با سلام
یه نفر محبت کنه لینک مستقیم دانلود DLC 15 October رو بهم بده یا اینکه این لینکها رو مستقیم کنه.
و یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
یه نفر محبت کنه لینک مستقیم دانلود DLC 15 October رو بهم بده یا اینکه این لینکها رو مستقیم کنه.
و یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل من اینه که برنامه boots changer هیچ فایلی رو باز نمی کنهخیلی وقته منتظرم
میشه یه boots changer بدون مشکل برای دانلود بزارید تست شده باشه اونم برای ویندوز 7
من فعلا توی این مدت فقط BAL و بازی های exhibition رو که توی سختی های مختلف تست کردم فاصله بین پروفشنال و تاپ پلیر وحشتناکهیعنی به طور خوف انگیزی سخته
دریبل زدن با کیبرد هم که خیلی سخته باید 4تا کلید اضافی تنظیم کنی تا بتونی تازه تواناییش به وجود بیاد
حالا داری با توپ میری بیا دریبل بزن
......... گل خوردیم
سلام
آقا گزارش عربي نيومده؟
با تشکر...سیو Pro Evolution Soccer 2011 رو میخواستم
![]()
![]()
![]()
![]()
میشه یه نفر راهنمایی کنه این پچ ها چییه .وچطور میشه ریخت رو بازی؟
و با سیو چه فرقی داره؟
آخرین و کامل ترین پچ کدومه؟
Last edited by hamed-sos; 04-11-2010 at 13:15.
به نظر من لذت بازی کردنو از خودت گرفتی[/QUOTE]
اتفاقا" بازی زمانی لذت دارد که شما بتوانید در زمین تکنیک و توانایی خود را پیاده کنید.
به هرحال هرکس به گونه ای از بازی لذت میبرد شاید شما هم دوست دارید در هربازی شکست بخورید تا لذت ببرید.
بای بای
با سلام مجدد
چون لینکهای hotfile و uploading برام هیلتر بود، نمی تونستم DLC15.10 رو دانلود کنم. اگه کسی خواست میتونه از لینک زیر که هیلتر نیست دانلودش کنه:
خوش و خرم باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اول که بازی می کردم هیچ کاری تو زمین نمی تونستم بکنم همه پاسام اشتباه بود همشم می باختم ولی با گذشت زمان داشت pes بهم حال می داد تا الان که تو top player با بارسا با 102 امتیاز قهرمان شدم.واقعا بازی کردن لذت بخشه پاس عمقیاش واقعا محشره و کلا تاکتیک حرف اولو میزنه به نظر این بهترین pes تا به حال بوده(شاید بعد از pes 2006).فقط یه چیز منو آزار میده اونم سانتر کردن بیش از حد آسون شده تا جایی که من با مسی با سر گل می زنم که تا حالا ندیده بودم بازیکنی با اون قد میون اون همه بازیکن بتونه هد بزنه.
درباره سوال 1:
اینو تو تاپیک ادیت گذاشتم حالا صبر کن برات لینکشو پیدا میکنم 100% تضمینی
این یکی:
اینم یکی دیگه ولی باید نت فریم ورک 4 را دانلوود کنی که 40 مگه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این یکی که بهتر همشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم هیچ بارسایی یب مسی نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره سوال 2:
اصلا داوریش کاملا یکطرفه قضاوت میکنه مثلا بازیکنه منو بدون توپ میزنن داور مث گاگولا از کنارش رد میشه اونوقت دو قدم جلوتر بعد از اون صحنه یار من توپو شوت میکنه بازیکن حریف داره میدوه میخوره به پای بازیکن من که تو هواس فرت داور سوت میزنهمن نمیدونم اینایی که بازی رو میسازن یا میرن تست میکن گاگولن یا کور تشریف دارن یه داوری خوب بود اونم ساکر
06
سوال3:
اوتومات یا با گرفتن دکمه سرعت که تو پد معمولی میشه R1 تو کیبورد میشهE و با دسته ایکس باکس360 میشهRB
---------------------
مثل اینکه هیچ کس اینجا بلد نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)