تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 4105 اولاول ... 3604104504564574584594604614624634644705105609601460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

پيش فرض

به نظرم نیروی دریایی ارتش از همه لحاظ خوبه به غیر از تقسیماتش...:چابهار,بندعباس,ب وشهر,خرمشهر,خارک,جاسک,...و تعداد خیلی کمی شهرهای شمال کشور و از اون کمتر چند نفر هم تهران!!!
    منم آموزش افتادم نیرو دریایی سیرجان کد119
    یعنی منم بعد آموزش تهران نمیفتم؟؟؟...
    خیللی ممنونم عزیز

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها کسی که دانشگاه نرفته و 19 سالش هست اگه آخرای شهریور ارسال کنه مدارکش رو کی اعزامش میکنن ؟ راهی براش هست که قبل از آبان ارسال بشه به خدمت ؟
    داداش تا ابان وقتی نمونده که بخواد قبل از اون اعزام بشه

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کجایی؟ نیرو زمینی . اونی که تو پاسدارانه؟؟؟
    نه پاسداران آموزشی بودم
    افتادم لویزان اداره بهداشت و درمان

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

من لیسانس دارم بعد می خوام دفترچمو طوری بفرستم که تاریخ اعزامم برج 12 بیاد می خواستم ببینم دفترچمو کی بفرستم؟

بعد اگه برج 8 دوره ی 45 روزه بسیج رو برم بدرد اعزام تو برج 12 می خوره؟(واسه ی اینکه سپاه بیفتم؟)

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام بچه ها

من لیسانس دارم بعد می خوام دفترچمو طوری بفرستم که تاریخ اعزامم برج 12 بیاد می خواستم ببینم دفترچمو کی بفرستم؟

بعد اگه برج 8 دوره ی 45 روزه بسیج رو برم بدرد اعزام تو برج 12 می خوره؟(واسه ی اینکه سپاه بیفتم؟)
    دقیق نمیشه گفت کی اعزام میشید ولی اگه تو مهر بفرستید احتمال داره 12 بیفتید
    به نظر من حتما دوره 45روزه رو برو چون اگه حتی برج 12 سپاه نیرو هم نخواد شما با یک پذیرش از سپاه به راحتی میتونید به سپاه برید فقط اگه قبلی که کد بخورید دنبال پذیرش باشید کارتون راحتتر میشه تازه آموزشی هم دیگه ندارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

البته به فاکتورهای زیادی بستگی داره
    ولی به نظرم اگه آبان برفستید دفترچه رو اعزامتون می شه اسفند ماه

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دقیق نمیشه گفت کی اعزام میشید ولی اگه تو مهر بفرستید احتمال داره 12 بیفتید
    به نظر من حتما دوره 45روزه رو برو چون اگه حتی برج 12 سپاه نیرو هم نخواد شما با یک پذیرش از سپاه به راحتی میتونید به سپاه برید فقط اگه قبلی که کد بخورید دنبال پذیرش باشید کارتون راحتتر میشه تازه آموزشی هم دیگه ندارین
    یعنی چی اگه برج 12 سپاه نیرو هم نخواد با پذیرش می تونم برم سپاه؟ راستش متوجه نشدم

بعد یه چیز دیگه اگه 12 اعزامم بود و تقریبا برج 10 مدرک 45 روزه اومد واسه پذیرش تو سپاه دیر نیست چون من شنیدم بلافاصله بعد از اومدن کارت سبز باید واسه سپاه اقدام کرد اگه من مهر دفترچه بفرستم بعد یه ماه که کارت سبز اومد اونوقت که مدرک 45 روزه ندارم که برم اقدام کنم

بعد شنیدم اگه ارتشم بیوفتی با داشتن این دوره 2 ماه از خدمت کم میشه می خواستم بدونم اینجوریه یا بستگی به محل خدمت داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان... ما که یک تیر90 اعزام میشدیم از نظام وظیفه رو برگه اعلام وضعیت که دادن دستمون یه برگه کوچیک سفید بود رو مال همه بچه ها نوشته شده بود :
    این مشمول تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمیباشد!!!
    چه اونایی که غیبت داشتن و چه اونایی که نداشتن!!

من الان تو کارشناسی ارشد قبول شدم میترسم برام کار بشه اون قضیه لطفا میشه کمکم کنید؟ نه غیبت دارم نه چیزی به موقع هم اعزام شدم به خدمت! چرا اونطوری نوشته بود رو برگه همه؟؟! اینم بگم هیچ غیبتی ندارم رو برگه سبزم هم هیچ چیزی مبنی بر غیبن و اضاف نوشته نشده بود بوقتش هم تو پلیس + 10 ثبت کردم همه چیرو!
    روی برگه من و خیلی های دیگه هم اونو نوشته بود ولی همین امروز رفتم نظام وظیفه شهرمون ، پرینت قبولی دانشگاه رو بردم و نامه گرفتم که برم یگان تسویه کنم و فعلا از خدمت خلاص بشیم تا بعد!

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

یعنی چی اگه برج 12 سپاه نیرو هم نخواد با پذیرش می تونم برم سپاه؟ راستش متوجه نشدم

بعد یه چیز دیگه اگه 12 اعزامم بود و تقریبا برج 10 مدرک 45 روزه اومد واسه پذیرش تو سپاه دیر نیست چون من شنیدم بلافاصله بعد از اومدن کارت سبز باید واسه سپاه اقدام کرد اگه من مهر دفترچه بفرستم بعد یه ماه که کارت سبز اومد اونوقت که مدرک 45 روزه ندارم که برم اقدام کنم

بعد شنیدم اگه ارتشم بیوفتی با داشتن این دوره 2 ماه از خدمت کم میشه می خواستم بدونم اینجوریه یا بستگی به محل خدمت داره؟
    من شنیدم کسانی که تکمیلی دارن سپاه حتی میتونه خارج از نوبت اونا رو پذیرش کنه من خودم 6/1 اعزام بودم کد خوردم نیروی انتظامی رفتم تمدید کردم شد 8/1 چون تکمیلی داشتم الان یه پذیرش از سپاه گرفتم(البته پارتی هم دارم)کلا سپاه برای کسانی که تکمیلی دارن خیلی ارزش قائله به نظر من شما اول تکمیلی رو طی کنید بعد دفترچه بگیرید تا با خیال راحتتری پذیرش بگیرید
    در مورد کسر 2 ماه هم بله درسته اگه شما ارتش یا ناجا بیفتید 2ماه از خدمتتون کم میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان من 16 ماه کسری دارم و مونده 2 ماه اموزشیم
    حالا موندم چیکار کنم.
    10 دی ماه اعزامم ولی دانشگاه هم قبول شدم.
    حالا میترسم اگه بعد دانشگاه برم اینا یه قانونی در بیارند و کسریم پر شه.
    ایا میتونم دانشگاه رو برم و تابستون برم خدمت؟؟؟
    ولی بهم میگن یه ترم از دانشگاه مرخصی بگیر و همین ابان برو اموزشی.ولی به نظر خودم این کار اشتباه محضه.چون یه ترم رو به خاطر 2 ماه از دست میدم.
    از دوستان تقاضای راهنمایی دارم.
    ایا میتونم این دو ماه خدمت رو بندارم تابستون سال 91؟؟؟؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •