نویز خط من شدیدا بالا رفته کسی هم مشکل من رو داره؟؟
سلام،من الان از شاتل سرویس میگیرم،یه شب که دانلود میکنم از شبایه بعد به مدت طولانی سرعتمو عجیب میارن پایین در حد 4,5 کیلوبایت،میخواستم ببینم صبانت وضعیت دانلود شباش چجوریه؟ مثل شاتل اینقدر محدودت میکنه یا نه؟ کدوم سرویسش از همه بهتره؟ اگه شبا هر شب دانلود داشته باشی یا هر چند شب یک بار سرعت دانلودتو محدود میکنه یا نه؟
سلام.
دوستان تا چن وقت پیش میشد اگه حجم اضافه هم خواسیتم اینترنتی بگیریم.. ولی مثل اینکه دوباره ورش داشتن درسته؟؟
Last edited by Steps-Rap; 21-10-2011 at 14:58.
بچه ها من یه بار سوال کردم سی جوابمو نداد .
من مرکز شهید زارعی هستم ، سرعتم چهار پنج روزه وحشتناک کم شده . یعنی ایمیل هام رو هم به زور میتونم چک کنم دیگه چه برسه به دانلود . کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟
البته اینم بگم که هیچ چیزی تو سیستمم در حال آپدیت نیست و پینگ هم که میگیرم بعضی وقت ها یه خط در میون time out میده .
برای من 2 3 روزه همه چی اوکی شده.ولی قبلش واقعا اوضاع خراب بود.ایمیلم رو مجبور بودم تو حالت فقط html چک کنم.(چون از جیمیل استفاده میکنم)
کسی نیست جوابمو بده؟
سلام دوست عزیز من هم مرکز زارعی هستم سرویس شما نامحدوده یا محدود؟
من 3 شنبه هفته پیش درخواست دادم (128 سه ماه 9 گیگ )
اسکن مدارک ایمیل کردم گفتن پولشم هر وقت وصل شد بریز به حساب. گفتمم مودمم دارم نمیوخوام
4 شنبه یعنی پریروز یکی زنگ زده میگه میخوام بیام واسه نصب گفتم خودم بلدم یوزر و پسورد بده گفت تصفیه نکنی نمیدم از شرکت بگیر
شانس ما همون موقع مخابرات محمد شهر کرج اومده زمینو کنده کابل عوض کنه تلفنمون قطعه
منم به شرکت زنگ نزدم الان میترسم خط از رانژه در بیارن. به نظرتون چی کار کنم؟
گفتن تلفن 2 شنبه وصل میشه. جالب اینه که ما 2 تا خط داریم آخر یکیش 57 و یکی 58. 58 که adsl داره قطعه 57 وصله. مال کل مجتمع ما هم قطعه. به 117 هم زنگ میزنم میگه مشکل از طرف مخابرات نیست
سلام
دوستان من امروز اجبارا 3 ماهه محدود تمدید کردم ، کاوش رایانه سرویس نامحدود را در پنلش قرار نداد ، یکماه هست مدام میگن دو روز دیگه در پنل میگذاریم. روی حجم خریداری شده مدت طولانی از مشترکین کم میکردند مدتی هست بامبولی بنام "هزینه خدمات کاوش" در آوردند. ( کلا صبانت دست کمی از شرکت های شارلاتان دیگه نداره )
بگذریم متاسفانه من در ساعات شبانه برعکس دیگر دوستان نمیتونم بیشتر 50-60کیلوبایت دانلود داشته باشم.
شخص دیگری هست مشترک کاوش رایانه باشد و سرعتش بیشتر باشد ؟ ( مرکز سلمان )
به هیچ وجه طرف نا محدود نرو که افتضاحه ، من الان نامحدود 256 دارم ، فردا میرم عوض میکنم محدود 9 گیگ می گیرم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)