تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1746 اولاول ... 3604104504564574584594604614624634644705105609601460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

ته چمپ فقط tryndamere یعنی تک به تک همه رو میزنه شاید فقط این یارو talon رو نزنه ولی دیگه همه رو میزنه امتحان کردم که میگم خیلی قویه نامرد فقط کافیه یه رانس خوب داشته باشی و بری همه رو بترکونی من الان رانس های ap همه کاملا و ad هنوز نصفش کامله با همین نصفه با tryndamere همین 1 ساعت پیش 29/7 بردیم خیلی حال میداد نامردا 6 میکردم همشون در میرفتن اعصابم رو خورد کردن یه 3 بار اینجوری شد بعد 6 میکردم در میفرتم تو اون جاهای سبز بعد اونا میومدن بعد .......
    خلاصه ولی یارامون shaco بود که همون اول لیو داد و یه لئونا فیدر داشتیم که فید میداد ولی خدایی teemo مون قشنگ بازی میکرد خیلی آلتیمیت میکاشت و gp مون هم نمیزاشت یونیت های به تاور برسن تا می خواستن بزنن 6 میکرد!
    فعلا که تو کف کامل کردن رانس هستم بعد اون میخوام Khazix بگیرم و بعدش vi این KHazix خوراکش اول بازی Vayne هست آخ که این واین رو بد میترکونه اول 6 شد لول q رو آپگرید و بعد میپره رو سر واین یه 1 میزنه و یه 2 و 1 تک و دوباره q مرد !
    ببین عزیزم من خودم tryn بازم ولی تو lol هر کی یه ضد داره مثلا teemo, jax, jayce, singed, darius اینها tryn رو راحت میزنن مگر اینکه noob باشن. هیچ هیرویی نموتونه با همه تک به تک بزنه. هیچ کس

2. 2 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

بابا اینفینیتی که استک نمیده.یدونش کافیه....به ترتیب این ایتمارو ببند ببین چکور کریت میزنی،البته با ران کریت دمج
    berserker's greavs
    infinity
    phantom
    bloodthirster (واسه late game با warmogs عوض کنید)
    last whisper....واسه late game حیاتیه
    ravenus hydra
    واسه من که زیاد کوادرا داشته توی late game
    ممنون
    من پیشهناد میدم یکم با tryn بیشتر بازی کن...
    boot attack speed
    infinity edge
    bloodthirster
    bloodthirster
    phantom dancer
    frozen mallt

در ضمن عزیزه دلم Q رو باید اول بگیری و قوی کنی بعدش هم W برای slow کردن از پشت در آخر E رو قوی می کنی. خواستی اول صبح ها هم با هم 1 به 1 بزنیم من مشکلی ندارم. با tryn بزرگ شدم پسرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من پیشهناد میدم یکم با tryn بیشتر بازی کن...
    boot attack speed
    infinity edge
    bloodthirster
    bloodthirster
    phantom dancer
    frozen mallt

در ضمن عزیزه دلم Q رو باید اول بگیری و قوی کنی بعدش هم W برای slow کردن از پشت در آخر E رو قوی می کنی. خواستی اول صبح ها هم با هم 1 به 1 بزنیم من مشکلی ندارم. با tryn بزرگ شدم پسرم
    من نمیدونم شما دوستان چه علاقه ای دارید که یه ایتم رو دوبار بگیرید
    bloodthirster یکی کافی و وقتی late game شه اون موقع شما به یخورده سیتم دفایی نیاز دارید که اگه ravenus hydra و warmogs داشته باشید ، اون موقع دارای health regen بالا میشید که خیلی مفید میتونه باشه ...ضمنا ravenus hydra توی late game و درگیری های تیمی خیلی مفیده و به چمپای نزدیک هم دمج وارد میکنه که با توجه با کریت بالای trynd این دمج خیلی بالاست
    warmogs بجای frozen mallt چون شما به health refen و HP نیاز دارید نه slow چون trynd خودش slow داره
    بعدشم شما توی ایتمای پیشنهادیتون اثری از armor penetration دیده نمیشه، که کلا یعنی هیچ...جلوی یه تانک با ارمور بالا و hp انگار به دبوار داری میزنی
    عزیزم من trynd رو خوب میشناسم...شما اول ایتم بستن یاد بگیر واسه چمپتون بعدش بیا منو آموزش بده
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

اساتید اگه کسی با اش بازی کرده راهنمایی کنه این بیلد برای اش خوبه؟ اگه نه چیکارش کنم بهتره؟

ترتیب بستن آیتمها هم از چپ به راست.

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

بجای huricane یا banshee begir یا guardian angel یا یه ایتم دفاعی
    اینفینیتی رو هم اخر بگیر
    بجای blade هم phantom dancer بگیر(اما اگه دشمنات تانکی رفتن همین خوبه)

7. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اساتید اگه کسی با اش بازی کرده راهنمایی کنه این بیلد برای اش خوبه؟ اگه نه چیکارش کنم بهتره؟

ترتیب بستن آیتمها هم از چپ به راست.

دوست عزیز من این ایتمارو بهت پیشنهاد میدم، واسه من همیشه مفید بوده،به سبک بازی من میخوره
    با doran's blade سروع کن و اولین اسپل رو هم q باز کن،واسه خاطر slow .. بعدش w\e\w\w\r ..سعی کن last hit کنی و gold هایی که به دست میاری رو Save کن واسه infinity وقتی به اندازه یه BFS پول جمع کردی و چندتا پوشن recall کن
    من چون واسه ashe ران atak speed دارم کفش ارمور میگیرم یا boot of swiftness
    phantom
    bloodthirster
    lastwhisper
    و یه ایتم دفایی معمولا gaurdian angel جواب میده ولی من warmogs هم میبندنم
    من اینارو پیشنهاد میکنم البته flash و barrier هم میگیرم من....ignite از اونجایی که range ashe زیاد هست نمیشه land کرد یجورایی safe نیست...barrier بهتره
    nevereverdown
    منو اد کن تو eu east دیروز و امروز فقط ashe گرفته بودم میتونی ببینی

9. این کاربر از nevereverdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

من اینارو پیشنهاد میکنم البته flash و barrier هم میگیرم من....ignite از اونجایی که range ashe زیاد هست نمیشه land کرد یجورایی safe نیست...barrier بهتره
    nevereverdown
    منو اد کن تو eu east دیروز و امروز فقط ashe گرفته بودم میتونی ببینی
    مرسی
    راستش من به خاطر این وضعیت نت با هیچ چمپ دیگه ای به جز اش نمیتونم بازی کنم (یعنی همش فید میدم) قبلاً که نت درست بود با هر هیرویی میتونستم،

من flash و Ignite رواستفاده میکنم اینطوری: 3 تا Health Potion بر میدارم و boot معمولی و اولین اسپل W رو فعال میکنم.
    میرم بات لاین تو علفا مخفی میشم متظر چمپ حریف، وقتی حریف داره وارد علفا میشه یه لحظه قبلش با W اسپل میزنم و پشت بندش بیسیک اتک و Ignite و اگه حریف فلش زد منم پشت بندش فلش میزنم و میرم دنبالش و اتک آخری رو میدم و تمام!! Firstblood اش میکنم، تو این حالت یکی دوتا هم از Turet میخورم ولی چون قبلش Potion رو فعال کردم با بالای 50 سلامتی برمیگردم.
    راستش اینطوری خیلی Firstblood کردم،

11. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مرسی
    راستش من به خاطر این وضعیت نت با هیچ چمپ دیگه ای به جز اش نمیتونم بازی کنم (یعنی همش فید میدم) قبلاً که نت درست بود با هر هیرویی میتونستم،

من flash و Ignite رواستفاده میکنم اینطوری: 3 تا Health Potion بر میدارم و boot معمولی و اولین اسپل W رو فعال میکنم.
    میرم بات لاین تو علفا مخفی میشم متظر چمپ حریف، وقتی حریف داره وارد علفا میشه یه لحظه قبلش با W اسپل میزنم و پشت بندش بیسیک اتک و Ignite و اگه حریف فلش زد منم پشت بندش فلش میزنم و میرم دنبالش و اتک آخری رو میدم و تمام!! Firstblood اش میکنم، تو این حالت یکی دوتا هم از Turet میخورم ولی چون قبلش Potion رو فعال کردم با بالای 50 سلامتی برمیگردم.
    راستش اینطوری خیلی Firstblood کردم،
    خب اره من اون اولا همین کارو میکردم ولی خب توی Rank همه تیما مراقب adc هستن که farm کنه و کیل بگیره و کمتر بمیره واسه همین ، همیشه توی بات ساپورت پیش قدم میشه و توی علفها وارد میکاره،و شما با این روش خیلی احتمالش پایین هست که فیرست بلاد بگیرید
    من دوران بلید رو پیشنهاد دادم به دلیل
    10dmg
    80health
    restore 5hp per attack
    گفتم بستگی به روش بازیتون داره...من 39% attack speed ران دارم واسه همین دوران بلید جواب میده واسم
    ولی ایتمای دیگه که گفتم همه ویژگی های adc را واستون مهیا میکنه
    dmg,attack speed,armor penetration
    barrier که گفتم،وقتی بازی طولانی میشه،تیم حریف شمارو هدف اول فرار میده و شما با barrier و flash میتونید خودتونو نجات بدید ولی ignite نمیتونه خیلی کاربردی باشه

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

Spirit Visage اقا چرا این آیتمه کار نمیکنه ؟ لایف استیل نمیده ! یا اسپل ومپ هم نمیده قضیش چیه توضیح بدین !

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

خب اره من اون اولا همین کارو میکردم ولی خب توی Rank همه تیما مراقب adc هستن که farm کنه و کیل بگیره و کمتر بمیره واسه همین ، همیشه توی بات ساپورت پیش قدم میشه و توی علفها وارد میکاره،و شما با این روش خیلی احتمالش پایین هست که فیرست بلاد بگیرید
    من دوران بلید رو پیشنهاد دادم به دلیل
    10dmg
    80health
    restore 5hp per attack
    گفتم بستگی به روش بازیتون داره...من 39% attack speed ران دارم واسه همین دوران بلید جواب میده واسم
    ولی ایتمای دیگه که گفتم همه ویژگی های adc را واستون مهیا میکنه
    dmg,attack speed,armor penetration
    barrier که گفتم،وقتی بازی طولانی میشه،تیم حریف شمارو هدف اول فرار میده و شما با barrier و flash میتونید خودتونو نجات بدید ولی ignite نمیتونه خیلی کاربردی باشه
    از همون doran معلومه tryn باز نیستی عزیزم...
    کی میگه دو تا bloodthirster کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا؟؟؟؟؟

یه اتک میدی تا دندون heal میشی.

اینم همین امروز بازی کردم. گفتم خواستی 1 به 1 میزنیم هیچ مشکلی نیست. برو doran بخر......
    خواهشا در مورد هر champ خواستی حرف بزن جلوی من به غیر از tryn, diana, akali, jax

15. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •