این قیمت واسه قبل ازگرونیاس داداش........... دلارزدبالا این قیمتا هم رفته بالا![]()
این قیمت واسه قبل ازگرونیاس داداش........... دلارزدبالا این قیمتا هم رفته بالا![]()
قبل از گرونيها كه سايز 50 تو بانه 1900000 بود! با بلوري...
TX-S30 از مدلهای آسیایی نیست و مخصوص اروپاست. عجیبه،چطور آوردن ایران؟
فکر کنم توی فروشگاه دیده باشمش.
مشابه مدل آسیایی U30 هست.
V20 و ST30 و VT30 حدود 20 - 30 درصد نور و کنتراست بهتری نسبت به S30 دارند.
900 لاین و 1080 لاین تفاوت تاثیر گذار ندارند. تو صحنه هایی که دوربین حرکات سریع داره تفاوت 900 و 1080 لاین هست. فکر نمی کنم محسوس باشه.
برای S30 تو سایت اروپایی 1080 لاین نوشته :
سعی کنید غیر VT30 و ST30 هیچ پلاسمای دیگه ای نخرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز رفتم نمایندگی پانا تو شهرمون 50st30 رو میگه 3 میلیون دوستان میدونید تو نمایندگی های اصلی تهران قیمت چقدر هست ؟
از نظر کیفیت چقدر این مدل با vt30 تفاوت داره ؟؟؟
دوستانی که مدل st30 50 یا 55 دارن لطفا در مورد 3d این مدل و اینکه تا چه حد قابل استفاده است (یعنی مثلا چشمو اذیت میکنه یا نه ) نظر بدن
فن تعبیه شده در مدل ST30 یا VT30 از چه نوع بوده ؟ صدایش در چه حد است ؟ آیا بعد از چند ماه یا یکی دو سال مشکل پیدا نمیکنن مثله فن CPU که بعد از یکی دو سال( با توجه به میزان استفاده ) باید تعویض بشه ؟
قیمت دیروز:
50u30:1680
50st30:2570
50vt30:3850
50vt20:3050
پلاسماهاي 2012 فروشش تو آمريكا شروع شده:
SMART VIERA® 55" Class ST50 Series Retail Price:$1,699.95
VIERA® 50" Class U50 Series Full HD Retail Price:$899.95
SMART VIERA® 50" Class ST50 Series Retail Price:$1,399.95
SMART VIERA® 50" Class XT50 Series Retail Price:$799.95
من که رفته بودم نمایندگی پاناسونیک دیدم یه فیلم سه بعدی داره از تلوزیون st30 و vt20 پخش میشه
فیلم از دنیای زیر اب بود و ماهی و ...
فقط یه چیزی توجهم رو خیلی جلب کرد و اون این بود که تصاویر رو درون تلوزیون نمیدیدم یعنی سه بعدی توی تلوزیون شکل نگرفته بود بلکه بیرونه تلوزیون بود یعنی انگار حس میکردی ماهی از تلوزیون اومده بیرون و داره میاد طرفت
ولی اگثر فیلمای 3d ی که من دیدم سه بعدیشون توی تلوزیون دیده میشد و یه جورایی فقط عمق داشتن ولی اینی که من دیدم کلا ماهی رو بیرون از تلوزیون میدیدی و عمق نداشت واقعا سه بعدی بود
میشه یکی تفاوت این دو نوع فیلمو برام توضیح بده؟
که چه طوره این فیلمایی که من دیدم همهشون جسم رو در درون تلوزیون شبیه سازی میکردن ولی این فیلم تبلیغاتی این ماهی رو کاملا در بیرون تلوزیون نشون میداد؟
و اینکه من اون فیلم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
صداش در حالت mute از فاصله یکی دو متری قابل شنیدن هست ولی در حالت طبیعی که تلویزیون صدا داره به هیچ وجه قابل شنیدن نیست. فن CPU هم اگه مثل این فن اصل باشه به صدا نمیوفته. الآن مادربورد من باز بیرون کیس هست و صدای فن CPU بغد از 3 سال صبح تا شب کار کردن به هیچ وجه شنیده نمیشه و تقریباً مثل این میمونه که کامپیوتر خاموشه و تازه میفهمم هرچی صدا از کامپیوترم میومده زیر سر فن های نامرغوب چینی کیس بوده... چیزی که دوستان قبلاً هم اشاره کردن فن های پلاسماهای پانی ضد گرد و خاک هست و به مرور زمان چیزی نمیشه ولی من تضمینی نمیدم که بعداً اتفاقی افتاد از چشم من نبینید.
سه بعدی های عمق دار از ابتدا 3 بعدی فیلمبرداری و تهیه نشدن ولی سه بعدی های برجسته با دوربین سه بعدی فیلم برداری شدن یا برای انیمیشن ها سه بعدی بهتره بگیم سه بعدی ساخته شدن. مثلاً تبدیل دو بعدی به سبعدی خود تلویزیون به هیچ وجه برجسته نمیکنه و چیز بیخودی هست و شاید چند درصد عمث بده. اصل سه بعدی Frame Sequential روی Blue-Ray هست که یک بلوری اورجینال 25GB حدود 25 تومن قیمت داره و کپی ها حدود 5 تومن. 50 گیگی هاش هم حدود 50 تومن مایشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)