سلام دوستان
میخوام یه( هدست ) تا 50 تومان بگیرم .خواستم نظر شمارو بدونم.بیس نرم و بالایی داشته باشه و در مجموع از لحاظ کیفیت ارضام کنه.
بهترین مدل هایی که پیشنهاد میکنین چیه؟
تاپیک هدست هم پیدا نکردم ببخشید اینجا مطرح کردم.![]()
سلام دوستان
میخوام یه( هدست ) تا 50 تومان بگیرم .خواستم نظر شمارو بدونم.بیس نرم و بالایی داشته باشه و در مجموع از لحاظ کیفیت ارضام کنه.
بهترین مدل هایی که پیشنهاد میکنین چیه؟
تاپیک هدست هم پیدا نکردم ببخشید اینجا مطرح کردم.![]()
سلامت باشین ، چشم حتما یه رویو میذارم ازش(البته من حرفه ای نیستم)
یعنی کیفیت هدفونش کلا پایینه؟!
شماهم موفق باشید.
متشکرم
خوندمش
سقف قیمترو بردم بالا : 30-35
اگه تو این رده قیمت full size جمع و جورکه زیاد بزرگ هم نباشه و نسبت به قیمت دوست دارم بگیرم
اگه نمیشه earbud
راستی برای من بیس و وضوح مهمه
آهنگاییم که گوش می دم همه سبک هست ... ترنس.راک.متال.پاپ و ...
مرسی
دوستان هرچه زودتر نيازمند ياري سبزتان هستيم واسه يكي از آشناها يه هدفون ميخوام بگيرم تا 50-60 تومن يه سرچي كردم به اين دو هدفون رسيدم سنهايزر px100 و v-jays .فقط اين دو مدل فيك هم داره؟ تو بررسي هاي معتبر از جيز تعريف كرده بودن كسي اين مدل رو داشته؟ سبك هم نمي دونم چي گوش ميده ولي گفت ميخوام رو سرم راحت باشه اندازه ي گوششم متوسطه .ممنون.
مگه هدفونهای Jays ایران هست؟ اگه نیست پس میخوای از خارج بخری؟
هدفون با این فرم مدلهای زیادی هست که میشه پیشنهاد داد مشهور ترینشون و به صرفه ترینشون و قدیمیترینشون Koss PortaPro هست که 25 سال پیش درست شد هنوز داره تولید میشه .
یه مدل خیلی محبوب و موفق دیگه هم px100/px200 هست بر خلاف شکل ظاهرش خوب صدای محیط رو ایزوله میکنه. و نوع صداش طوری هست که برای خیلی از سبکها میشه استفاده کرده.
Jays هم یک برند سوئدی هست که هدفونهاش واقعا با کیفیت هستند ولی خب مشخصا ایران نیست این مدل بخصوص هم به اندازه مدلهایی مثل q-JAYS محبوب نیست.
برای مقایسه هدفونهای ultra portable میتونید به لینک مفید زیر رجوع کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این کریتیو 830 الان موجوده تو بازار ؟؟؟؟ تقلبیش هم هست ؟؟؟؟؟؟ ببینید من تو رنج 35 تومن قصد خرید یه هدفن رو دارم و کاربریم هم فقط ترنس و الکترونیک هست . ( فقط و فقط همین ) تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید برای من ؟؟؟؟؟؟ اگه ممکنه عکس هم بذارید
بر اساس Pm دو تا از دوستمون متوجه شدم v-jays تو ایران هست.
عجب v-JAYS رو تو ایران میشه با قیمت 50 تومن خرید(نصف قیمت) و PX100 که قیمتش به مراتب کمتره 120 تومن .
نمیدونم تو این بازار به چه اسانداردی میشه اعتماد کرد
- اعتبار وارد کننده
- قیمت فروشنده
- اعتبار برند
- قیمت محصول
شما ها هم اگه فهمیدین به من هم بگید.
حالا خارج از این موضوع وجود همچین برندی در بازار خبر خوبی هست کمبود همچین مدلی واقعا احساس میشد.
ایشالا که مشکل دار نباشه.
دوستان انگار وارد کننده شاب هست میتونید با شرکت تماس بگیرید و صحت و صقم موضوع رو در بیارید.
Last edited by peaceful1; 11-11-2011 at 14:09.
مرسی
و باز هم مرسی بابت قول ریویو که به ما دادید و خیلی خوشحال میشم ریویوی هدفون و پلیرتون جدیدتون رو بخونم
نه اینکه خیلی کیفیت پایینی داره البته بستگی به مدل هم داره مثلآ همین سونی توی سری های A یک هدفون خیلی خوب به همراه پلیر میده:
اما خوب با اینکه این هدفون بسیار بهتر از اغلب هدفونهای همراه پلیرهای پرتابل برندهای دیگه و حتی پلیرهای خود سونی هست باز هم از نظر رتبه جزوء مدلهای رده پایین از سری هدفونهای تک سونی هست یا اگه خیلی ساده بخواهیم رتبه بدیم به همین هدفون نسبتآ عالی که همراه این پلیر با کیفیت سونی هست میشه گفت از بین 0 الی 100 این هدفون شاید کمتر از 30 بگیره که این نمره خیلی متفاوت با کیفیت صدای مدلی خواهد بود که خود کاربر به طور جداگانه می تونه تهیه کنه، مثلآ اگر این هدفون توی پک پلیر 50 دلار حساب شده باشه شما با 50 دلار می تونید یک هدفون دلخواه خودتون رو بگیرید که احتمالآ کیفیت به مراتب بالاتری داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این مثال برای یکی از بهترین محصولهای سونی بود و بقیه محصولات که با این توضیح تکلیفشون روشنه و این موضوع برای بقیه برندها هم صدق می کنه و البته اگر خود برند هدفون ساز نباشه دو حالت بیشتر اتفاق نمیافته یا اینکه هدفون خیلی بد کیفیتی همراه محصول عرضه میشه چون برند تخصصی در این مورد نداره معمولآ انتخاب بیشتر جنبه مالی براشون مهم هست و اولویت بعد کیفیت صدا خواهد بود، و یا خیلی با کیفیت که متاسفانه مورد دوم احتمال اتفاق افتادنش خیلی کمه چون معمولآ پلیرهایی که همراهشون هدفون با کیفیت دارند خیلی زود از رده خارج و یا به سختی قابل تهیه هستند چون با تعداد کم تولید خواهند شد و دلیل اصلی اون عدم استقبال عمومی از این دست مدلها هست.
در آخر برای پلیرتون یک هدفون با کیفیت تر و مناسبتر می تونید تهیه کنید چون اغلب پلیرهای پرتابل از نظر کیفیت صدا به نظرم تفاوت چندانی با هم ندارند و دلیلی هم نداره که یک پلیرارزون ارزش هدفون حداقل چند برابر قیمت خودش رو نداشته باشه
شما هم موفق باشید.
خواهش میکنم
چقدر زود خوندینشون آخه کلی زمان برد تا نوشته شد (:
نزدیکترین فول سایز که مناسب باشه میشه AKG K44 و نزدیکترین مدل ایر باد میشه Sony MDR-ED12
ولی اگه براتون بیس قوی خیلی مهم هست بهتره مدلهای توگوشی انتخاب کنید چون این دو مدلی که پیشنهاد کردم هر دو بیس خوبی دارند ولی نه قوی و بوومی مثل یک مدل توگوشی
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)