فکر کنم تا گذاشتنش پشیمون شدندیدن ورشکست میشن پهنای باندشونم نمیکشه
![]()
فکر کنم تا گذاشتنش پشیمون شدندیدن ورشکست میشن پهنای باندشونم نمیکشه
![]()
سلام دوستان بنده تا الان سیم کارت رایتل نداشتم الان میخواستم به قصد استفاده از اینترنت از سایت رایتل سیم کارت خریداری کنم به نظرتون سیم کارت دیتا بگیرم یا سیم کارت معمولی؟
ممنونم
من هم معمولی دارم هم دیتا دیتا فقط نمی تونی مکالمه کنی وهمچنین در اعتباری نمی تونی فعلا
بسته 30 روزه 30 گیگ 10 تومنی شبانه رو بگیری
من مدت ها ست که ایرانسل دارم رایتل فعلا خلوته در 3g سرعتش تا 600 کیلو بایت در منطقه من و 4G تا 4000 کیلو بایت
پک لاست اصلا نداره
بازم میگم برای من خوبه شما ببین منطقه ات چطوره
تو همین منطقه من ایرانسل سرعت 3G افتضاح 130 و 4G سرعتش اغلب 700 با قطعی زیاد و پک لاست شدید
اما ایرانسل فعلا بسته هاش از نظر اقتصادی به صرفه هست
برای دانلود بسیار زیاد با بسته های ایرانسل
برای وبگردی و گیم رایتل
چند وقت دیگه که طرح تراد پذیری بین اپراتور ها اجرا بشه رایتل از این هم خلوت تر میشه و مسلما کیفیتش برای ما بالاتر میره در عوض ایرانسل داغون تر میشه
اگر فقط از اینترنت استفاده دارید،دیتا بخرید چون تنوع بسته هاش بیشتره،اما اگر قصد مکالمه هم دارید، سیم کارت دائمی و اعتباری
قیمت بسته های اینترنت سیم کارت اعتباری و دیتا فرق داره؟ کدوم سرعتش بشتره؟ چون شنیدم سرعت پایه وحرفه داره؟
تست سرعت رایتل رشت پل جانبازان![]()
سمت مطهری هستم و روز و شب از 250-300 بالاتر نمیره..امار داری کجای رشت سرعت بالاتر میده یا اصن از این بالاترم داریم یا نه..... 3g
دوستان سیمکارت بنده از این رأی آموز ها هست راهی داره کلا تبدیلش کرد به DaTa ؟
و اینکه 4G چطوری میشه ؟
من ساکن کرمانشاه هستم!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سیم کارت طرح دانشجو امروز بدستم رسید..باید کد دستوری خاصی رو بزنم که بسته خاص این طرح فعال بشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)