تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4609 از 4714 اولاول ... 36094109450945594599460546064607460846094610461146124613461946594709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,081 به 46,090 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خب من که از نسل بابام نیستم جوابتو ندم

توی 21 پدرام منو دیپلمات ترایب کرد به خاطر همین وقتی همه داشتن روستا میگرفتن من باUE و بقیه سر و کله میزدم آخرش هم به خاطر فک کنم صفا یا پدرام روستاهارو دونیت کردم به ترای بیخیالش

با یوزر قدیمم entegham دوباره دارم میام ولی این و نه این و49 به درد نمیخوره نفر اولش 105 ویلیج داره احمقانس که بخوام بیام رشد کنم انشالله از و بعدی میام
    هه هه ! همین برات کافی بود ! :دي
    همچین می گه UE انگار طومار می نوشت ! 4 تا جمله فارسی به پویا می گفتی دیگه ! حیف اکانتمو ول کردم وگرنه طومارهایی که من به پویا نوشتم رو بهت نشون می دادم ! :دي
    حس ندارم تاریخ رو 2باره بنویسم ! :دي

من به شدت با ترایب ایرانی مخالفم ! اخرش همیشه دعواس! البته اگه همون اولش هم دعوا نباشه ! [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
    Last edited by SAMCRO; 14-07-2010 at 00:04.

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

بازی زیاد شدن اونها هم برای خودشون صاحب نظرند ! نظر در کن علی الندبیل ! :دي

میگفتی ببینه زمان اولیه حمله چقدر بوده بعدش هم بره چک کنه زمان رسیدن هارو معمولا یکی دوتا از نیروها زمانشون یکیه باید خودش حدس بزنه طرف با چه امتیاز و ویلیجی حمله کرده بعدش مشخص میشه اسکات داره میشه یه چیز دیگه

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آره این ورلد خیلی دیر شده.
    اگه پایه باشید ورلد بعد 50 فک کنم رو 4 ساعت بعد از شروعش همه رو یه سمت شروع کنیم اگه نه که هیچ.

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

من کی پروفشنال شدم؟ مثل اینکه باید یه سرری از پستامو اسپم کنم پاک شن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

همچین می گه UE انگار طومار می نوشت ! 4 تا جمله فارسی به پویا می گفتی دیگه ! حیف اکانتمو ول کردم وگرنه طومارهایی که من به پویا نوشتم رو بهت نشون می دادم ! :دي

من به شدت با ترایب ایرانی مخالفم ! اخرش همیشه دعواس! البته اگه همون اولش هم دعوا نباشه !

وحید بچه ها که نمیخوان حرفه ای بازی رو شروع کنن واسه تفنن هم خوبه ترایب ایرانی
    که خودشون ببینن کلا هیچ جوره یه ترایب ایرانی پایدار نیست فقط و12 پایدار بود که اونجا هم همه مگا ویلیجر ها جمع بودن صفا کمال پدرام مصطفی خودم ......

وحید جون کلا ما برگشتیم حالا چه به پویا طومار مینوشتی چه 4خط مسئله اینجاس که کار که کرد آنکه مرج کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینی که بولد کردم نمیدونم چی چی هست :(
    ولی ورد 50 رو اینطور که بچه ها ابراز علاقه کردن انشا الله چیز خوبی از آب در میاد :X
    پیداتون کردم , فاصلمون خیلی زیاده ...
    من پایه ورلد 50 هستم ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من به شدت با ترایب ایرانی مخالفم ! اخرش همیشه دعواس! البته اگه همون اولش هم دعوا نباشه ! [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
    آره همیشه دعواست,ولی نه وقتی که لیدرش اکتیو باشه و مشخص. اگه قرار باشه ترایب ایرانی زده شه باید مشخص شه کی duke و کی baronه. اگه نه مثل همیشه 3 نفر ترایب ایرانی میزنن نصف میرن اونور نصف میرن اونور نصف اصلا گمو گور میشن. اخرشم همه بازیو ول میکنن فارم میشن. lol

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آره این ورلد خیلی دیر شده.
    اگه پایه باشید ورلد بعد 50 فک کنم رو 4 ساعت بعد از شروعش همه رو یه سمت شروع کنیم اگه نه که هیچ.
    اسمت یادم رفته ولی آشنا هستی

خودت میدونی که مرکز افتادن یعنی کنار حرفه ای ها افتادن یعنی 24*7 بازی کردن برای بقا پس بهتره به جای 4 ساعت چند روز بعدترش بریم چون مرکز بودن حکم فنا داره برای ایرانی ها !!!!!

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

مهرداد هم اومد ! :دي
    وحید جون کلا ما برگشتیم حالا چه به پویا طومار مینوشتی چه 4خط مسئله اینجاس که کار که کرد آنکه مرج کرد
    پدرام کرد ! :دي
    وحید بچه ها که نمیخوان حرفه ای بازی رو شروع کنن واسه تفنن هم خوبه ترایب ایرانی که خودشون ببینن کلا هیچ جوره یه ترایب ایرانی پایدار نیست فقط و12 پایدار بود که اونجا هم همه مگا ویلیجر ها جمع بودن صفا کمال پدرام مصطفی خودم ......
    خودتو بین اونا حساب نکن ! :دي

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

مهرداد هم اومد ! :دي
    پدرام کرد ! :دي
    وحید بچه ها که نمیخوان حرفه ای بازی رو شروع کنن واسه تفنن هم خوبه ترایب ایرانی که خودشون ببینن کلا هیچ جوره یه ترایب ایرانی پایدار نیست فقط و12 پایدار بود که اونجا هم همه مگا ویلیجر ها جمع بودن صفا کمال پدرام مصطفی خودم ......
    خودتو بین اونا حساب نکن ! :دي

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اسمت یادم رفته ولی آشنا هستی

خودت میدونی که مرکز افتادن یعنی کنار حرفه ای ها افتادن یعنی 24*7 بازی کردن برای بقا پس بهتره به جای 4 ساعت چند روز بعدترش بریم چون مرکز بودن حکم فنا داره برای ایرانی ها !!!!!
    اینم حرفیه : دی هر چه تو بگووییی : پی
    من هانیبالم یا همون حامد بهتره. اون موقع ها یادمه کم میومدی پس زیاد نمیشناسیم از ورلد 12 شروع کردم 17دیگه تقریبا همه چیو فهمیدم 24 رو دیر شروع کردم ولی باز یه سری چیزا اینبار راجع به ترایب و هم ترایبی و اینکه اگه دیر شروع کنی هیچی نمیشی و ... اینا رو گرفتم : دی بعدش فقط اسپید.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وحید جون باشه اصلا من نوب شما اکسپرینسد خوب شد حالا

حالا به من که نوب هستم بین شماها اجازه حرف زدن میدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •