تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 3347 اولاول ... 3604104504564574584594604614624634644705105609601460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خوزستان
    ولی من حرفهایی که گفتم بر اساس حدس بود و شاید همچین چیزی نباشه
    Last edited by Armin.Computer; 12-10-2014 at 15:23.

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز پشتیبانی بهم زنگ زد
    گفت در حال پوشش هستیم
    جوری از حرفاش متوجه شدم این بود که شهر ما که مرکز استان نیست رو تا یه مدته دیگه پوشش میده
    شاید 1 ماه یا بیشتر
    در مورد 4G پرسیدم
    جوری از حرفاش فهمیدم تو برنامشونه هست
    برداشت من از کل صحبت:
    اینکه تا 2 ماه دیگه شهرستان های استان پوشش پیدا می کنن و احتمالا 4G هم کمی پوشش بهتری پیدا کنه
    دوست عزیز نتایجت کامل اشتباه

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست عزیز نتایجت کامل اشتباه
    دلیلتون؟!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای من که ثابت شده ایرانول روز به روز داره پسرفت میکنه تو همه ضمینه ها از جمله 3جی
    برای منطقه ما ایرانول وایمکس داره 2مگ سرعتش شب ها میاد رو 15 به نظرت همچین کلاه بردار گرون فروش و کمفروش و آشغال فروشی باید ازش انتظار اینترنت پرسرعت داشت؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

برای من که ثابت شده ایرانول روز به روز داره پسرفت میکنه تو همه ضمینه ها از جمله 3جی
    برای منطقه ما ایرانول وایمکس داره 2مگ سرعتش شب ها میاد رو 15 به نظرت همچین کلاه بردار گرون فروش و کمفروش و آشغال فروشی باید ازش انتظار اینترنت پرسرعت داشت؟؟؟؟؟؟
    سلام، این مشکلیه که همه دارن، در واقع الان میزان استفاده ی کاربرای اینترنت در ایران بیشتر از اون زیر ساختی هست که بکار گرفته شده، کلا تا هر چیزی جای خودش استفاده نشه مشکل سرعت تو ایران درست شدنی نیست، تجهیزات و بستر های زیر ساختی در ایران همون مقدار پاسخگوی نیاز جامعه هست که در ساعت های آخر شب تا صبح ساعت ۹ و ۱۰ استفاده میشه، در خارج از این محدوده از هر سرویسی استفاده کنی یه کندی فاحشی مشاهده میشه، حالا این کندی تو سرویس های ایرانسل بیشتر از بقیه شرکت ها مشخص میشه، اونم تعداد کاربرای خیلی زیادش نسبت به زیرساختش هست، تا وقتی فناوری های جدید ارتباطی تو ایران به کار گرفته نشه، هیچ چیز پیشرفت نمیکنه، چون زیرساخت فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست

Sent from my PAP5500DUO

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من الان تو خونه هستم تو هاشمیه مشهد 2-3 خط انتن دارم مثل رایتل با ابرانسل.اینترنتو تست کردم خیلی خیلی از رایتل بهتره در حد 1 مگ اون :| رایتل خدافظ ایرانسل سلام

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام، این مشکلیه که همه دارن، در واقع الان میزان استفاده ی کاربرای اینترنت در ایران بیشتر از اون زیر ساختی هست که بکار گرفته شده، کلا تا هر چیزی جای خودش استفاده نشه مشکل سرعت تو ایران درست شدنی نیست، تجهیزات و بستر های زیر ساختی در ایران همون مقدار پاسخگوی نیاز جامعه هست که در ساعت های آخر شب تا صبح ساعت ۹ و ۱۰ استفاده میشه، در خارج از این محدوده از هر سرویسی استفاده کنی یه کندی فاحشی مشاهده میشه، حالا این کندی تو سرویس های ایرانسل بیشتر از بقیه شرکت ها مشخص میشه، اونم تعداد کاربرای خیلی زیادش نسبت به زیرساختش هست، تا وقتی فناوری های جدید ارتباطی تو ایران به کار گرفته نشه، هیچ چیز پیشرفت نمیکنه، چون زیرساخت فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست

Sent from my PAP5500DUO
    من قبلا وایمکس داشتم به همون دلیل که نوشتم فروختم و رفتم وایرلس گرفتم
    با سرعت 650 دنلود میکنه پینگ 4.2.2.4 زیر90
    در تمام ساعات شبانه روز ولی قطعی هم بعضی روز ها داره
    کیفیت خیلی بالایی داره ولی گرونه گیگ 5تومن بدون دانلود شبانه
    پس کیفیت خوب گیر میاد ولی متاسفانه با قیمت بالا
    نه اینکه وایمکس رو برجی 14تومن شارژ میکردم سرعتش شبا میومد رو 2کیلو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

Sent from my PAP5500DUO

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دقیقا همینطوره اگر کل ایران و پوشش بده از رایتل هم بدتره میشه با این وضعیت پهنای باندش!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

در کل نمیشه به همین زودی قضاوت کرد
    نه میشه گفت خوبه نه میشه گفت بده
    تا پوشش سراسری و پایدار شدن شبکه ها اپراتور ها هیچ نظری نمیشه داد
    Last edited by Armin.Computer; 12-10-2014 at 22:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •