بازم بستگی به شرایط منطقتون و پهنای باند و اینا داره..هیچی 100% نیست اینو همیشه یادت باشه
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : فاصله ها رو بردارید
بازم بستگی به شرایط منطقتون و پهنای باند و اینا داره..هیچی 100% نیست اینو همیشه یادت باشه
- - - Updated - - -
پ.ن : فاصله ها رو بردارید
Last edited by scar_h; 28-07-2016 at 11:44.
سلام دوستان
سرویسهای ارت که مثل غیرحجمی های !!! ( اسمش با نوعش تناقض داره ) جدید ترافیک داخل و خارج تفکیک نمیکنن ؟
بعدش الان با ارت 1 در صورتی که دانلود در ماه پخش باشه 26 گیگ میشه دانلود کرد؟
در سرویسهای art شاتل میشه محدودیت رو با یه ترفند دور زد. کاری که دوستان در صفحات قبل بارها توضیح دادند و اونم اینکه کافیه بعد از محدود شدن در art1 بقیه ماه رو به art2 تغییر بدید از داخل پنل با پرداخت مبلغی. اینطوری باز میتونید دانلود کنید تا اخر اون ماه در حد اونچه با art1 دان داشتید....
دقیقترش رو بچه های شاتل توضیح میتونند بدند
- آرت های قدیم هنوز هستش و حداقل ترافیکشو چند گیگ بردن بالا! در کنارش یه سری سرویسه art-base هم هستش که غیر حجمیه و داخلی و خارجی تفکیک که مفت نمیرزه!
- احتمال زیاد بتونی دانلود کنی ؛ البته خودت در جریانی ولی بازم میگم که از آرت 1 شروع کن و بعد از چند گیگ که محدود شدی ، به آرت 2 ارتقا بده و همین روند... و در آخر ماه باهاشون تماس بگیر و تغییر سرویس بده به آرت 1 و ...
دوستان مكس ريت خط هم دست شركته يا نه؟
من فاصلمون از مخابرات دوره نهايت تا ٤ مگ خط ديتا ميداد
سرويس قبليم دو مگ بود كه اشتباه ميزد ارت هشت ولى رو دومگ بسته بودن و دقيقا دومگ سرعت بهم ميداد
چند مدت پيش تماس گرفتن واسه تغيرات فاكتور و سرويس من سرويس رو ارت چهار انتخاب كردم كه مثل سرويس قبليم باشه از نظر سرعت و قيمت
اما حالا مكس ريت خط از يك و نيم مگ بالاتر نميره
سيم كشى هاهم هيچ تغيرى نداشته
خودشون ميگفتن دست ماست ميزان مكس ريت تا هشت مگ هم ميتونيم مكس ريتتون رو ببريم بالا !!!!
ايا همينطوره؟
يا ربطى به شاتل نداره نداره اصلا مكس ريت خط :|
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base)
دوستان چه کنم.
من art4 هستم.محدود شدم.5 روز دیگه دوره م تموم میشه.میخوام همین الان برم به art 3 و دره جدید شروع کنم.
از محدودیت در میام ؟
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم زود جوابمو بدین چون پیشنهادات جشنواره شاتل تا 24 امشب بیشتر مهلت نداره. میخوام بدونم سرعت شبانه پلن 20 گیگ سالیانه با قیمت 40 تومن در چه حدیه؟ چون موقع ثبت نام دقت کردم که اسم سرویس رو زده بود اکو 128 کیلوبیت. اگه سرعت تایم شبانه رو به این اندازه محدود کنن که به نظرم ارزش نداره اصلا.
ART-Base فعلا ارائه نمیشه.
خیر معمولا برای در اومدن از محدودیت ی لوِل باست برین بالاتر یا اینکه ی هفته تا چند روز دانلود تون به نسبت سرویسی که گرفتید باشه تا از محدودیت در بیایید ()
زمانی ک من از ارت استفاده می کردم برخلاف اظهارات کارشناساشون ، تمدید سرویس هم در حذف محدودیت تاثیری نداشت الانه اگه تغییری کرده نمی دونم مثلاً من چند بار گول بخش فروششونو خوردم ! آرت 6 داشتم محدود کردن بخاطر مصرف ، به پیشنهادشون رفتم 7 ولی اونجام از اولش محدود بودم ، رفتم پله آخر 8 تا تونستم استفاده کنم ! سر ماه گفتن مشکلی نیست بیای 6 ! اومدم 6 از همون اول سرعتم روی 45 تا 50 بود ! زنگ زدم گفتن سرویس خودش هوشمند عمل می کنه و رفع محدویت دست ما نیست !
خلاصه سرویس های آرتشون اعصاب قوی و مدیریت مصرف خاص خودشو می خواد الانم که راحتم چند ماهه سرویس های حجمی دارم !
Last edited by dariushko; 28-07-2016 at 17:45.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)