تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 754 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دوستان این چند روز که بارون میاد بدجوری قطعی اینترنت دارم شاید روزی 50 بار.

یه عکس از کیفیت خطم گرفتم ببینید چه طوره چیکار باید بکنم؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان این چند روز که بارون میاد بدجوری قطعی اینترنت دارم شاید روزی 50 بار.

یه عکس از کیفیت خطم گرفتم ببینید چه طوره چیکار باید بکنم؟

سلام

خطت داغونه رفع نویز کن

اگر موقع بارون اینطور میشه،ممکنه آب بارون سبب قطعی بشه پس خوب پوشش بده جعبه مخابراتی رو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    الا من 1 هفته هستش که هی قطعی وصلی دارم رسما دیگه غیر قابل تحمل شده!!از وقتی بارون شروع شده همین بسات دارم!!!الا وضع خط من خوبه بده!!

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    الا من 1 هفته هستش که هی قطعی وصلی دارم رسما دیگه غیر قابل تحمل شده!!از وقتی بارون شروع شده همین بسات دارم!!!الا وضع خط من خوبه بده!!
    سلام

خط عالیه

6. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

دوستان Attenuation خط من در آپلود تقریبا 35 و در دانلود 58 هست
    چرا اینقدر با هم اختلاف دارن؟
    چون دوست عزیز همیشه برقی که مودم شما میتونه به طرف تجهیزات فکسنی (Huwaei) مخابراتی ارسال کنه بیشتره تا بالعلکس یعنی برقی که اونا برا شما ارسال میکنند که همون downstream میشه

- - - Updated - - -

چون دوست عزیز همیشه برقی که مودم شما میتونه به طرف تجهیزات فکسنی (Huwaei) مخابراتی ارسال کنه بیشتره تا بالعلکس یعنی برقی که اونا برا شما ارسال میکنند که همون downstream میشه

- - - Updated - - -

8. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان

من برام سوال آب بارون روی میرایی یا همون attenutioan تاثیر میذاره یا روی snr یا هردو؟

چون آب روی مقاومت تاثیر میذاره و مقاومت هم مربوط میشه به میرایی در صورتی که snr به قول یکی از دوستان مربوط میشه به نویز محیطی مثل میدان مغناطیسی ای که کابل های 3 فاز ایجاد میکنه؟

سوال دیگه چرا برای بعضیا موقع بارون قطع و وصلی میگیره چون ما هم جعبه مون تو کوچه است و خب احتمال هم هست بارون بره توش ولی اصلا قطع و وصلی ندارم.نه میرایی تغییر میکنه نه نویز

آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر زحمت این سوالو هم بکشید ممنونم میشم
    Last edited by محمد7966; 15-04-2016 at 13:34.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

برای من همیشه بارون میاد SNR میاد پایین شاید نصف یا خورده ای شه ک خب قطعی وصلی بدنبال داره
    ولی واسه من ی سوال خفن تر پیش اومده
    من تقریبا 1 هفته پیش از مخابرات نت داشم دو مگ بود رو ANNEX A بود 30 SNR الان همین خط رو نتشو عوض کردم از صبانت کردم شاید بیشتر از نصف شده اومده رو 12
    صبح روز جمعه ها هزار بار قطعی وصلی دارم SNR میاد رو 5 خب این بکنار ...
    دیتا ریت رو هر بار مودم رو خاموش روشن میکنم رو 1350 یا شاید کمتر 6991 این حدودا میاد ولی سرعت نت از 6 مگ بیشتر نشده بیشتر اوقات SNR رو 12 هست
    سرویسم دوازده مگه زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا نصفه سرعتم گفت خططون نمیشکه SNR پایینه .. گفتم به چه علت گفت بخاطر اینکه مرکز مخابراتی ک نت رو بدستتون میرسه از یجایی دیگس گفتم 12 هست الان تو تنظیمات مودم داره 768 تا این حدودا میده شبا ک 17 هم رد میکنه همین سرعت رو میده هیچی اراجیف تحویلم داد گفت سرعت تعهد شده 2 مگه شما دارید عملا 6 مگ میگیرد کلاتونو بندازین بالا احساس میکنم SNR رو الکی سیسماشون بالا پایین میکنن دیتا ریت هم همینطور ولی عملاا رو یه اندازه بسته شده اخه هر بارم مودمو خاموش روشن میکنی SNR کم میشه بعد چن ساعت بالا میاد
    اینم چیزیه ک مودم نشون میده
    Update Counter : 151
    Modulation : ADSL2+
    Annex Mode : Annex A/L
    Line State : up
    Lan Tx : 261763
    Lan Rx : 152600
    ADSL Tx : 1178
    ADSL Rx : 1247
    CRC Down : 0
    CRC Up : 12
    FEC Down : 0
    FEC Up : 33478
    HEC Down : 139
    HEC Up : 0
    SNR Up : 13.2
    SNR Down : 11.3
    Line Attenuation Up : 15.6
    Line Attenuation Down : 28.5
    Data Rate Up : 926
    Data Rate Down : 13524
    کاریش نمیشه کرد سرعت رو ؟؟؟ ولی خب خیلی کیفت اینترنتش خوبه سرعت بکنار
    SNR چقد باشه نت واقعی بدستم میرسه؟؟
    Last edited by MMDFullHD; 16-04-2016 at 01:25.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

برای من همیشه بارون میاد SNR میاد پایین شاید نصف یا خورده ای شه ک خب قطعی وصلی بدنبال داره
    ولی واسه من ی سوال خفن تر پیش اومده
    من تقریبا 1 هفته پیش از مخابرات نت داشم دو مگ بود رو ANNEX A بود 30 SNR الان همین خط رو نتشو عوض کردم از صبانت کردم شاید بیشتر از نصف شده اومده رو 12
    صبح روز جمعه ها هزار بار قطعی وصلی دارم SNR میاد رو 5 خب این بکنار ...
    دیتا ریت رو هر بار مودم رو خاموش روشن میکنم رو 1350 یا شاید کمتر 6991 این حدودا میاد ولی سرعت نت از 6 مگ بیشتر نشده بیشتر اوقات SNR رو 12 هست
    سرویسم دوازده مگه زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا نصفه سرعتم گفت خططون نمیشکه SNR پایینه .. گفتم به چه علت گفت بخاطر اینکه مرکز مخابراتی ک نت رو بدستتون میرسه از یجایی دیگس گفتم 12 هست الان تو تنظیمات مودم داره 768 تا این حدودا میده شبا ک 17 هم رد میکنه همین سرعت رو میده هیچی اراجیف تحویلم داد گفت سرعت تعهد شده 2 مگه شما دارید عملا 6 مگ میگیرد کلاتونو بندازین بالا احساس میکنم SNR رو الکی سیسماشون بالا پایین میکنن دیتا ریت هم همینطور ولی عملاا رو یه اندازه بسته شده اخه هر بارم مودمو خاموش روشن میکنی SNR کم میشه بعد چن ساعت بالا میاد
    اینم چیزیه ک مودم نشون میده
    Update Counter : 151
    Modulation : ADSL2+
    Annex Mode : Annex A/L
    Line State : up
    Lan Tx : 261763
    Lan Rx : 152600
    ADSL Tx : 1178
    ADSL Rx : 1247
    CRC Down : 0
    CRC Up : 12
    FEC Down : 0
    FEC Up : 33478
    HEC Down : 139
    HEC Up : 0
    SNR Up : 13.2
    SNR Down : 11.3
    Line Attenuation Up : 15.6
    Line Attenuation Down : 28.5
    Data Rate Up : 926
    Data Rate Down : 13524
    کاریش نمیشه کرد سرعت رو ؟؟؟ ولی خب خیلی کیفت اینترنتش خوبه سرعت بکنار
    SNR چقد باشه نت واقعی بدستم میرسه؟؟

الان خطتون خوبه که

روی 13 مگ بسته شده و snr هم روی 11

مشکلی نداره با این snr نباید قطعی داشته باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان

چون آب روی مقاومت تاثیر میذاره و مقاومت هم مربوط میشه به میرایی در صورتی که snr به قول یکی از دوستان مربوط میشه به نویز محیطی مثل میدان مغناطیسی ای که کابل های 3 فاز ایجاد میکنه؟

سوال دیگه چرا برای بعضیا موقع بارون قطع و وصلی میگیره چون ما هم جعبه مون تو کوچه است و خب احتمال هم هست بارون بره توش ولی اصلا قطع و وصلی ندارم.نه میرایی تغییر میکنه نه نویز

آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر زحمت این سوالو هم بکشید ممنونم میشم
    ببین محمد جان

چیزی که مشخصه، تغییر شرایط جوی (از جمله همین بارندگی) می‌تونه روی هر دو عامل میرایی و نویز (یا معادلش SNR) اثر بگذاره. اما در مورد مکانیزم اثرگذاری تغییرات شرایط جوی روی ویژگی‌های خط، فکر نمی‌کنم نظر علمی یا قطعی وجود داشته باشه. نحوه اثرگذاری بارندگی روی ویژگی‌های خط به روش‌های مختلفی تبیین می‌شه که الزامن درست یا غلط نیست.

مکانیزم‌های تأثیر بارندگی روی نویز و SNR:

رعد و برق: که می‌تونه مستقیم به عنوان عامل نویز روی سیگنال‌ها اثر بگذاره و SNR رو کاهش بده.

جرقه زدن کابل‌های برق در نزدیکی خطوط تلفن: که درست عملکردی مثل همون رعد و برق داره و روی SNR اثر می‌گذاره.

کراس‌تاک (Crosstalk): با افزایش رطوبت، کراس‌تاک یا مکالمه متقابل بین خطوط تلفن هم‌جوار افزایش پیدا می‌کنه و این هم به طور مشخص روی SNR اثر نامطلوب داره.
    بر هم خوردن تعادل: این یه مقدار بحثش ممکنه پیچیده به نظر بیاد. به طور کلی خطوط کابل تلفن، برای این که در مقابل نویزهای معمول، به نوعی نفوذ ناپذیر بشن، به هم تابیده می‌شن و نوع تابیدن سیم‌ها به گونه‌ای طراحی می‌شه که نویز روی یک سیم، با همون نویز روی سیم مجاورش تا حدود زیادی خنثی بشه و به بیان دیگه، یه جور تعادل توش وجود داشته باشه. اما بارندگی و رطوبت می‌تونه این تعادل رو به هم بزنه و باعث افزایش نویز و کاهش SNR بشه.

اما مکانیزم‌های تأثیر بارندگی روی میرایی:

تغییر دما: با توجه به این که بارندگی هم باعث تغییر دما می‌شه، در نتیجه شرایط محیط فیزیکی (در اینجا همون کابل‌های مسی) انتقال امواج دیتا تغییر می‌کنه و این می‌تونه روی مقدار میرایی اثر بگذاره.

خوردگی در اتصالات: یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر افزایش یا نوسان‌های میرایی تو کابل‌های مسی، وجود خوردگی تو کابل‌ها به ویژه در محل اتصالات و به هم تابیدن کابل‌هاست. خود این خوردگی‌ها در حالت معمول هم باعث افت بیشتر قدرت سیگنال‌ها می‌شن که نتیجه‌اش می‌شه میرایی بالاتر خط. در مواقع بارندگی، با نفوذ آب و رطوبت به همین خوردگی‌ها، اثر نامطلوب اون‌ها روی قدرت سیگنال‌ها و افزایش میرایی خط، بیشتر می‌شه. البته برای همین خوردگی، اثر دیگه‌ای هم بعضن گفته می‌شه و اونم تبدیل شدن محل خوردگی‌ها به رکتیفایر یا یک‌سوساز جریان که در شرایط خاصی می‌تونه باعث نفوذ سیگنال‌های رادیویی و تلویزیونی به داخل کابل‌های تلفن بشه و در نتیجه نویز رو افزایش بده.

اما در جواب سؤال دومت:
    شرایط کابل‌کشی‌ها در محله‌ها و مناطق مختلف با هم یکی نیست. کابل‌کشی‌های نو و بااستفاده از کابل‌های باکیفیت ممکنه خیلی از اثرات بارندگی رو کم یا حتی بی‌اثر کنه. از طرف دیگه محل عبور کابل‌کشی در زیرزمین یا آب‌بندی کافوها جعبه‌های مخابرات هم می‌تونه در بعضی جاها مانع از اثر نامطلوب بارندگی روی کابل تلفن بشه. ضمن این که وقتی شرایط خط در حالت عادی در نزدیکی شرایط مرزی خودش قرار داره، یه بارندگی معمولی هم می‌تونه به شدت پایداری خط رو از بین ببره. اما در مورد خط‌هایی که در حالت عادی با شرایط مرزی خودشون فاصله قابل قبولی دارن و به تعبیر دیگه پایداریشون بالاست، بارندگی ممکنه اثر چندانی نگذاره.
    Last edited by bilmazlar; 16-04-2016 at 08:59.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان بنظرتون مشکل این خط از چی میتونه باشه در ضمن فاصله تا مخابرات 250 متر و این تست از سیم جلوی در گرفته شده تو مخابرات به من میگن snr 32 ولی وقتی خودم تست میگیرم 6.4 .
    مخابرات میگه مشکل میتونه از مودم باشه مدل مودم 2740u هست.
    در ضمن مشکل اصلی time out که صبح ها خوبه ولی هرچی به شب نزدیک میشیم time out زیاد میشه.
    حالا ما موندیم پول خرج کنیم یه مودم بگیریم یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •