تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 827 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

منتظر جنجال‌ باشيد! واعظى‌ افشاگرى‌ مى‌کند

مهدى‌ واعظى‌ دروازه‌بان‌ فصل‌ گذشته‌ پيکان‌ روز گذشته‌ در هيأت‌ فوتبال‌ استان‌ تهران‌ حضور پيدا کرد و برگه‌ تسويه‌ حسابش‌ را از اين‌ تيم‌ گرفت. واعظى‌ که‌ از محروميتش‌ بسيار ناراحت‌ بود و دل‌ بسيار پردردى‌ داشت، مى‌گفت: مطمئن‌ باشيد پس‌ از پايان‌ محروميتم‌ خيلى‌ حرف‌ها براى‌ گفتن‌ دارم. تمام‌ مربيان‌ و کسانى‌ که‌ باعث‌ شدند من‌ دچار اين‌ محروميت‌ شوم‌ را معرفى‌ خواهم‌ کرد تا همه‌ مردم‌ اين‌ افراد را بشناسند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

آرى‌هان: انصارى‌فرد مديريت‌ بلد نيست‌

آرى‌هان‌ سرمربى‌ جديد تيم‌ملى‌ کامرون‌ در مصاحبه‌اى‌ با تلويزيون‌ هلند، به‌ شدت‌ از مديريت‌ محمدحسن‌ انصارى‌فرد انتقاد نمود و گفت: «متأسفانه‌ او مديرى‌ غيرحرفه‌اى‌ است. من‌ فکر مى‌کردم‌ فقط‌ مديريت‌ تيمهاى‌ عربى‌ مشکل‌ دارد اما متوجه‌ شدم‌ که‌ در ايران‌ هم‌ اين‌ مشکلات‌ وجود دارد. انصارى‌فرد رفتارى‌ غيرحرفه‌اى‌ داشت‌ و مديريت‌ بلد نبود. اين‌ مسئله‌ باعث‌ قطع‌ همکارى‌ ما و در نهايت‌ حضور من‌ در تيم‌ملى‌ کامرون‌ شد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

عابديني: دادکان‌ فقط‌ به‌ دنبال‌ متهم‌ کردن‌ ديگران‌ بود دکتر احمدى‌نژاد حيف‌ و ميل‌ دو ميلياردى‌ پرسپوليس‌ را حسابرسى‌ کند!

در بين‌ مديران‌ موفق‌ ورزش‌ ايران‌ مهندس‌ امير عابدينى‌ مديرعامل‌ سابق‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ جايگاه‌ خاصى‌ دارد و در واقع‌ مى‌توان‌ وى‌ را مديرى‌ «تحول‌گرا» ناميد که‌ شيوه‌ مديريتى‌ وى‌ مى‌تواند الگوى‌ بسيار خوبى‌ براى‌ ساير مديران‌ ورزشى‌ کشور باشد. مديرى‌ که‌ بخش‌هاى‌ زيادى‌ از موفقيت‌هاى‌ پرسپوليس‌ در زمان‌ او حاصل‌ شد. وى‌ در خصوص‌ مسائل‌ روز ورزش، فوتبال‌ و پرسپوليس‌ حرف‌هاى‌ جالبى‌ زده‌ که‌ مصاحبه‌ او را مى‌خوانيم:
    ارزيابى‌ شما از جايگاه‌ مديريت‌ کنونى‌ ورزش‌ کشور چيست؟
    هيچ‌ يک‌ از مديران‌ ورزشى‌ پس‌ از انقلاب‌ از جنس‌ ورزش‌ نبوده‌اند تا شرايط‌ تصدى‌ مديريت‌ ورزشى‌ را داشته‌ باشند. تنها در يک‌ دوره‌ کوتاه‌ مهندس‌ درگاهى‌ اين‌ شرايط‌ را داشت. هر کس‌ کمى‌ سابقه‌ ورزشى‌ داشته‌ و مدرک‌ مهندسى‌ و دکترا داشته‌ باشد تصور مى‌شود که‌ او مى‌تواند در ورزش‌ موفق‌ شود در حالى‌ که‌ موضوع‌ تخصص‌ و مديريت‌ کاملاً‌ جداى‌ از يکديگر است.
    آيا قبول‌ داريد که‌ شما هم‌ با اين‌ پيشينه‌ به‌ صحنه‌ ورزش‌ وارد شديد؟
    قبول‌ دارم‌ و به‌ نظرم‌ نبايد در ورزش‌ مديريت‌ مى‌کردم. من‌ در گذشته‌ فوتباليست‌ بودم‌ که‌ همين‌ پيشينه‌ به‌ همراه‌ حضور در استاندارى‌ باعث‌ شد رياست‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ و مديرعاملى‌ پرسپوليس‌ را عهده‌دار شوم.
    با اين‌ شرايط‌ شما چه‌ ويژگى‌ اى‌ داشتيد که‌ وارد مديريت‌ کلان‌ ورزش‌ شديد؟
    من‌ براساس‌ مديريت‌ ورزش‌ نيامدم‌ بلکه‌ حضورم‌ در عرصه‌ ورزش‌ براساس‌ مديريت‌ اجرايى‌ بود. من‌ اعتقاد داشتم‌ مديريت‌ آمرانه‌ جايى‌ در ورزش‌ ندارد و در اين‌ رده‌ بايد به‌ دنبال‌ مديريت‌ عارفانه‌ بود البته‌ در کنار مديريت‌ عارفانه، مديريت‌ عاشقانه، ضرورت‌ دارد. به‌ اين‌ موضوع‌ معتقد بودم‌ چون‌ در جبهه‌ و جنگ‌ اين‌ مسئله‌ را حس‌ کردم‌ و بر اين‌ اساس‌ مديريت‌ در ورزش‌ و فوتبال‌ را آغاز کردم.
    مشکل‌ مديريت‌ در ورزش‌ را کجا مى‌بينيد؟
    هنوز مسئوليت‌ها و پست‌ها براساس‌ رابطه‌ تقسيم‌ مى‌شوند. تعجب‌ من‌ از دولت‌ عدالت‌ محور دکتر احمدى‌نژاد اين‌ است‌ که‌ مديران‌ ورزش‌ کنونى‌ کشور بر چه‌ اساسى‌ مسئوليت‌ را پذيرا شده‌اند، در حالى‌ که‌ بايد از مديرانى‌ استفاده‌ شود که‌ با سيستم‌هاى‌ آکادميک‌ آشنا باشند و منفعل‌ و متفاوت‌ از دنيا فکر نکنند.
    اين‌ صحبت‌ شما، مربيان‌ خارجى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ و باشگاه‌ پرسپوليس‌ را تداعى‌ مى‌کند، درست‌ است؟
    بله، ببينيد برانکو باعث‌ شد فوتبال‌ ما به‌ «کما» برود که‌ نتيجه‌ آن‌ را در بازى‌ با سوريه‌ ديديد. فوتبال‌ ملى‌ ما را برانکو به‌ جايى‌ رسانده‌ که‌ سوريه‌ در تهران‌ از ما مساوى‌ مى‌گيرد و بعد هم‌ برانکو براى‌ ما کرى‌ مى‌خواند. در باشگاه‌ پرسپوليس‌ هم‌ وضع‌ به‌ همين‌ گونه‌ است. آرى‌ هان‌ همه‌ چيز باشگاه‌ پرسپوليس‌ و فوتبال‌ کشور را زير سئوال‌ مى‌برد چون‌ با مديريت‌ شخصى‌ به‌ نام‌ انصارى‌فرد روبه‌رو مى‌شود در حالى‌ که‌ بايد ابزار استفاده‌ از مربيان‌ بزرگى‌ چون‌ آرى‌هان‌ را داشت. البته‌ دنيزلى‌ زودتر وارد عمل‌ شد و پس‌ از دريافت‌ مبلغ‌ قراردادش‌ کار با تيم‌ پرسپوليس‌ را آغاز کرد. به‌ نظر من‌ پرسپوليس‌ در حال‌ حاضر بضاعت‌ استفاده‌ از مربيان‌ بزرگ‌ را ندارد. البته‌ به‌ دکتر احمدى‌نژاد پيشنهاد مى‌دهم‌ حيف‌ و ميل‌ دو ميلياردى‌ پرسپوليس‌ را بررسى‌ و حسابرسى‌ کنند.
    حالا با اين‌ شرايط‌ تغيير و تحولات‌ در مديريت‌ فوتبال‌ به‌ ويژه‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ را چگونه‌ ارزيابى‌ مى‌کنيد؟
    تغيير و تحولات‌ در مديريت‌ فوتبال‌ مثل‌ يک‌ پماد موضعى‌ است‌ تا جلوى‌ وخيم‌تر شدن‌ زخم‌ ملت‌ را بگيرد. ما بضاعت‌ در جام‌جهانى‌ را داشتيم‌ اما دائماً‌ به‌ مردم‌ تلقين‌ مى‌کردند که‌ ما نمى‌توانيم‌ پرتغال‌ و مکزيک‌ و حتى‌ آنگولا را شکست‌ دهيم. البته‌ پس‌ از تغيير و تحولات‌ در فدراسيون‌ فوتبال‌ شرايط‌ بهترى‌ حاکم‌ شد و شخصى‌ مثل‌ مصطفوى‌ وارد مرحله‌ مديريت‌ فوتبال‌ شد که‌ از بطن‌ فوتبال‌ است‌ و سابقه‌ مديريت‌ کلان‌ دارد و ديپلماسى‌ ورزش‌ را هم‌ مى‌شناسد. به‌ نظر من‌ مصطفوى‌ ايثار کرد که‌ در اين‌ شرايط‌ مسئوليت‌ را پذيرفت‌ هر چند که‌ عجله‌ کرد و خود را در موقعيتى‌ قرار داد که‌ بايد در مقابل‌ همه‌ پاسخگو باشد. به‌ هر حال‌ فدراسيون‌ با مديران‌ خوبى‌ مثل‌ هاشمى‌ و مصطفوى‌ شرايط‌ جديدى‌ را تجربه‌ مى‌کند.
    از مديران‌ پس‌ از شما در فدراسيون‌ چه‌ ارزيابى‌ داريد؟
    بعد از من‌ صفايى‌فراهانى‌ هم‌ خوب‌ کار کرد و کارهاى‌ زيربنايى‌ انجام‌ داد اما دادکان‌ فقط‌ به‌ دنبال‌ متهم‌ کردن‌ ديگران‌ بود. قبل‌ از آمدنش‌ هم‌ چنين‌ بود و در دوران‌ مديريتش‌ هم‌ اين‌ رويه‌ را ادامه‌ داد. البته‌ من‌ مشکلى‌ با او ندارم‌ اما متأسفانه‌ وى‌ فقط‌ به‌ دنبال‌ چالش‌ و اختلاف‌ با ديگران‌ بود و ديديد که‌ فقط‌ تيم‌ملى‌ و مردم‌ در اين‌ ميان‌ متضرر شدند. البته‌ دلالان، واسطه‌ها و مربيان‌ ريالى‌ که‌ بعدها ميلياردى‌ شدند در اين‌ اختلافات‌ نفع‌ بردند.
    حضور قلعه‌نوعى‌ در رأس‌ هدايت‌ تيم‌ملى‌ را شايد بتوان‌ نقطه‌ عطفى‌ در مديريت‌ جديد فدراسيون‌ دانست‌ آيا فوتبال‌ ملى‌ با او موفق‌ مى‌شود؟
    در حال‌ حاضر زخم‌ تيم‌ملى‌ با حضور قلعه‌نوعى‌ بهبود نمى‌يابد اما در دراز مدت‌ شرايط‌ تيم‌ملى‌ خوب‌ مى‌شود چون‌ او توانايى‌ هدايت‌ تيم‌ملى‌ را دارد. از استانکو راجع‌ به‌ قلعه‌نوعى‌ و محرمى‌ پرسيدم، او گفت: هر دو آنها مى‌توانند سرمربى‌ تيم‌ملى‌ بشوند. البته‌ او بعداً‌ عابدزاده‌ را هم‌ ديد و همين‌ نظر را داشت. يادم‌ هست‌ قلعه‌نوعى‌ وقتى‌ بازيکن‌ بود فيلم‌هاى‌ تيم‌ملى‌ را از من‌ مى‌گرفت. او استراتژي، دانش‌ و مديريت‌ خوبى‌ دارد و با فوتبال‌ نوين‌ آشناست.
    يکى‌ از بهترين‌ مديران‌ ورزش‌ کشور در اين‌ سال‌هاى‌ اخير خارج‌ از گود بوده‌ است، کناره‌نشينى‌ شما از چه‌ دورانى‌ شروع‌ شد؟
    از همان‌ دوران‌ مديريتم‌ تخريب‌ من‌ آغاز شد. از ديدار استقلال‌ و پرسپوليس‌ در سال‌ 73 پس‌ از اخراج‌ شاهرودى‌ مرا عامل‌ تشويق‌ بازيکن‌ بى‌اخلاق‌ و جنجال‌آفرين‌ اعلام‌ کردند و در واقع‌ آن‌ توطئه‌ بود چرا که‌ پرسپوليس‌ در آن‌ زمان‌ بهترين‌ شرايط‌ را داشت‌ اما مى‌خواستند بهمن‌ قهرمان‌ شود. البته‌ در آن‌ زمان‌ براى‌ استقلال‌ هم‌ مشکل‌ ايجاد کردند.
    در اين‌ جريانات‌ رويکرد مديران‌ سياسى‌ چقدر نقش‌ داشت؟
    من‌ در انتخابات‌ دوم‌ خرداد سال‌ 76 به‌ خاتمى‌ رأى‌ ندادم‌ چون‌ اعتقاد داشتم‌ وى‌ نمى‌تواند مشکلات‌ کشور را حل‌ کند، هر چند که‌ چهار سال‌ بعد به‌ او رأى‌ دادم. همان‌ زمان‌ رئيس‌ ستاد انتخاباتى‌ او صفايى‌ فراهانى‌ رئيس‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ شد. فراهانى‌ هم‌ عابدينى‌ را کنار گذاشت‌ و البته‌ محلوجى‌ و فتح‌ا..زاده‌ را هم‌ کنار گذاشت‌ و به‌ سادگى‌ آدم‌هاى‌ جديد و بدون‌ پشتوانه‌ مديريتى‌ را همراه‌ با بودجه‌هاى‌ بسيار سنگينى‌ به‌ ورزش‌ آورد اما کسى‌ تا به‌ حال‌ از من‌ نپرسيده‌ که‌ با اين‌ پتانسيل‌ و توانمندى‌ بالا مى‌توانى‌ در بخش‌ مديريت‌ فوتبال‌ فعاليت‌ کني، همين‌ حالا پرسپوليس‌ را ببينيد که‌ بى‌هويت‌ شده‌ و در واقع‌ هويت‌ پرسپوليس‌ را گرفته‌اند. البته‌ من‌ بايد مديريت‌ فوتبال‌ کنم‌ اما نه‌ در پاس‌ و استقلال‌ بلکه‌ مردم‌ مرا يک‌ پرسپوليسى‌ مى‌دانند. اينکه‌ من‌ نيستم‌ بايد از سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ بپرسيد که‌ چرا نيستم؟ مگر عابدينى‌ چه‌ پيشينه‌ و سابقه‌اى‌ داشته‌ که‌ حتى‌ اسم‌ او را هم‌ محکم‌ به‌ زبان‌ نمى‌آورند و جالب‌ اينکه‌ هر زمان‌ که‌ دچار مشکل‌ مى‌شوند به‌ سراغ‌ من‌ مى‌آيند. من‌ از مديران‌ اين‌ مملکت‌ بيشتر شايستگى‌ و توانمندى‌ دارم‌ حتى‌ از مسئولان‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ هم‌ بيشتر توانمندى‌ و لياقت‌ مديريت‌ دارم. صحبت‌ من‌ اين‌ است‌ که‌ ورزش‌ کشور نمى‌تواند از عابدينى‌ و فتح‌ا...زاده‌ که‌ خادمان‌ ورزش‌ هستند، چشم‌پوشى‌ کند!
    تغيير و تحولات‌ در پرسپوليس‌ را چگونه‌ ارزيابى‌ مى‌کنيد؟
    انصارى‌فرد نقاط‌ ضعف‌ شخصيتى‌ و مديريتى‌ خود را با ارتباط‌ با افراد بزرگ‌ حل‌ مى‌کند به‌ نظر من‌ اگر يک‌ مدير کنار آرى‌هان‌ و دنيزلى‌ نشست‌ مدير بزرگ‌ محسوب‌ نمى‌شود. وقتى‌ يک‌ مدير آرى‌ هان‌ را مى‌آورد بايد توانايى‌ اداره‌ و مديريت‌ او را داشته‌ باشد نه‌ اينکه‌ از کلى‌ترين‌ تا جزيى‌ترين‌ مسائل‌ باشگاه‌ مربوط‌ به‌ وى‌ باشد و هر چه‌ آرى‌هان‌ بگويد، درست‌ باشد.
    آيا فکر نمى‌کنيد بايد به‌ مديران‌ جوان‌ مثل‌ انصارى‌فرد فرصت‌ داد؟
    باشگاه‌ پرسپوليس‌ آزمايشگاه‌ يا دانشگاه‌ نيست‌ و نمى‌توان‌ با احساسات‌ ميليون‌ها نفر از مردم‌ زندگى‌ کرد. آنها از مديرعامل‌ پرسپوليس‌ قهرمانى‌ مى‌خواهند. سئوال‌ من‌ اين‌ است‌ سابقه‌ مديريتى‌ انصارى‌فرد کجا بوده‌ است؟ به‌ نظر من‌ مايلى‌کهن‌ بهتر از او مى‌توانست‌ پرسپوليس‌ را اداره‌ کند چون‌ بيست‌ و هفت‌ سال‌ سابقه‌ کار مديريتى‌ دارد و مشکلات‌ مديريتى‌ پرسپوليس‌ را نبايد بازى‌ با لاتزيو بپوشاند. من‌ بازى‌با تيم‌هاى‌ بزرگ‌ را قبول‌ دارم‌ اما به‌ شرطى‌ که‌ درون‌ سيستم‌ مشکل‌ اساسى‌ نداشته‌ باشيم.
    خيلى‌ها نجات‌ پرسپوليس‌ از مشکلات‌ کنونى‌ را بازگشت‌ پروين‌ مى‌دانند، نظر شما چيست؟
    پروين‌ اين‌ توانايى‌ را دارد که‌ در شرايط‌ بسيار سخت‌ که‌ هيچ‌ کس‌ نمى‌تواند به‌ پرسپوليس‌ کمک‌ کند به‌ داد پرسپوليس‌ برسد اما شرايط‌ کنونى‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ از حضور پروين‌ در اين‌ تيم‌ نگران‌ است‌ چون‌ مديريت‌ کنونى‌ پتانسيل‌ مديريت‌ بر پروين‌ را ندارد.
    به‌ عنوان‌ سئوال‌ پايانى‌ اگر روزى‌ به‌ پرسپوليس‌ بازگرديد، مى‌توانيد اين‌ تيم‌ را مثل‌ سابق‌ قهرمان‌ کنيد؟
    اگر مديريت‌ پرسپوليس‌ را امروز به‌ من‌ واگذار کنند، اين‌ تيم‌ را سال‌ بعد قهرمان‌ تحويل‌ مى‌دهم. البته‌ در اين‌ راه‌ ابتدا زمينه‌ براى‌ استفاده‌ از پروين‌ را فراهم‌ مى‌کنم‌ تا پرسپوليس‌ به‌ روزهاى‌ بزرگى‌ خود برگردد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مايلى‌کهن: واقع‌ بين‌ هستم‌ اما... هيچ‌ وقت‌ نگفتم‌ فولاد ضعيف‌ است‌

هنوز خيلى‌ها تصور مى‌کنند که‌ فولاد خوزستان‌ يکى‌ از گزينه‌ها سقوط‌ به‌ ليگ‌ دسته‌ اول‌ سال‌ آينده‌ است، در اين‌ مورد محمد مايلى‌کهن‌ در آخرين‌ حرفهايش‌ مى‌گويد:
    هنوز اعتقاد داريد تيمتان‌ ضعيف‌ است‌ و سال‌ آينده‌ مشکل‌ زيادى‌ دارد؟
    هيچ‌ وقت‌ نگفته‌ام‌ فولاد تيم‌ ضعيفى‌ است، ما يک‌ تيم‌ جوان‌ و پرانگيزه‌ داريم. ترس‌ من‌ فقط‌ از اين‌ جهت‌ است‌ که‌ جوان‌ بودن‌ يک‌ تيم‌ باعث‌ ايجاد نوسان‌ مى‌شود، بازيکنى‌ که‌ دچار نوسان‌ است‌ ممکن‌ است‌ در يک‌ بازى‌ خوب‌ و در يک‌ بازى‌ بد کار کند.
    حتى‌ يکى‌ از مديران‌ فولاد عنوان‌ کرده‌ بود که‌ اين‌ تيم‌ در رده‌ هشتم‌ تا دوازدهم‌ ليگ‌ هم‌ بايستد هنر کرده‌ است؟
    نه، تمام‌ تلاش‌ ما بر اين‌ است‌ که‌ بالاتر از اين‌ عناوين‌ قرار بگيريم‌ با اين‌ حال‌ يادتان‌ باشد که‌ ما در مرحله‌ دگرديسى‌ قرار گرفته‌ايم‌ و در اين‌ فاز بايد تا حدودى‌ واقع‌ بينى‌ خودمان‌ را مضاعف‌ کنيم.
    مصاحبه‌ دادکان‌ در هفته‌ گذشته‌ را خوانديد؟
    خوشبختانه‌ اينجا فقط‌ راديو و تلويزيون‌ داريم‌ و روزنامه‌ها را نمى‌خوانيم، مگر چه‌ چيز خاصى‌ گفته‌ بود؟
    بحث‌ همان‌ دعواى‌ قديمى‌ با سازمان‌ است‌ نظر شما چيست؟
    دوست‌ دارم‌ بيشتر در آرامش‌ حرف‌ بزنم، هر حرفى‌ که‌ بزنم‌ منجر به‌ پاسخگويى‌ مى‌شود و پاسخ‌ دادن‌ به‌ من، کسى‌ که‌ بخشى‌ از مجموعه‌ فولاد است‌ به‌ طور قطع‌ روى‌ آرامش‌ مجموعه‌ تيمى‌ فولاد تأثير منفى‌ به‌ جاى‌ خواهد گذاشت‌ و من‌ به‌ هيچ‌ وجه‌ حاضر نيستم‌ که‌ تيم‌ فوتبال‌ فولاد خوزستان‌ بر اين‌ اساس‌ دچار ضعف‌ روحى‌ و روانى‌ شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

زرينچه: تمام‌ تجربياتم‌ را در اختيار جوانان‌ مى‌گذارم‌

پس‌ از حضور اوليويرا سرمربى‌ تيم‌ملى‌ جوانان، مسئولان‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ جواد زرينچه‌ و احمدرضا عابدزاده‌ را به‌ عنوان‌ مربيان‌ اين‌ تيم‌ انتخاب‌ کردند. از اين‌ رو در تماسى‌ که‌ با زرينچه‌ داشتيم‌ او به‌ خبرورزشى‌ گفت: روز گذشته‌ به‌ اتفاق‌ احمدرضا عابدزاده‌ به‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ رفته‌ بوديم‌ و با مصطفوى‌ دبير فدراسيون‌ فوتبال‌ صحبت‌هاى‌ اوليه‌ را انجام‌ داديم. پس‌ از توافقات‌ اوليه‌ با مصطفوى‌ قرار شد که‌ از امروز من‌ بر سر تمرينات‌ تيم‌ حاضر شوم‌ و به‌ اوليويرا کمک‌ کنم.
    زرينچه‌ درخصوص‌ عدم‌ حضور عابدزاده‌ گفت: عابدزاده‌ به‌ دليل‌ سفر خارج‌ از کشورى‌ که‌ در پيش‌ دارد چند روز از مصطفوى‌ مرخصى‌ گرفت‌ و قرار شد طى‌ روزهاى‌ آينده‌ به‌ جمع‌ کادر مربيان‌ تيم‌ اضافه‌ شود. زرينچه‌ درخصوص‌ قطعى‌شدن‌ قراردادش‌ گفت: طى‌ روزهاى‌ آينده‌ با حضور در دفتر هاشمى‌ طى‌ جلسه‌اى‌ قراردادمان‌ را قطعى‌ خواهيم‌ کرد. زرينچه‌ در پايان‌ گفت: تمام‌ سعى‌ و تلاشم‌ را به‌ کار مى‌گيرم‌ تا تجربيات‌ و اطلاعاتم‌ را در اختيار جوانان‌ کشورمان‌ قرار دهم‌ و همچنين‌ سعى‌ خواهم‌ کرد کمک‌ خوبى‌ براى‌ اوليويرا باشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پس‌ از حضور در سايپا مهدوى‌کيا: به‌ پرسپوليس‌ برمى‌گردم!

هادى‌ مهدوى‌کيا پس‌ از مدتها دورى‌ از ليگ‌ برتر دوباره‌ توانست‌ خودش‌ را به‌ سطح‌ اول‌ فوتبال‌ ايران‌ برساند.
    مهدوى‌کيا در مورد پيوستنش‌ به‌ سايپا گفت: ابتدا جا دارد از زحمات‌ مسئولان‌ تيم‌ کوثر تشکر کنم‌ که‌ با کمک‌ آنها توانستم‌ به‌ ليگ‌ برتر برسم. در بازى‌ کوثر- سايپا، لورانت‌ مرا ديد و پس‌ از بازى‌ هم‌ عنوان‌ کرد مرا مى‌خواهد. خيلى‌ خوشحال‌ هستم‌ که‌ به‌ تيم‌ خوب‌ سايپا پيوسته‌ام‌ و مطمئن‌ هستم‌ در اين‌ تيم‌ موفق‌ مى‌شوم. در زمان‌ سرمربيگرى‌ بگوويچ‌ در پرسپوليس‌ با دايى‌ هم‌بازى‌ بودم‌ و خيلى‌ خوشحال‌ هستم‌ که‌ دوباره‌ با اين‌ بازيکن‌ بزرگ‌ هم‌بازى‌ شده‌ام. من‌ قدر اين‌ موقعيت‌ بزرگ‌ را مى‌دانم‌ و اميدوارم‌ دوباره‌ روزى‌ به‌ پرسپوليس‌ برگردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پيوس: سپاهان‌ را به‌ تيم‌هاى‌ ضعيف‌ ترجيح‌ داديم‌

سرمربى‌ تيم‌ تراکتورسازى‌ پس‌ از شکست‌ دو بر يک‌ تيمش‌ در ديدار دوستانه‌ مقابل‌ سپاهان‌ اصفهان‌ گفت: ما براى‌ افزايش‌ هماهنگى‌ بازيکنانمان‌ بايد ديدارهاى‌ تدارکاتى‌ زيادى‌ را برگزار کنيم‌ تا بتوانيم‌ با شروع‌ مسابقات‌ ليگ‌ دسته‌ اول‌ به‌ هماهنگى‌ مطلوب‌ برسيم.
    فرشاد پيوس‌ افزود: سپاهان‌ يکى‌ از تيم‌هاى‌ قدرتمند ليگ‌ برتر است‌ که‌ از مهره‌هاى‌ خوبى‌ سود مى‌برد، اما بازيکنان‌ ما در اکثر دقايق، بازى‌ پاياپايى‌ از خود به‌ نمايش‌ گذاشتند.
    پيوس‌ تأکيد کرد: ما مى‌توانستيم‌ با يک‌ تيم‌ ضعيف‌ بازى‌ کنيم‌ و به‌ يک‌ پيروزى‌ پرگل‌ هم‌ دست‌ يابيم، اما اين‌ کار را نکرديم‌ تا تيم‌ خود را آماده‌ ديدارهاى‌ رفت‌ کنيم.
    وى‌ در خاتمه‌ گفت: هواداران‌ بايد صبر داشته‌ باشند و اميدوار باشند که‌ امسال‌ اين‌ تيم‌ به‌ ليگ‌ برتر راه‌ خواهد يافت.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

واعظي: فرجام‌خواهى‌ کردم‌ بازهم‌ مى‌گويم‌ من‌ دوپينگى‌ نيستم‌

مهدى‌ واعظى‌ همچنان‌ با اصرار مى‌گويد دوپينگى‌ نيست‌ و بايد در رأى‌ صادره‌ کميته‌ ضددوپينگ‌ تجديدنظر شود.
    وى‌ در اين‌ ارتباط‌ گفت: برخلاف‌ مطالب‌ منتشره، دوباره‌ اعلام‌ مى‌کنم‌ هيچ‌ دوپينگى‌ را انجام‌ نداده‌ام‌ و در همين‌ رابطه‌ يک‌ نامه‌ فرجام‌خواهى‌ به‌ مسئولين‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ داده‌ام.
    وى‌ درباره‌ شرايط‌ حضورش‌ در باشگاه‌ ذوب‌آهن‌ عنوان‌ کرد: اين‌ درست‌ که‌ زمان‌ نقل‌ و انتقالات‌ به‌ پايان‌ رسيده‌ اما طبق‌ قانون‌ دروازه‌بان‌ها از اين‌ قاعده‌ مستثنى‌ هستند و در روزهاى‌ آينده‌ نيز مى‌توانند قراردادشان‌ با باشگاه‌ را ثبت‌ کنند.
    واعظى‌ ابراز اميدوارى‌ کرد مسئولان‌ تربيت‌بدنى‌ هرچه‌ سريع‌تر تکليف‌ او را روشن‌ کنند تا بتواند براى‌ ادامه‌ فعاليت‌ برنامه‌ريزى‌ کند.
    وى‌ در پايان‌ گفت: مقامات‌ باشگاه‌ ذوب‌آهن‌ با تمديد قراردادم‌ موافق‌ هستند و تنها منتظر پاسخ‌ تربيت‌بدنى‌ هستم‌ تا قراردادم‌ را ثبت‌ کنم.

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مبعلي:احتمالاً به بازي با كره جنوبي نمي‌رسم

فشارهاي ناشي از اردوي الشباب كار دستم داد.
    ايمان مبعلي هافبك ملي پوش باشگاه الشباب امارات در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛با بيان مطلب فوق افزود: همان درد كهنه‌اي كه در ناحيه كشكك زانو پيش از آغاز تمرينات تيم ملي با آن دست به گريبان بودم، دوباره به سراغم آمده و احتمالا بازي با كره جنوبي را از دست مي‌دهم.
    وي ادامه داد: پيش از پيوستن به تيم ملي در اردوي ايتالياي الشباب 4 بازي سنگين را پشت سر گذاشتم و فشارهاي ناشي از اين اردو در تهران كار دستم داد و دچار مصدوميتي ناخواسته شدم . اين را هم اضافه كنم كه بعد از بازي با كره جنوبي و سوريه، براي همراهي تيم باشگاهي‌ام به ايتاليا مي‌روم.
    مبعلي در رابطه با ديدار ايران مقابل كره جنوبي تأكيد كرد: تا كنون سابقه چند بار روياروئي مقابل كره‌اي ها را داشته‌ام و مي‌دانم كه آنها در خانه به هيچ تيمي باج نمي‌دهند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دو گل‌ رسول‌ تقديم‌ به‌ مادرش‌ خطيبي؛ ستاره‌ روز اول‌ جام‌ خليج‌

مسابقات‌ جام‌ خليج‌ از روز جمعه‌ در شهر منامه‌ آغاز شد و در اولين‌ روز رسول‌ خطيبى‌ چهره‌ مسابقات‌ شد. او در اولين‌ بازى‌ شارجه‌ مقابل‌ العربى‌ قطر توانايى‌ گل‌ خود را به‌ تيم‌هاى‌ عربى‌ نشان‌ داد تا شارجه‌ با گل‌هاى‌ او بتواند برنده‌ بازى‌ شود. اين‌ بازى‌ دو بر يک‌ به‌ سود شارجه‌ تمام‌ شد که‌ دو گل‌ شارجه‌ در اين‌ بازى‌ را رسول‌ خطيبى‌ مهاجم‌ ايرانى‌ اين‌ تيم‌ اماراتى‌ به‌ ثمر رساند. خطيبى‌ در سالروز فوت‌ مادرش‌ اين‌ آتش‌بازى‌ را به‌ پا کرد و از سوى‌ کارشناسان‌ فوتبال‌ عرب‌ ستاره‌ جام‌ خليج‌ در روز اول‌ بازى‌ها معرفى‌ شد.
    خطيبى‌ دو گل‌ خود را به‌ مادرش‌ تقديم‌ کرد. مسعود شجاعى‌ ديگر بازيکن‌ ايرانى‌ شارجه‌ نيز 90 دقيقه‌ در ترکيب‌ تيمش‌ قرار داشت‌ و نمايش‌ خوبى‌ را از خود ارائه‌ کرد.
    تيم‌ شارجه‌ امروز در دومين‌ بازى‌ خود در جام‌ خليج‌ به‌ مصاف‌ تيم‌ المحرق‌ بحرين‌ خواهد رفت.
    دو تيم‌ المحرق‌ و القادسيه‌ کويت‌ که‌ در گروه‌ شارجه‌ حضور دارند به‌ نتيجه‌اى‌ بهتر از يک‌ بر يک‌ رضايت‌ ندادند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •