجا Check for Update رو انتخاب کنن و بذارن که نرم افزار آپدیت بشه، برای من یه صفحه توی اکسپلورر گوشی باز شد که ارور داد ولی بعدش دیگه نرم افزار به راحتی اجرا شد و الان هم از 4 تا 5 متری می تونم تلوزیون رو کنترل کنم!!!!
    من امتحان کردم نشد.حالا از دوستان کسی هست که جواب داده باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

سلام بچه ها...
    بالاخره این زیبای باهوش خشگل و های اسپید رو خریدم
    خیلی خفنه...تازه فهمیدم که n70 وn72 واقعا بووووقن...

داره خودمونی میشه moji643's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا ممنون ولی هیچی موزیک پلیر خودش نمیشه حیف که مال من قاطی کرده
    مال من هم قاط زده بود یه فرمت کردم دیگه همه چیز درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

سلام

دو تا مورد رو اینجا ذکر کنم انشاالله که به درد بقیه هم بخوره:

1. دوستانی که مشکل Feature is not supported رو در Ir Remote داران برن تو صفحه اصلی این مسیر رو برن توی Option و از اونجا Licence و از اونجا Check for Update رو انتخاب کنن و بذارن که نرم افزار آپدیت بشه، برای من یه صفحه توی اکسپلورر گوشی باز شد که ارور داد ولی بعدش دیگه نرم افزار به راحتی اجرا شد و الان هم از 4 تا 5 متری می تونم تلوزیون رو کنترل کنم!!!!

2. برای بازی های N-Gage 2 من نرم افزارش رو نصب کردم و اجرا هم میشه ولی هنوز هیچ بازیی رو امتحان نکردم ولی فکر کنم بتونه اجرا کنه
    من که مشتاقم پس سریع امتحانش کن دیگه...منتظرما...
    Last edited by KING OF SPEED; 10-02-2008 at 03:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام rainysky جان خوبی؟
    فدات شم قرار بود نحوه باز کردن و درست کردن هنزفری 5700 رو بزاری برامون. تورو خدا یه کاری برام بکن . منتظرما .
    مرسی گلگلکم.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

تو عزيزم برو يه فرمت يا مستر ريست كن اگه درست نشد برو هرچي برنامه خواستي روش بريز...
    مستر ریست که کد امنیتی را فراموش کردم پس با فرمت درست میشه دیگه
    Last edited by meshkiposh2200; 10-02-2008 at 09:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

1

سلام rainysky جان خوبی؟
    فدات شم قرار بود نحوه باز کردن و درست کردن هنزفری 5700 رو بزاری برامون. تورو خدا یه کاری برام بکن . منتظرما .
    مرسی گلگلکم.
    چشم!اگر میخواهی کامل بازش کنی ابتدا اون قسمت لاستیکی رو که نوته نوکیا باید در بیاری که دراوردنش اسونه!منظورم همون قسمتی که تا روی سیم هندزفری کشیده شده و لاستیکی!اونو با ناخون دربیار!حالاحالا جای دست پیدا میشه برای دراوردن اون نوار نقراه ای رنگ دور هندزفری!این قسمت لاکی هست و راحت باز هم جدا میشه!حالا مونده فقط با یه چیز نوک تیز اون قسمت وسط که سفید رنگ دربیاری که خیلی باید دقت کنی چون ممکنه اون قسمت بشکنه و یا کارد یا سوزن در بره و خدایی نکرده..........در کل mr k2 قبلا موفق به باز کردن کامل هندزفری شده از ایشون هم راهنمایی بخواه به خصوص برای قسمت اخر که کمی مشکله!سوالی بود در خدمتم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

مستر ریست که کد امنیتی را فراموش کردم پس با فرمت درست میشه دیگه

اگر بخوای هم مستر ریست کنی باید کد بزنی...

گوشی رو خاموش کن و بعد دکمه های روشن و 3 و دکمه سبز و ستاره رو بگیر تا با فرمت کلی روشن بشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •