تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4608 از 4751 اولاول ... 36084108450845584598460446054606460746084609461046114612461846584708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,071 به 46,080 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من آرت 2 هستم اگه بدردت میخوره بفرما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

C:\Users\abolfazl>ping 146.66.152.1

Pinging 146.66.152.1 with 32 bytes of data:
    Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=184ms TTL=51
    Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=183ms TTL=51
    Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=182ms TTL=51
    Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=183ms TTL=51

Ping statistics for 146.66.152.1:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 182ms, Maximum = 184ms, Average = 183ms

C:\Users\abolfazl>ping 4.2.2.1

Pinging 4.2.2.1 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=147ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=148ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=148ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=150ms TTL=51

Ping statistics for 4.2.2.1:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 147ms, Maximum = 150ms, Average = 148ms

اگه تست دیگه ای بود بگید بگیرم
    دستت درد نکنه! همیناشم خیلی کمک میکنه .... چون من فقط پینگ برام مهمه، سرعت 100 هم جواب کارمو میده!

مرسی!
    نمیدونم چرا یهو از صفحه محو میشه....خب نظرت چیه مهندس

بزرگوار وقتی t- رو نزنی، 3-4 تا ریزالت نشونت میده بعد خودش میبنده پنجره رو! به هر حال دستت درد نکنه، بقیه بچه ها هم لطف کردن، الان دیگه تقریباً دستم اومده اوضاع چجوریاس!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعد از تقریبا یک ماه اومدم اصفهان...در حال حاضر وضعیت نت شاتل اصفهانم افتضاح به معنای کلمه هست...هر 2-3 دقیقه دیسکانکت میشم

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینجا که شاتلش خوبه فقط از نظر من اگه این شاتل این محدودیت های مسخرشو ور داره بهترینه

راستی طی صحبت هایی که با دوستان کردم 8 مگ وحشتناک حجم میخوره و هم این که قیمت 1 ماهشم زیاده !
    صرف برام نداره میرم همین 128 رو میگیرم با 12 گیگ حجم 40 تومن 3 ماهه تازه پول شبانه هم نمیخاد بدم

4. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تازه دارن بعضی ها به حرف ما میرسن...
    روز اول میام میگم 2400مگ از من کم شده میگن کی شاتلللل؟! امکان نداره!
    تا همین الانم که 3روز گذشته کوچکترین پاسخی از سمت شاتل به من در رابطه با گم شدن 2400مگ در طی 1ساعت داده نشده! من حتی از سایت شاتل فرم پر کردم و هنوز منتظر تماس یا ایمیل شاتل هستم...

محدودیت دانلود که داشت ,در این 1ماهه پینگ نابود و گم شدن چندین گیگ از ترافیک مشترک هم بهش اضافه شده...
    Last edited by dj77; 28-04-2014 at 21:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رفقا برای کسی که میخواد تازه ثبت نام کنه می ارزه یا نه؟

فرصت طلایی حضور در جشنواره بهاری شاتل را از دست ندهید!

8 اردیبهشت 1393 جشنواره بهاری شاتل با شرایط و تخفیف‌‍‌های ویژه برای مشتریان در سراسر کشور برگزار می‌شود. شرکت در این جشنواره شرایط استثنایی را برای خرید سرویس­‌های اینترنت پرسرعت شاتل در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.
    در این جشنواره مشتریان می‌توانند از بسته‌ طلایی سه ماه اینترنت به همراه نصب و راه اندازی و همچنین مودم وایرلس DEL1201 زایکسل را از شاتل با قیمت استثنایی ۳۷،۵۰۰ تومان خریداری کنند. گفتنی‌ست که قیمت این بسته در شرایط خارج از جشنواره بیش از ٢،۵ برابر قیمت جشنواره است.
    این جشنواره در کلیه­‌ی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد برگزار خواهد شد. این فرصت استثنایی برای مشتریان از تاریخ ۸ تا ٢۵ اردیبهشت ١۳۹۳ خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
    امید است این شرایط، بتواند خشنودی بیش از پیش مشتریان خانواده­‌ی بزرگ شاتل را فراهم سازد.

برام جالبه که چرا این شهرها رو از لیست حذف کردن؟ این دقیقاً همون سیاست منطقه‌ای شاتل هست که یه جا سختگیر هست و یه جا کمتر و یا اصلاً. شاید این شهرها خیلی مشتری شاتل دارن و جاشون پر شده،

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شاتل فقط دانلود از سرورهای خارجی را محدود میکنه و از سرورهای داخلی هر چقدر هم دانلود کنی محدود نمیشی بعضی از سایتها هم اکانت شبانه میفروشن که مثل وی پی ان به یه سرور داخلی وصل میشی و از طریق آن سرور به سرورهای خارجی وصل میشوید و اینجوری دیگه محدود نمیشی

سوای اینکه به نظر اینجا توی همین تاپیک دیدم گفتن، تجربه خودم هم نشون داده که این قضیه همیشگی و حتمی نیست و مونده به منطقه‌ای که ازش اکانت گرفتین. یعنی می‌شه جایی که حتی با سرور خود شاتل که از همه چی داخلی‌تر هست، باز هم سریع محدود می‌شید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    منم به گروه بسیار بزرگ محدود شده ها اضافه شدم!
    بهشون پیام دادم سرعت و پهنای باندم کم شده،بهم پیام داده

با سلام و احترام گزارش مصرف شما در تایم رایگان در سایت شاتل در قسمت گزارش مصرف قابل مشاهده است؛ گزارش مصرف یک ماه اخیر شما یعنی از تاریخ 93/01/01 تا تاریخ 93/02/01 که برسی شد در گروه مشترکین پرمصرف قرار دارید و مصرف شما ( 21,166,538KB ) متعارف نبوده است و به همین دلیل سرعت روز شما به حداکثر نمی رسد ، لازم به تذکر است که نرم افزار مصرف شما را با 30 روز گذشته مقایسه می کند؛ برای اینکه سرعت سرویس شما به حالت قبل باز گردد لازم است مدیریت مصرف داشته باشید
    در صورت برطرف نشدن مشکل و یا توضیح بیشتر با ما در تماس باشید .

ای بی پدرا

این پیغام رو بهتون توی ایمیل دادن یا کنترل‌پنل خود شاتل؟ به نظر این اخطار باید جدیداً داده می‌شه، چون نشنیده بودم کسی بگه اخطار گرفته. ولی باز خوبه که بهتون خبر دادن و بی‌خبر برای یک ماه نذاشتنتون بیخ دیوار که از دنیای پرسرعتها جدا بشید.

ولی برام عجیبه که چرا گفته سرعت روز رو کم می‌کنن و با سرعت شب کاری ندارن.

بعد هم نکته دوم این هست که حدود ۲۰ گیگابایت در یک ماه باعث محدودیت شما شده اما دیدم کسانی گفتن که خیلی بیشتر از این دانلود کردن و هنوز محدود نشدن. معلومه روشهای دور زدن اثر خاصی نداره و بیشتر همون سیاست منطقه‌ای تاثیر داره. اما این مقایسه ۳۰ روزه هم خودش اطلاعات جالبی هست چون من بعد از حدود یک ماه تو حبس بودن، الان سرعتم در حد ۵۱۲ تا یک مگ بیشتر شده و گویا قراره باز بعد از یه مدت نامشخص سرعت بیشتر بشه. اما فکر کنم به نظر سقف محدود کردن همین ۳۰ روز باید باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرویسم Eco1024 هست.
    من قبلا Eco128 داشتم،راحت دانلود میکردم و سرعت و پهنای باندمم بیشتر از الانم بود!چه غلطی کردم رفتم Eco1024 گرفتما !
    از من به کسانی که سرویسشون 128 هست نصیحت،سرویس های بالا تر هیچ فرقی نداره!

این هم از کرامات شاتل هست که به سرعت پائین‌تر تقریباً به اندازه سرعت بالا حال می‌ده. خوب تعجبی نداره که اگه کسی از این قضیه باخبر بوده باشه، نره سراغ سرعت بالاتر. من خودم گول تبلیغات سرعت 8 مگابیت توی شهر رو خوردم و اگه این صحبتها رو قبلاً شنیده بودم، می‌رفتم سراغ اکانت سرعت پائین‌تر.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا تو شاتل دست تو دماغت بکنی محدود میکنه

بچه ها ک**ریو مفته نمیخاین؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این هم از کرامات شاتل هست که به سرعت پائین‌تر تقریباً به اندازه سرعت بالا حال می‌ده. خوب تعجبی نداره که اگه کسی از این قضیه باخبر بوده باشه، نره سراغ سرعت بالاتر. من خودم گول تبلیغات سرعت 8 مگابیت توی شهر رو خوردم و اگه این صحبتها رو قبلاً شنیده بودم، می‌رفتم سراغ اکانت سرعت پائین‌تر.
    نه دیگه...اشتباه می کنی
    من سال پیش در شهر کاشان مدتی هم 128 اکو داشتم و 512 ...و سرعت شبانشون کاملا با هم فرق می کرد
    اینم احتمالا همون سیاست های منطقه ای شاتل هست که در بعضی جاها سرعت 128 و 256 و 512 یکی هست
    در ضمن تفاوت اکو 128 و اکو 1024 سه- چهارتومان بیشتر نیست و نباید تفاوت خیلی زیادی با هم بکنند(که البته حرف شما کاملا منطقی هست و با توجه به مبلغی که شما پرداخت کردی باید کیفیت 6 مگابیت شما خیلی بیشتر از این باشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •