PlateTheme 4 GO Launcher EX 1.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PlateTheme 4 GO Launcher EX 1.1
zKernel
Features:
- latest SE sources
- FPS cap removed
- overclocked
- added extra frequencies
- in-call volume increased
- TUN/TAP support (VPN)
- CIFS support
- debugging disabled for improved performance
- enabled ThumbEE CPU extension
Developers/Cooks: Feel free to use my kernel in your roms, but please, don't forget to mention which kernel is used and link to this thread
Downloads:
zKernel-19082011-stock_kernel.zip
Cheers,
z
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
مرسی از پاسخت..با کامپیوتر دیدم الان همونی رو میزنه که روی گوشیه ولی فایلهای هیدن رو هم چک کردم همشون 4 گیگ میشن...میشه فایلهایی روی مموری باشه و توی کامپیوتر نشون نده؟حجم فایل هات رو با کامپیوتر چک کردی یا با خود گوشی؟
اگه با گوشی چک کردی حالا وصل کن به کامپیوتر توی کامپیوتر چک کن. ممکنه چند تا فایل مخفی یا سیستمی روی مموری باشه که توی گوشی دیده نشه. شاید هم ویروسی چیزی باشه. در هر صورت با کامپیوتر چک کنی معلوم میشه.
راستی ، شماره تلفن هات رو تونستی برگردونی ؟
اره مرسی درست شد..یکبک اپ داشتم با my backup pro برش گردوندم فقط دوتا شماره از دست دادم دی:
بچه ها من xkarnel رو رفتم بنصبم..دیییییییی:
نصبیدم...فعلا که طوری نشده...اسم سونی اریکسون اول که به فنا رفت..زده u mad؟ و یه عکس زشتی هم گزاشته..دی: سرعت رو من تغییری احساس نکردم..یکم گرم کرده...
فایل های سیستمی رو هم چک کردی؟
چون ممکنه فایل های سیستمی درست کرده باشه . توی فولدر آپشن کامپیوتر که بری یه گزینه داره که نوشته :
hide protected operating system files (recommended که اگه تیکش رو غیر فعال کنی فایل های سیستمی رو هم نشون میده. اگه فایل های سیستمی رو هم چک کردی بازهم حجمش همینقدر بوده که همون حرف خودت درسته ، فرمت کن.
کرنل زد رو نصب کردی؟یکم باهاش کار کن.نزنی فرت برگردونی همه چیز رو
اگه فایل منیجر آسترو داری ، منو رو بزن برو منو tools و بعد هم SD card usage.نشون میده کجا بیشتر استفاده شده.
Last edited by hamed1297; 19-08-2011 at 13:40.
نه فایلهای سیستمی رو هنوز چک نکردم..الان میرم سراغش
اره نصبیدمش...دلم به حال نوشته سونی اریکسون که همون اول بوت میومد و الان نیست سوخیدد..من اون رو میخواممم
استرو رو ندارم..es explorer بهتره یا این آسترو؟بریزمش ببینم دنیا دست کیه![]()
به نظرم هیچی آسترو نمیشهاسترو رو ندارم..es explorer بهتره یا این آسترو؟بریزمش ببینم دنیا دست کیه
گوشی من چند وقته زیاد از حد باید تو شارژ باشه تا باتریش پر بشه.
از وقتی آپدیت 2.3 رو ریختم اینجور شده.
چرا؟
موافقم آسترو حرف نداره ولی Dual manager هم خیلی خوبه. مخصوصا اینکه 2 تا پنجره کنار هم داری میتونی فایل ها رو از این یکی درگ کنی توی اون یکی.
یه بار گوشیتو خاموش کن بذار فول شارژ بشه. اگه درست نشد باید کالیبره کنی.نوشته شده توسط mohamad skystar
Last edited by reza.msk; 19-08-2011 at 16:17.
کالیبره رو یه توضیحی بده لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)