تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 602 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه B . M . W's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من دنبال یه هدفون قوی و باکیفیت بالا و چندمنظوره برای گیم و فیلم و موسیقی هستم. میخوام از همه نظر OK باشه. لطفا چند مدل قدرتمند و محبوب بازار رو بهم معرفی کنید. ممنون میشم

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

دوستان به نظرتون توی این مدل های زیر کدوم یکی از نظر عمق و کیفیت بهتر هست ؟ مصرفم هم موزیک هست اگر بشه میخوام با موبایل هم گوش بدم :

SennHeiser HD 449

Sennheiser HD 335

Sennheiser HD 429s

راستی نظرتون در مورد Beats Executive چی هست ؟! مرسی

البته اگر توو رنج ۴۰۰ تومن هدفون بهتری میشناسید هم خوشحال میشم معرفی کنید.

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

راستیتش من تنها گزینه مناسبی که توی گوش دادن به هدفون های مختلف توی پایتخت دیدم، همون akg بود. بقیه به شدت نزدیک به هم بودن. حالا بعضی ها بیسشون محکم تر بود،بعضی ها نرم تر.من در حال حاضر فقط به دوستانی که زیر 50 تومن بخوان هدفون بخرن، با وجدان آسوده فیلیپس 3590 رو توصیه می کنم. چون هم بیس خوبی داه. هم تریبلش اندازه مدلهای بالاترش تیز نیست. هم سوند استیج مناسبی داه. و در نهایت در مقابل قیمتش خیلی خوبه.شما اگر jbl بگیرین، احتمال زیاد از دست تریبل زیاد فیلیپس راحت می شین.
    AKG K321 چطوره؟ به نظرت بهتر از JBL J22 هستش ؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هیچکدوم رو تست نکردم. ولی براساس امضای صدای برند عرض می کنم خدمتتون. اگر هر دوتای مدل ها، امضای صدای غالب برند خودشون رو داشته باشند، تریبل توی akg، چیز خاصی از فیلیپس کم نداره. بیس akg از هر دو اون ها کمتره.
    روی کاغذ، آپگریدی نسبت به اون دو تا هستش. ولی چونکه خودم تست نکردم و ریویویی هم پیدا نکردم، نمی تونم با اطمینان جواب بدم.
    Last edited by rave-87; 07-04-2014 at 11:21.

5. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من K321 رو قبلا یه تست کوتاه کردم.... تریبل تیز با تیس تیس زیاد... از نظر قرار گیری تو گوش هم مشکل داره و خوب فیت نمیشه!
    پ.ن: عکسش هم کاملا" مشخصه مشکل قرار گیری تو گوش داره:
    Last edited by metalhead_forever; 06-04-2014 at 22:09. دليل: اضافه کردن تصویر

7. این کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ارزش خرید NWZ-WH303 داره؟ ، کسی کار کرده باهاش؟

سلام دوستان ، من از این مدل خیلی خوشم اموده ، مخصوصا که mp3 player هم داره ، و این خیلی کار رو راحت میکنه برام...

فقط میترسم که کیفییتش خیلی خوب نباشه و پشیمونم کنه ، حالا نظرتون راجع بهش چیه ؟ ، با توجه به قیمت 600 هزار تومنیش میارزه ؟ ، یا برم یک هدفون با کیفیت تر بخرم و با گوشیم آهنگ گوش کنم ؟ ، اگه میتونین مدل هم پیشنهاد بدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    امروز با اجازه دوستان رفته بودم پاساژ ایران ، نمایندگی سنهایزر(نامداران)
    Momentum رو تست کرد . صدای بلند + مید و های بسیار شفاف ولی بیس ملایم(به شخصه طرفدار این سبک بیس نیستم) ، با آمپ خود سنهایزر دمو کرده بود
    بعدش با همون آمپ و همون ترک Sennheiser HD 429 رو تست کردم. بیس عمیق و تفکیک بسیار عالی در همه دامنه ی فرکانس ها ، ولی کلا صدای بلندی به نسبته Momentum نداشت. قیمت هم در نظر بگیریدخودتون...
    من بیشتر از سبک موسیقی که dj ها play میکنن خوشم میاد (house trance electronic)
    با فرض اینکه بودجه مهم نباشه شما چی پیشنهاد میدین ؟!
    کاشکی میشد همه هدفون هارو آدم خودش تست کنه

اینجور که خوندم پست هارو یه هدفون خوب برای موسیقی می خوام ، بعدا یه آمپ رو میزی می خوام بگیرم.
    AT-m50 رو خیلی review خوب خوندم ولی مثل اینکه مانیتورینگ هست بیشتر تا موسیقی

با تشکر
    Last edited by haj_amir; 07-04-2014 at 00:11.

10. 2 کاربر از haj_amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    Momentum رو تست کرد . صدای بلند + مید و های بسیار شفاف ولی بیس ملایم(به شخصه طرفدار این سبک بیس نیستم) ، با آمپ خود سنهایزر دمو کرده بود
    بعدش با همون آمپ و همون ترک Sennheiser HD 429 رو تست کردم. بیس عمیق و تفکیک بسیار عالی در همه دامنه ی فرکانس ها ، ولی کلا صدای بلندی به نسبته Momentum نداشت. قیمت هم در نظر بگیریدخودتون...

اینجور که خوندم پست هارو یه هدفون خوب برای موسیقی می خوام ، بعدا یه آمپ رو میزی می خوام بگیرم.

با تشکر
    حالا شاید momentum به گوش شما خوب بوده اما اصلا کیفیت خوبی نسبت به قیمتش نداره و به نظر من HD429 (در صورت امکان HD518) ارزش خرید بیشتری نسبت به momentum دارن. بلندی صدا معیار مناسبی برای سنجش کیفیت هدفون نیست.
    M50 هم به نظر من یه خورده فان و نیمه حرفه ای محسوب میشه تا فلت و مخصوص مونیتورینگ. به اون صورت هم که باید اشکال های رکورد رو نشون نمیده پس میشه واسه موزیک هم ازش استفاده کرد خیلی هم عالیه. برای الکترونیک m50 عالیه.
    اگه هم هدفون پرتابل میخوای بگیری از سنهایزر HD25-II خوبه... ریویو هم اینجا میتونی بخونی (HD428 و HD25-ii رو بخون):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ارزش خرید NWZ-WH303 داره؟ ، کسی کار کرده باهاش؟

سلام دوستان ، من از این مدل خیلی خوشم اموده ، مخصوصا که mp3 player هم داره ، و این خیلی کار رو راحت میکنه برام...

فقط میترسم که کیفییتش خیلی خوب نباشه و پشیمونم کنه ، حالا نظرتون راجع بهش چیه ؟ ، با توجه به قیمت 600 هزار تومنیش میارزه ؟ ، یا برم یک هدفون با کیفیت تر بخرم و با گوشیم آهنگ گوش کنم ؟ ، اگه میتونین مدل هم پیشنهاد بدین؟
    من که به شخصه تست کردم، کیفیتش خوب بود. باید ببینید دنبال چه سبک صدایی هستید. اگر دنبال بیس زیاد و عمیق هستید. خب این وسیله خیلی خوبه. حتی من اون رو بهتر از جبرا revo دیدم که فقط هدفون هست.
    پس این وسیله برای کسی که دنبال صدای گرم و دلنشین هست و می خواد پلیر و هدفون همزمان بخره، کاملاً مناسبه.
    ولی اگر با بیس کمتر و محکمتر. تریبل بیشتر (صدایی تیز تر از سونی) مشکلی ندارین و پلیر هم دارین. گزینه ایی که معرفی می کنم akg q460 هست که واقعاً برتره و قیمتش زیر 400 تومنه. به نظر من شما برید و اون سونی رو تست کنید خیلی بهتره.

سلام

با تشکر
    متأسفانه این واژه مانیتورینگ، بعضا باعث اشتباه در مورد سبک صدای یک هدفون می شه. صدای m50 به هیچ وجه فلت و طبیعی نیست و میشه گفت U شکل هست.
    m50 از این لحاظ می تونه برای استفاده توی استودیو مناسب باشه: 1- سیم بلند. 2- کیفیت ساخت محکم 3- حرکت کاپ ها در جهات مختلف 4- تحمل جریان های به نسبه بالا 5- بسته بودن
    Last edited by rave-87; 07-04-2014 at 11:19.

14. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من که به شخصه تست کردم، کیفیتش خوب بود. باید ببینید دنبال چه سبک صدایی هستید. اگر دنبال بیس زیاد و عمیق هستید. خب این وسیله خیلی خوبه. حتی من اون رو بهتر از جبرا revo دیدم که فقط هدفون هست.
    پس این وسیله برای کسی که دنبال صدای گرم و دلنشین هست و می خواد پلیر و هدفون همزمان بخره، کاملاً مناسبه.
    ولی اگر با بیس کمتر و محکمتر. تریبل بیشتر (صدایی تیز تر از سونی) مشکلی ندارین و پلیر هم دارین. گزینه ایی که معرفی می کنم akg q460 هست که واقعاً برتره و قیمتش زیر 400 تومنه. به نظر من شما برید و اون سونی رو تست کنید خیلی بهتره.
    مرسی از پاسختون ، والا حقیقتش این اولین هدفونی که میخوام بخرم ، برا همین خیلی سر در نمیارم مثلا این
    تریبل یهنی چی دقیقا؟
    ، اون سونی ارو تست کردم ، به نظرم بد نبود ، ولی چون هدفون های دیگه ای نداشتم ، یکم مقایسه برام سخته ، پس به نظرتون به طور کلی راضیم میکنه ؟ ، چون پلیر هم داره ، خیلی استفاده ازش راحته

بعد یه سوال دیگه ، این سونی ها همراه خودشون کیف ندارن ، میتونم از جای دیگه براش کیف تهیه کنم ؟ ، جایی رم اگه میشناسین معرفی کنین ، ممنون میشم
    Last edited by mohsen.rn; 07-04-2014 at 13:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •