تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1185 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[QUOTE=arsenal_mmm;6865068]دادش اين مغازه اي كه اينارو ميفروخته كجاست؟احيانا تو بوستان پونك نيست؟يا شايدم آرياشهر؟
    در ضمن اين تراست بوش چه تريپيه؟

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

[QUOTE=cyber861;6864916]
    ضمن تشکر از اطلاع رسانی
    منم اصلا از رایحه لالیک خوشم نمیاد.
    دوستان اگر کسی ادکلنی میخواد که بدون مواد مضر باشد من DNA کمپانی بیژن رو معرفی میکنم. و به همین دلیل هم مفتخر به کسب جایزه شد.

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

فرید جان او سمته راستی ها جعبش که با ماله من یکیه.شرکتش هم یکیه.دیگه خدا عالمه به داخلش

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

اینجور که بچه ها میگن این جان ریچموند موندگاری نداره.

نارسیسو کاره خیلی خوبیه.اینجا هنوزم 110 سراغ دارم.ولی وکیوم نیست(تست هم نشده البته)[/QUOTE
    اين كاپتان بلك رو كلا مگه چند تا شركت ميزنن؟؟اصلا اون چپيه مال كدوم شركته و اون جعبه راستيه كه شيشه شو آورده بيرون مال كدوم شركته و ساخت كجا هستند؟
    این مغازه اصلا توی تهران نیست..مال مهاباد هستش..نمیدونم اینجا چرا ادکلن قیمتاش فضاییه..بقیه چیزاش قیمت مناسبه..برای مثال کفش و بوت و لباس و ... نصف قیمت تهرانه ،شایدم کمتر..

2. 4 کاربر از farina1709 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=farina1709;6865095][QUOTE=arsenal_mmm;6865068]دادش اين مغازه اي كه اينارو ميفروخته كجاست؟احيانا تو بوستان پونك نيست؟يا شايدم آرياشهر؟
    در ضمن اين تراست بوش چه تريپيه؟

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

این مغازه اصلا توی تهران نیست..مال مهاباد هستش..نمیدونم اینجا چرا ادکلن قیمتاش فضاییه..بقیه چیزاش قیمت مناسبه..برای مثال کفش و بوت و لباس و ... نصف قیمت تهرانه ،شایدم کمتر..
    عجیبه! مهاباد که باید ادکلن هاش هم ارزون باشه!!!

4. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چان خیلی دوست دارم اون ارمانی رو داشته باشم اما 130به نظرت میارزه؟ اگه نشه یا ریچموند میگیرم یا نارسیس یا ایسی میاکی مشکی رو ریچموند 80 و نارسیس130 و ایسی 114 قیمت گرفتم به نظرت چطورزه اون بوچرون رو هم تست کردم از بوش خوشم نیومد یاس و مرکبات قاطی بود
    حامد جان اون ریچموند رو به نظرم بهتره حذف کنی! چون شما داری این همه هزینه میکنی ولی اون منودگاریش ضعیفه.
    به نظر خودم توی اینا نارسیس گزینه مناسبی هست. اون ایس رو تست نکردم ولی کاراش خیلی پرطرفداره.
    واقعا اون آرمانی قیمتش خیلی بالاست. همه ادکلنها گرون شدند ولی نمیدونم چرا محصولات آرمانی از همه بیشتر گرون شدند.

6. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=cyber861;6864916]

فرید جان او سمته راستی ها جعبش که با ماله من یکیه.شرکتش هم یکیه.دیگه خدا عالمه به داخلش

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

)
    علی جان من منظورم سمت چپیه بود

8. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

کی این اسکپ کلوین رو تست کرده؟

عکساش که خیلی باحاله
    Last edited by Ezel; 25-02-2012 at 19:57. دليل: حذف تمامی تصاویر - خلاف قوانین انجمن /

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کی این اسکپ کلوین رو تست کرده؟

عکساش که خیلی باحاله
    علی جان با این عکسها حسابی حال و هوای تاپیک رو عوض کردی!
    نه متاسفانه من تست نکردم.
    Last edited by Ezel; 25-02-2012 at 19:58. دليل: حذف تصاویر - خلاف قوانین انجمن /

12. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

14. 3 کاربر از ali_khoshtip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر دو خوب هستند. البته طبق گفته ها نمونه مشک قوی تر هست

16. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من معمولیش رو دارم.کاره خیلی خوبیه.هم پخش بو و هم موندگاری.

18. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز داشتم کمی در basenotes گشت میزدم که آواتار یکی از کاربرهای سایت توجهم رو جلب کرد. شیشه یک عطر بود با ظاهر کلاسیک و سبز رنگ که "old school" بودن رو داد میزد.
    برای اون کاربر پیغام گذاشتم و اسمشو پرسیدم. بعد با کمی گشتن اسم و رسمش رو پیدا کردم. کار ۱۹۷۸ است و متاسفانه تا انجاییکه فهمیدم در دهه ۸۰ تولیدش متوقف شد و چندتا نظر که راجع بهش خوندم می گفتن که یکی از بهترین عطرهایی بوده که تا حالا استفاده کردن.
    خیلی هم کمیاب است، هر از گاهی تو ebay برای فروش گذاشته میشه و یکی هم گفته بود که عطر محبوب جیمز باند در یکی از کتابهای سری جیمز باند بوده.
    یکی دیگه گفته بود که وقتی در سال 1986 متوجه شدم که این عطر تولیدش متوقف شده سریع خودمو به اون فروشگاهی که این عطر رو داشت رساندم تا یکی دوتا بگیرم ولی یکی نیم ساعت قبل از من 6 تا شیشه این عطر رو خریده بود و چیزی نمانده بود. اینقدر ناراحت میشه که یک نفر رو برای ترور این بابا میفرسته دنبالش و هنوز هم دنبالشه.

اسم عطر:

20. 6 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •