تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 460 از 870 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض پرسپوليس محکوم به پرداخت جريمه 200 ميليوني شد

خبرگزاري پرسپوليس : پس از آنکه در زمان مديريت حبيب کاشاني قرارداد همکاري محمود کلهر به عنوان مدير تيم هاي پايه با باشگاه پرسپوليس فسخ شد،وي شکايت رسمي خود را تسليم دادگاه کرد تا اينکه 20 روز قبل حکم محکوميت باشگاه پرسپوليس اعلام شد.
    به گفته کلهر با توجه به آنکه مسئولان باشگاه پرسپوليس به تعهدات خود عمل نکردند،آنها بايد مبلغي در حدود 200 ميليون تومان را به وي پرداخت کنند.
    کلهر چند روز قبل جلسه اي را نيز با داريوش مصطفوي برگزار کرد تا اين مشکل به صورت مسالمت آميزي حل شود.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مهم نیست!
    پرسپولیس از این پولا به کسی نداده!!

تهش یه 6 انتیاز دیگه کم می کنن!!هنوز مدیر عاملهای پرسپولیس رو نشناختی!!

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تا به امروز نشنیده بودم که اس=یشون هم تو پرسپولیسه
    حالا اومده می گه 200 میلیون بدید

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض تا کی صبر ؟ تا کی حسرت ؟

همه ما به فوتبال مدرن و پیشرفته علاقه داریم و از دیدن بازیهای اروپایی لذت میبریم چرا که شاهد فوتبالی حرفه ای از هر لحاظ هستیم ، اما وقتی به رقابتهای داخل کشور مینگریم فقط در حرف لقب حرفه ای بودن را یدک می کشیم ! با وجود اینکه در ایران محبوبیت فوتبال بسیار بالاست و هواداران بسیار زیادی برای این رشته ورزشی مهیج وجود دارد اما در جهت حرفه ای شدن بسیار بسیار کند عمل کردیم و میتوان گفت سالها از کشورهای اروپایی و حتی آسیایی مانند کره و ژاپن که از رقبای سرسخت ما در قاره هستند متاسفانه عقب افتادیم . وقتی به ورزشگاه های مجهز ، استاندارد ، شیک و با شکوه کشورهای دیگر حتی همین چین که میزبان بازیهای المپیک 2008 بود نگاه میکنیم برای داشتن امکانات اولیه در ورزشگاه های خودمان حتی در ورزشگاه آزادی ( استادیوم اول کشور ! ) حسرت میخوریم . به طور مثال به استادیوم 100 هزار نفری آزادی نگاه کنید که کثیفی و بی امکاناتی حرف اول را در این ورزشگاه قدیمی میزند . سرویس های بهداشتی افتضاح ، صندلی هایی که کم کم چیزی از آنها جز میخ هایشان باقی نمانده ، و ظاهر بسیار کهنه و دلسرد کننده آن مطمئنا هیچ شوقی در هواداران فوتبال ایجاد نمیکند . من در بازی آخر فصل پیش از 11 صبح زیر آفتاب سوزان تا لحظه غروب آفتاب برای دیدن بازی پرسپولیس و سپاهان سوختم و حسرت خوردم که چرا نباید این ورزشگاه بزرگ یک سقف برای احترام به این همه هوادار فوتبال داشته باشد ؟! هر هفته شاهد نمای زشت و سرد ورزشگاه های سراسر کشور هستیم و معلوم نیست تا چه وقت باید برای احترام به هواداران پر شور فوتبال صبر کرد ؟ احترام به هواداران فوتبال و تامین امکانات حرفه ای هیچ معنی جز پیشرفت چشمگیر نخواهد داشت . فوتبال حرفه ای مطمئنا با امکانات حرفه ای همراه خواهد بود ، وقتی بزرگترین باشگاه های این کشور از داشتن کمپ اختصاصی مجهز و استادیوم مجهز محروم هستند نمیتوان با غرور برچسب حرفه ای شدن را بر لیگ به اصطلاح برتر ایران زد . حس و حال همه ما موقع دیدن افتتاحیه المپیک چین معلوم بود ، اینکه چه وقت ما میتوانیم چنین رویداد مهمی را در کشور عزیزمان برگزار کنیم ، البته اگر این سوال را از هواداران ورزش بپرسیم مطمئنا واژه هرگز را با آه و افسوسی خواهیم شنید که حاکی از سالها در جا زدن در ورزش است ، به امید روزی که باشگاه های بزرگ اروپایی برای برگزاری اردو هایشان کمپ های اختصاصی و مجهز باشگاه های ایرانی را انتخاب کنند و آرزوی بازی کردن در ورزشگاه های ایرانی را داشته باشند . داشتن امکانات مدرن مطمئنا نه تنها ضرری در پی نخواهد داشت بلکه سود قابل توجهی را هم در پی دارد .

منبع : خودم

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض واكنش مايلي كهن به گفته‌هاي "افشين قطبي" اگر ديوانه نبوديد به ايران نمي‌آمديد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

"محمد مايلي‌كهن" سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال و پرسپوليس نسبت به آنچه كه آن را رفتارهاي غيرقابل پذيرش "افشين قطبي" خواند، به اظهارات سرمربي پرسپوليس پس از ديدار با ذوب آهن واكنش نشان داده و رسما به اين گفته قطبي كه "اگر ديوانه بودم به ايران نمي‌آمدم" اعتراض كرده است.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در متن يادداشت محمد مايلي‌كهن آمده است:

«در بحبوحه نتايج المپيك پكن و در شرايطي كه تمامي نگاه‌ها به نتايج كاروان ايران خلاصه شده و در شرايطي كه بدون كمترين نگاه به منافع ملي و مردمي، همه افرادي كه به نوعي در كاروان المپيك كشورمان حضور داشته‌اند، صرفا در برنامه‌هاي مختلف راديو و تلويزيوني، رد اتهام از خود و انداختن گناه شكست به گردن كس ديگر بوده و هستند، آقاي قطبي طي سخناني پس از پايان بازي با ذوب آهن چنين ابراز نمودند كه اگر من ديوانه نبودم، به ايران نمي‌آمدم.

آقاي قطبي! شما راست مي‌گويد كه اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نمي‌آمديد اما، به نظر من شما خود را به كوچه‌ي علي چپ زده‌ايد. در واقع اگر شما ديوانه‌ي عاقل مات كن نبوديد به ايران پر در و گوهر نمي‌آمديد. آقاي قطبي در واقع شما با ادبيات جديد اكثريت قريب به اتفاق به اصطلاح عاقل‌هاي فوتبال كشورمان بدون اينكه صدايي از كسي بلند شود را نمي‌توانستيد مات كنيد.

آقاي قطبي! اگر شما ديوانه‌ي عاقل مات كن نبوديد در كشور بزرگي چون ايران عزيز و دوست داشتني آن هم در هزاره‌ي سوم و آن هم در عرصه‌ي مربي‌گري فوتبال نمي‌توانستيد به ناگاه بدون كوچكترين سابقه‌ي مربي‌گري (به غير از آناليزوري كه جزء مربي‌گري محسوب نمي‌شود)، سكان هدايت يكي از بزرگترين، بهترين و محبوب‌ترين تيم‌هاي تاريخ ميهن‌مان را با بهترين بازيكنان و بالاترين مبلغ دريافتي و كليه‌ي امكانات رفاهي جانبي كه رقمي معادل هشتصد ميليون تومان مي‌شود و در فاصله‌ي 48 ساعت مانده به شروع مسابقات ليگ فصل قبل را برعهده بگيريد.

بله آقاي قطبي اگر ديوانه‌ي عاقل مات كن نبوديد حميد استيلي را، اين بازيكن اسبق تيم ملي و همكار فصل قبل شما و زننده‌ي گل به يادماندني برابر آمريكا كه موجب شادي و شعف همه‌ي ايرانيان وطن پرست داخل و خارج گرديد و در شرايطي كه همه‌ي شرايط پيش از فصل اعم از انتخاب بازيكن، آماده‌سازي جسماني و تاكتيكي برعهده‌ي او بود - در واقع شما يك تيم شسته و رفته را از وي تحويل گرفته بوديد - به اين راحتي كنار نمي‌گذاشتيد. البته تا همين جا كه حميد خان استيلي براي زدن آن گل زيبا كارش به محاكمه كشيده نشده است، شانس آورده است!

آقاي قطبي! شما راست مي‌گوييد اگر ديوانه نبوديد و از نوع عاقل مات كن آن علي‌رغم اينكه به اصطلاح همسرتان تمايلي به زندگي در ايران ندارد (البته در اين زمينه حرف‌هاي بسياري وجود دارد) پس از بازگشت از ايران در همان امارات كه همان گونه كه شديدا تمايل داشتيد با مبلغ بسيار كمتري در يكي از باشگاه‌هاي اماراتي قبول مسووليت مي‌كرديد اما، دريغ از يك پيشنهاد. چرا كه همسايه‌ي عزيز حوزه‌ي خليج فارس در زمينه‌ي استفاده از مربيان مجرب و با دانش فوق‌العاده باهوش عمل كرده و بي‌جهت پول خود را دور نريخته و همانند ما اجازه ندارند پول بيت المال را به هدر بدهند. چرا كه آنها بايد پول را از جيب مبارك خودشان بدهند نه از جيب ملت (بيت المال).

آقاي قطبي! شما راست مي‌گويد اگر ديوانه نبوديد دوباره به ايران نمي‌آمديد و آن هم با قراردادي معادل 50 درصد بيش از فصل گذشته، آن هم دقيقا همانند فصل گذشته و با يكي، دو روز زودتر از شروع مسابقات و مجددا آن هم با بهترين يارگيري‌ها و تمهيدات پيش از فصل كه اين بار توسط (كماسي، عابدزاده و پيرواني) انجام شده بود.

آقاي قطبي! شما راست مي‌گويد، شما نمي‌توانستيد وارد خاك ايران عزيز اسلامي شويد. خاكي كه عده‌اي بي‌شمار به آن عشق مي‌ورزند، براي اين كه لحظه‌اي بتوانند آن را بر ديدگان بگذارند و به همين جهت سال‌هاست كه اشك مي‌ريزند و چه بسا از اين همه قصه و غم صاحب ده‌ها درد لاعلاج شده باشند اما شما به يكباره توسط مديران به اصطلاح خبره (؟!) صاحب شناسنامه‌ي ايراني، گذرنامه‌ي ايراني و كارت پايان خدمت از نظام وظيفه‌ي جمهوري اسلامي مي‌شويد.

و بالاخره آقاي قطبي اگر ديوانه عاقل مات كن نبوديد برايتان اين همه نظرسنجي مثبت از شبكه‌هاي مختلف راديو و تلويزيوني به عمل نمي‌آمد كه فرستنده‌ي پيامك هر گزينه‌اي را انتخاب مي‌كرد، صرفا به نفع شما بود و به همين راحتي و بدون هيچ كوشش و تلاشي و صرفا به دليل برخي مسايل پشت پرده – در صورت لزوم در زمان لازم به آنها خواهم پرداخت – شما بر اريكه‌ي بهترين، محبوب‌ترين و مردمي‌ترين تيم ايران و شايد آسيا تكيه نمي‌زديد و قيافه‌ي حق به جانب نمي‌گرفتيد.

صحبت در اين زمينه بسيار اما، به همين اندك بسنده نموده تا در لابه‌لاي بزرگي المپيك و مسايل حاشيه‌اي پيرامون كاروان اعزامي به المپيك اين توهين نابخشودني كه در واقع شامل همه‌ي خانواده‌ي بزرگ فوتبال شده، گم نشود.

انتهاي پيام
    كد خبر: 8706-05582

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من جستجو كردم تاپيك اختصاصي براي اخبار ليگ برتر ايران نبود. لطفا اخبار مريوط به تيمها و بازيكنان حاضر در ليگ برتر نتايج جديد اخبار و تحولات كل باشگاه هاي حاضر در ليگ و ترانسفر ها رو توي اين تاپيك قرار بديد.

از دوستاني كه تركيب بازيكنان حاضر در تيمهاي ليگ برتري رو (87-88) مي دونن لطفا بيان و توي پستهاي مجزا روستر تيم ها رو قرار بدند.

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پرسپوليس هم كه هميشه درحال دادن پوله

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

واقعا براي چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض ایران یا عربستان؟

بلاخره مرحله ی نهایی برای ورود به جام جهانی 2010 هم داره شروع میشه!

نمی دونم واقعآ تیم ما الان در چه وضعی به سر می بره؟

ولی به هر حال من که شخصآ دوست دارم همیشه در مقابل عربستان پیروز باشیم.

شما به نظرتون این نتیجه به سود کدوم تیم تموم میشه؟

من خودم میگم مساوی با اینکه خیلی دوست دارم ببره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ایران برنده میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •