والا کل اینترنت انقدری که این رفیقمون دانلود میکنه نیست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا کل اینترنت انقدری که این رفیقمون دانلود میکنه نیست![]()
این دوست عزیز ابولفضل 100 گیگ دانلود کرد شما اینقدر بهش گیر میدید ؟؟
100 گیگ مگه چی میشه ؟؟
یه چنتا فیلم و سریال
همین
شما سرعت بیار
دانلود تا 1 ترابایت با من !!![]()
خیلی فیلم سریال نگاه میکنم و خوباشو دنبال میکنم البته بگم همه چی فیلم سریال نیست چیزای دیگه ای هم هست مثل دیدن ویدیو انلاین که خیلی راحت میشه نگاه کرد.البته نمیدونم چرا محدود نمیشم 100 گیگ دانلود کردم با آرت 2
بابا خدایی 100 گیگ توی هر ماه خیلی زیاده....![]()
مگه اینکه بلوری و 3D دانلود کنی که اونم خدایی با این وضع اینترنت ایران خیلی نامردیه!!!
ویدئوی آنلاینم ماهی 10 تا 20 گیگ بیشتر نمیشه...
آخرش من نفهمیدم شماها چی دانلود میکنید.... بگید مام بریم دانلود کنیم دیگه گنا داریم آخه
من کل دانلودام به 300 گیگم نمیرسه!!!تازه همونا هم کلیشو نیگاه نکردم فک کنم آخرشم حالشو نداشته باشم نیگاه کنم....
محتوای مخفی: راستی یادم رف بگم.....
![]()
Last edited by netstat; 27-04-2014 at 17:01.
ART1 سرعت دانلودش رو چنده ؟
بعد اینا Art ها مگه نامحدود نیست ؟ پس چرا جلوش زده 11 گیگ دانلود ؟
بچ۶ ها یک سوال هگه ۸ مگ بگیرم چقدر طول میکشه که حجمه تموم شه؟
یکی مصرف ماهانش 50 مگه یکه دیگه 50گیگ یکی هم 500گیگ! دیگه این شما چی داری مصرف می کنی که این همه میندازه نداره! شما با اینترنت بطور عادی هم وب گردی کنی 1ساعت هم تو یوتوب باشه مصرف روزانه تا 500مگ میرسه راحت! تازه بدون هیچ دانلود یا چیز دیگه ای مهم اینه که اپرتور شما چقدر قوی باشه و چقدر به تعهد خودش نسبت به پولی که میگیره سر موقع پایبند باشه
مصرف روزانت چقدره؟ حدوداً
اینقد سرعت بالاس که درجا حجمت میره 4 گیگ به کارت نمیاد ..بچ۶ ها یک سوال هگه ۸ مگ بگیرم چقدر طول میکشه که حجمه تموم شه؟
------------------
ART1 سرعت دانلودش رو چنده ؟
بعد اینا Art ها مگه نامحدود نیست ؟ پس چرا جلوش زده 11 گیگ دانلود ؟
خیر آرتها نامحدود نیست شما حدود اون 11گیگ رو رد کنی سرعتتو میاره روی سرعت کف قرارداد بسته مورد نظر (این حجم بستگی زیادی به مرکز مخابراتی داره و ثابت نیست)
هم اکنون 321 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 321 مهمان)