براى جلوكيرى از بستن تاپيك:!!!!!
به نظر شما باتوجه به كم شدن ظرفيت ها با٢٣٠٠منطقه ١ ميشه نرم صنعتى اصفهان رو آورد
بومى اصفهان هستم
براى جلوكيرى از بستن تاپيك:!!!!!
به نظر شما باتوجه به كم شدن ظرفيت ها با٢٣٠٠منطقه ١ ميشه نرم صنعتى اصفهان رو آورد
بومى اصفهان هستم
من از مدیر انجمن farshidshd خواهش میکنم بیاد و اسپم رو برا بچه ها تعریف کنه...
unknow_bu عزیز الان اون شعری که اون بالاست چه ربطی به انتخاب رشته و از اینجور چیزا داره...؟؟!!!
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
خودمم یه تعریفشو پیدا کردم:
34- از ایجاد و شرکت در گروه هایی که هیچ هدفی را دنبال نمیکنند و صرفا محلی برای ارسال مطالب بی ارزش ( اسپم ) هستند جدا خودداری کنید . در صورت مشاهده علاوه بر حذف گروه ، با سازنده و گردانندگان گروه نیز برخورد خواهد شد .
برای دادن پست های خبری باید به اینجا برین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چندتا سوال داشتم
اول اینکه تو آزاد خب ما 6تا انتخاب داشتیم(یعنی فکر کنم 6تا).حالا اگه مثلا اولی انتخاب بشیم دیگه نمیره سراغ انتخاب های بعدی؟یا همه رو مد نظر میگیره و خودمون حق انتخاب داریم در رشته های قبول شده؟
دوم اینکه میخواستم بدونم هزینه ی رشته های برق و عمران و مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)چقدره؟
ممنون
![]()
نه ،هرجا قبول شی دیگه تمومه و سراغ انتخابای بعدیت نمیره،
توی داانشگاه آزاد بیشتر در انتخاب اول قبول میشن...(امسال 60% در انتخاب اول قبول شدن)
کسی هست جواب این سوالمم بده؟ممنون میشم
Last edited by hp722; 03-09-2011 at 22:45.
احتمالا براي مهندسي ها ترمي حدود 650 شده تا حالا.
من پارسال كه متالوژي بودم تا 600 رسيده بود.(89)
سلام.بچه ها حتما تو خبرا دیدید چند وقته پیش رییس سازمان سنجش گفت ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزایش پیدا کرد.در حالی که با مقایسه دفترچه امسال و پارسال،امسال کاهش ظرفیت داره.کسی میدونه این حرفی که گفته شامل امساله؟چقد ظرفیتا رو بردن بالا؟مرسی![]()
با این درصدا فکر میکنین تهران جنوب نرم افزار(تراز 6011 برا 89 ) قبول بشم؟
عربی 60
دینی 60
ادبیات 60
زبان 15
ریاضی 2
فیزیک 75
شیمی60
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)