یه روز تا جواب آزاد برم یه قرص خواب بخورم بخوابمم . نمیگذره تا فردا که
مشکل اینجاست که من این بازی ها و سریال ها رو قبل از کنکور تمومشون کردم !
نمیدونم چرا الان که بیکارم اصلا حس بازی نیست ولی زمانی که درس بود اوضاع کلا متفاوت بود و همش این بازی ها و سریال ها تو ذهنم بودن
البته استرس که اصلا ندارمبا اون رتبه شاهکارم مطمئنم که انتخاب های 80 به بعد رو قبول میشم (شبانه های دانشگاه های درجه 3! )
دیشب اخبار 20:30 رو دیدین که برای اعتراض به سازمان سنجش رفته بودن. واقعا شورشو در اوردن (هر چی فحش نثارشون) منم یکی از همون بخت بر گشته هام که با رتبه 4317 منطقه 2 هیج کدوم از رشته های دانشگاه شاهد رو برای مصاحبه دعوت نشدم در حالی که امسال با رتبه 5 6 هزار رفتن مصاحبه و 100% قبولن ( رفیقم با 3 هزار هم دعوت نشده ) من با توجه به اینکه هیج فرقی نمی کرد کدوم اولویت باشه من انتخاب 36 37 و 38 (و رفیقم 15!!!!) رو شاهد زدم الان این رفیقم گفت باید 1 تا 5 می زدیم(از خو دشون قانون عوض کردن ) حالا من و امثالهم باید 4 سال آواره شهرستان بشیم بخاطر خود سری ....................
این نتایج که میگین تا آخر هفته و فردا میاد منظورتون برای دانشگاه آزاده یا نتایج سراسریه؟
آخه سراسری رو گفته بودن تا 23 میکشه بیاد
قضیه چیه!؟
مثل اینکه برای آزاده.پس سراسری کی میاد؟اه کشتن مارو.همون 23 شهریور؟
من کلا حدود 40 ساعت Kingdoms Of Amalur بازی کردم !! اگه این نبود نمی دونستم چی کار کنم !!
نتایج دانشگاه ازاد اوم--------------------------------------------------------------- د
سایت azmoon.com
بچه ها آزاد چی قبول شدین ؟ ما که شرکت نکرده بودیم
امسال متقاضی های رشته های علوم پزشکی بیشتر بوده نسبت به پارسال ( به دلیل کاهش شدید اعزام دانشجو به خارج از کشور ) ظاهرا خیلی ها نتونستن رشته های علوم پزشکی آزاد رو بیارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)