همسایمون 128یک ماه قبل . دوستم 256 اوایل فروردین
همسایمون 128یک ماه قبل . دوستم 256 اوایل فروردین
حدس میزدم. بعد از گند کاریهای چند روز اخیر، سرعت شبانه هم به شدت افت پیدا کرده. چه بلایی دارن سرمون در میارن!!!!!! (طرح بعثت). اگر طرحای جدید، شبانه نداشته باشه ن تمدید و ن مخابرات دگ کلا بدرد نمیخوره.
Last edited by AliTavakoli7; 03-09-2013 at 00:24.
بله تصدیق میشه سرعت افتضاح هست.من میترسم کم کم شبانه همینا که داریمم بردارن مثله همین کم کردن ساعت بعثت.
ریده شده به سرعت از سرور داخلی که می زدم می شد 250 الان به من 50 میده
خدا ازشون نگذره
دوستان الان چیکار کنیم شارژ کنیم یا نکنیم؟نکنه شارژ کنم بعد شبانه رو حذف کنن چند ماه بره تو پاچم.
Last edited by Euser; 03-09-2013 at 09:41.
اگه مثل ما فیبر نوری نیستی سریع برو از یک جای دیگه بگیر این مخابرات کثبف دیگه شورشو درآورده
اگر هم فیبر نوری هستی اگه وایمکس تو منطقتون جواب میده وایمکس بگیر
برای من که تو دانش آموز می شینم سیگنال وایمکس خیلی ضعیفه به خاطره همون نمی تونم وایمکس بگیرم
فقط دوستان یک سوال من با مودم usb دار ایرانسل امتحان کردم وقتی می برمش طبقه بالا و جلوی پنجره می زارم سیگنالش میشه 65%
اگه با مودم های دیگش امتحان کنم سیگنالش فرق میکنه ؟
(چون نمی خوام پول اضافی بدم اگه سیگنالش بشه 70 یا 80 و پایدار باشه دیگه میرم وایمکس می گیرم)
من که رفتم وایمکس ایرانسل بگیرم...
دوستم هم داره،2مگ سه ماهه 9 گیگ 70 تومن... الان داره راحت شبی 4،5 گیگ دانلود می کنه...
اگه به امید مخابرات بشینیم چند روزه دیگه سرعت دانلود به 16کیلوبایت هم برسه می گن تو قرارداد 128 هست قبلش داشتیم بهتون حال می دادیم...
به نظر من هم دور مخابرات رو خط بکش بهش هیچ اعتمادی نیست ممکنه فردا بیاد بگه چون فلان تاریخ تمدید کردید دیگه شبانه به شما تعلق نمیگیره.
کلا وایمکس مودم رومیزی طبقه همکف اصلا آنتن نداره طبقه اول هم خیلی ضعیف هست برای خونه ویلایی باید مودم بیرونی تهیه بشه مودم رومیزی طبقه 2 به بالاتر جواب میده سیگنال 65 خوبه مشکلی نداره مهم rssi حداکثر -75 و cinr هم 10 تا 15 بعد اگر سامانه تقویت کننده فاصله اش با usb و pc اهمیتی نداره و همون طبقه بالا جواب میده احتیاجی به تهیه مودم دیگه نداره امتحان کردین چقدر فاصله بین سامانه و خود مودم جواب میده ؟
دیشب واسه من سرعت عالی بود با 200 از سرور های خارجی دانلود میکرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)