خوزستان
ولی من حرفهایی که گفتم بر اساس حدس بود و شاید همچین چیزی نباشه
خوزستان
ولی من حرفهایی که گفتم بر اساس حدس بود و شاید همچین چیزی نباشه
Last edited by Armin.Computer; 12-10-2014 at 15:23.
دوست عزیز نتایجت کامل اشتباه
دلیلتون؟!!!!!!
برای من که ثابت شده ایرانول روز به روز داره پسرفت میکنه تو همه ضمینه ها از جمله 3جی
برای منطقه ما ایرانول وایمکس داره 2مگ سرعتش شب ها میاد رو 15 به نظرت همچین کلاه بردار گرون فروش و کمفروش و آشغال فروشی باید ازش انتظار اینترنت پرسرعت داشت؟؟؟؟؟؟
سلام، این مشکلیه که همه دارن، در واقع الان میزان استفاده ی کاربرای اینترنت در ایران بیشتر از اون زیر ساختی هست که بکار گرفته شده، کلا تا هر چیزی جای خودش استفاده نشه مشکل سرعت تو ایران درست شدنی نیست، تجهیزات و بستر های زیر ساختی در ایران همون مقدار پاسخگوی نیاز جامعه هست که در ساعت های آخر شب تا صبح ساعت ۹ و ۱۰ استفاده میشه، در خارج از این محدوده از هر سرویسی استفاده کنی یه کندی فاحشی مشاهده میشه، حالا این کندی تو سرویس های ایرانسل بیشتر از بقیه شرکت ها مشخص میشه، اونم تعداد کاربرای خیلی زیادش نسبت به زیرساختش هست، تا وقتی فناوری های جدید ارتباطی تو ایران به کار گرفته نشه، هیچ چیز پیشرفت نمیکنه، چون زیرساخت فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست
Sent from my PAP5500DUO
من الان تو خونه هستم تو هاشمیه مشهد 2-3 خط انتن دارم مثل رایتل با ابرانسل.اینترنتو تست کردم خیلی خیلی از رایتل بهتره در حد 1 مگ اون :| رایتل خدافظ ایرانسل سلام
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من قبلا وایمکس داشتم به همون دلیل که نوشتم فروختم و رفتم وایرلس گرفتم
با سرعت 650 دنلود میکنه پینگ 4.2.2.4 زیر90
در تمام ساعات شبانه روز ولی قطعی هم بعضی روز ها داره
کیفیت خیلی بالایی داره ولی گرونه گیگ 5تومن بدون دانلود شبانه
پس کیفیت خوب گیر میاد ولی متاسفانه با قیمت بالا
نه اینکه وایمکس رو برجی 14تومن شارژ میکردم سرعتش شبا میومد رو 2کیلو
دقیقا همینطوره اگر کل ایران و پوشش بده از رایتل هم بدتره میشه با این وضعیت پهنای باندش!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
در کل نمیشه به همین زودی قضاوت کرد
نه میشه گفت خوبه نه میشه گفت بده
تا پوشش سراسری و پایدار شدن شبکه ها اپراتور ها هیچ نظری نمیشه داد
Last edited by Armin.Computer; 12-10-2014 at 22:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)