تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 720 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من كه بانه هر جا زنگ ميزنم ميگن نداريم! شما جايي رو سراغ داري؟
    این قیمت واسه قبل ازگرونیاس داداش........... دلارزدبالا این قیمتا هم رفته بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قیمت واسه قبل ازگرونیاس داداش........... دلارزدبالا این قیمتا هم رفته بالا
    قبل از گرونيها كه سايز 50 تو بانه 1900000 بود! با بلوري...

3. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با سلام
    دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید . میخوام یه پلاسمای 42 اینچ مدلTX_P42S30 بگیرم ؛ میخواستم ببینم کسی راجع به این مدل تجربه ای داره و اینکه از لحاظ کیفیت چقدر با مدل V20 فرق میکنه . چون در سایتHD TV Review بهش نمره بالا دادند و در ضمن مصرف برق پائینی داره ؛ البته چیزی که در صفحه جزئیات این تلویزیون نوشته بود مصرفی در حدود 124 وات داره و اینکه در خود سایت پاناسونیک در قسمت جزئیات نوشته که این تلویزیون 2 بعدی است و فول اچ دی ؛ اما 900 لاین ، حالا میخوام بدونم این 900 لاین در کیفیتش تاثیر میذاره ، چونکه تمام فول اچ دی ها 1080 لاین هستند . با تشکر
    TX-S30 از مدلهای آسیایی نیست و مخصوص اروپاست. عجیبه،چطور آوردن ایران؟
    فکر کنم توی فروشگاه دیده باشمش.
    مشابه مدل آسیایی U30 هست.
    V20 و ST30 و VT30 حدود 20 - 30 درصد نور و کنتراست بهتری نسبت به S30 دارند.
    900 لاین و 1080 لاین تفاوت تاثیر گذار ندارند. تو صحنه هایی که دوربین حرکات سریع داره تفاوت 900 و 1080 لاین هست. فکر نمی کنم محسوس باشه.
    برای S30 تو سایت اروپایی 1080 لاین نوشته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سعی کنید غیر VT30 و ST30 هیچ پلاسمای دیگه ای نخرید.

5. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگی پانا تو شهرمون 50st30 رو میگه 3 میلیون دوستان میدونید تو نمایندگی های اصلی تهران قیمت چقدر هست ؟
    از نظر کیفیت چقدر این مدل با vt30 تفاوت داره ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستانی که مدل st30 50 یا 55 دارن لطفا در مورد 3d این مدل و اینکه تا چه حد قابل استفاده است (یعنی مثلا چشمو اذیت میکنه یا نه ) نظر بدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

فن تعبیه شده در مدل ST30 یا VT30 از چه نوع بوده ؟ صدایش در چه حد است ؟ آیا بعد از چند ماه یا یکی دو سال مشکل پیدا نمیکنن مثله فن CPU که بعد از یکی دو سال( با توجه به میزان استفاده ) باید تعویض بشه ؟

9. این کاربر از memo61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قیمت دیروز:
    50u30:1680
    50st30:2570
    50vt30:3850
    50vt20:3050

11. 5 کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پلاسماهاي 2012 فروشش تو آمريكا شروع شده:
    SMART VIERA® 55" Class ST50 Series Retail Price:$1,699.95
    VIERA® 50" Class U50 Series Full HD Retail Price:$899.95
    SMART VIERA® 50" Class ST50 Series Retail Price:$1,399.95
    SMART VIERA® 50" Class XT50 Series Retail Price:$799.95

13. 3 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من که رفته بودم نمایندگی پاناسونیک دیدم یه فیلم سه بعدی داره از تلوزیون st30 و vt20 پخش میشه
    فیلم از دنیای زیر اب بود و ماهی و ...
    فقط یه چیزی توجهم رو خیلی جلب کرد و اون این بود که تصاویر رو درون تلوزیون نمیدیدم یعنی سه بعدی توی تلوزیون شکل نگرفته بود بلکه بیرونه تلوزیون بود یعنی انگار حس میکردی ماهی از تلوزیون اومده بیرون و داره میاد طرفت
    ولی اگثر فیلمای 3d ی که من دیدم سه بعدیشون توی تلوزیون دیده میشد و یه جورایی فقط عمق داشتن ولی اینی که من دیدم کلا ماهی رو بیرون از تلوزیون میدیدی و عمق نداشت واقعا سه بعدی بود

میشه یکی تفاوت این دو نوع فیلمو برام توضیح بده؟
    که چه طوره این فیلمایی که من دیدم همهشون جسم رو در درون تلوزیون شبیه سازی میکردن ولی این فیلم تبلیغاتی این ماهی رو کاملا در بیرون تلوزیون نشون میداد؟
    و اینکه من اون فیلم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

15. 2 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فن تعبیه شده در مدل ST30 یا VT30 از چه نوع بوده ؟ صدایش در چه حد است ؟ آیا بعد از چند ماه یا یکی دو سال مشکل پیدا نمیکنن مثله فن CPU که بعد از یکی دو سال( با توجه به میزان استفاده ) باید تعویض بشه ؟
    صداش در حالت mute از فاصله یکی دو متری قابل شنیدن هست ولی در حالت طبیعی که تلویزیون صدا داره به هیچ وجه قابل شنیدن نیست. فن CPU هم اگه مثل این فن اصل باشه به صدا نمیوفته. الآن مادربورد من باز بیرون کیس هست و صدای فن CPU بغد از 3 سال صبح تا شب کار کردن به هیچ وجه شنیده نمیشه و تقریباً مثل این میمونه که کامپیوتر خاموشه و تازه میفهمم هرچی صدا از کامپیوترم میومده زیر سر فن های نامرغوب چینی کیس بوده... چیزی که دوستان قبلاً هم اشاره کردن فن های پلاسماهای پانی ضد گرد و خاک هست و به مرور زمان چیزی نمیشه ولی من تضمینی نمیدم که بعداً اتفاقی افتاد از چشم من نبینید.

من که رفته بودم نمایندگی پاناسونیک دیدم یه فیلم سه بعدی داره از تلوزیون st30 و vt20 پخش میشه
    فیلم از دنیای زیر اب بود و ماهی و ...
    فقط یه چیزی توجهم رو خیلی جلب کرد و اون این بود که تصاویر رو درون تلوزیون نمیدیدم یعنی سه بعدی توی تلوزیون شکل نگرفته بود بلکه بیرونه تلوزیون بود یعنی انگار حس میکردی ماهی از تلوزیون اومده بیرون و داره میاد طرفت
    ولی اگثر فیلمای 3d ی که من دیدم سه بعدیشون توی تلوزیون دیده میشد و یه جورایی فقط عمق داشتن ولی اینی که من دیدم کلا ماهی رو بیرون از تلوزیون میدیدی و عمق نداشت واقعا سه بعدی بود

میشه یکی تفاوت این دو نوع فیلمو برام توضیح بده؟
    که چه طوره این فیلمایی که من دیدم همهشون جسم رو در درون تلوزیون شبیه سازی میکردن ولی این فیلم تبلیغاتی این ماهی رو کاملا در بیرون تلوزیون نشون میداد؟
    و اینکه من اون فیلم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
    سه بعدی های عمق دار از ابتدا 3 بعدی فیلمبرداری و تهیه نشدن ولی سه بعدی های برجسته با دوربین سه بعدی فیلم برداری شدن یا برای انیمیشن ها سه بعدی بهتره بگیم سه بعدی ساخته شدن. مثلاً تبدیل دو بعدی به سبعدی خود تلویزیون به هیچ وجه برجسته نمیکنه و چیز بیخودی هست و شاید چند درصد عمث بده. اصل سه بعدی Frame Sequential روی Blue-Ray هست که یک بلوری اورجینال 25GB حدود 25 تومن قیمت داره و کپی ها حدود 5 تومن. 50 گیگی هاش هم حدود 50 تومن مایشه!

17. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •