وحید اونی که بهم حمله کرده آشناست:(
تو میگی منابعم رو مصرف کنم..سربازامم بفرستم هواخوری اما من میخوام سربازاشو بکشم :(
1ساعت دیگه میرسن:(
![]()
وحید اونی که بهم حمله کرده آشناست:(
تو میگی منابعم رو مصرف کنم..سربازامم بفرستم هواخوری اما من میخوام سربازاشو بکشم :(
1ساعت دیگه میرسن:(
![]()
آوا....با رمز يا زهرا حمله كن :(
من برات دعا ميكنم: ايكس
عزیزم مگه من گفتم بدی تو ؟
راستی ورلد 21 ت هم دیدیم !
شوخی کردم بهونه نیار خواهشا ! الان دیکشنری رو باز می کنه هر چی لغت می اد رو می تایپه ! :دي
بیا با هم دوست باشیم !![]()
این چند نفر اخیر همه تو 49 هستیم
من
آوا خانوم
محمد
برسام
سوری
امیر آفیسر
و....
منظور از اشنا چیه ؟ به نظر من همین کارو بکنی بهترین چیزه ! شاید یه اسکات باشه شاید یه رم باشه ! تونستی تخمیم بزنی چه سربازیه ؟ الان اساتید بازی زیاد شدن اونها هم برای خودشون صاحب نظرند ! نظر در کن علی الندبیل ! :دي
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
این Continent ها تون هم بگید م م نون می شم !
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
می خواد دفاع کنه ! :دي
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
می خواد دفاع کنه ! :دي
من ماله بقیه رو نمیدونم
ولی خودم همین یوزر اینجام اونجا هم هستم
تو کدوم کانتیننت هستید ؟
راستی کسی نمیدونه این w50 کی باز میشه ؟
چطو آمار هواداران تريبال يهو دچار افزايش شده؟!!
با اين وضع فكر كنم بتونين ورلد 50 دوباره يه تريب ايراني بزنين!!!
منم اگه ببينم ارادتون براش قويه ميام كمكتون!!
عزیزم مگه من گفتم بدی تو ؟
راستی ورلد 21 ت هم دیدیم !
شوخی کردم بهونه نیار خواهشا ! الان دیکشنری رو باز می کنه هر چی لغت می اد رو می تایپه ! :دي
بیا با هم دوست باشیم !![]()
خب من که از نسل بابام نیستم جوابتو ندم
توی 21 پدرام منو دیپلمات ترایب کرد به خاطر همین وقتی همه داشتن روستا میگرفتن من باUE و بقیه سر و کله میزدم![]()
آخرش هم به خاطر فک کنم صفا یا پدرام روستاهارو دونیت کردم به ترای
![]()
بیخیالش
با یوزر قدیمم entegham دوباره دارم میام ولی این و نه این و49 به درد نمیخوره نفر اولش 105 ویلیج داره احمقانس که بخوام بیام رشد کنم![]()
انشالله از و بعدی میام
![]()
اینی که بولد کردم نمیدونم چی چی هست :(
ولی ورد 50 رو اینطور که بچه ها ابراز علاقه کردن انشا الله چیز خوبی از آب در میاد :X
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)