تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1298 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام من تازه تو سایت 2030 ثبت نام کردم تازه که نه 3 ساعته دارم ور می رم مطلب میخونم ..مشکل اینجاست الان که من ثبت نام کردم کی مودم رو می یارن کی نصب می کنن..الان باید دقیقا چیکار کنم رفتن مخابرات گفتن باید از طریق سایت اقدام کنید تو یه قسمت داره امکان سنجی هم می گه منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد ...خوب چجوری باید رزرو کنم.. یعنی باید هر روز سر بزنم ببینم منبع ازاد می شه... من باید چیکار کنم الان ... و یه سوال هم داشتم ظاهرا اگه خط ماله صاحب اصلی باشه بش در ماه 10 گیگ حق استفاده می دن ولی اگه ماله خودت نباشه 8 گیگ...خط ماله پدرمه و من با اسم خودم ثبت نام کردم..ایا باید مشخصات خودم رو ادیت کنم و اسم پدر و کد ملی اونو بزنم؟تا بتونم 10 گیگ استافده کنم؟یا اکانت جدید بسازم؟
    \ سلام دوست عزیز شما ساکن کجایی؟ در سایت kashn.tce.ir نوشته که: (قابل توجه متقاضيان اينترنت پرسرعت 2030 : ظرفيت ثبت نام براي مراكز زير تا اطلاع ثانوي تكميل ميباشد. 1-مركز شهيد مهماندوست 2-مركز شهيد مطهري 3-مركز شهيد قندي 4-مركز علامه طباطبايي 5-مركز مخابرات طاهرآباد) من که ساکن کاشان هستم و مرکز مخابراتی ام مهماندوست است نزدیک به یک ماهه که منتظرم ولی هیچ زنگ زدم مرکز مخابراتی مهماندوست گفتم کِی سرویس اینترنت پرسرعت فعال میشه طرف گفت هرموقع دستگاه جدید اضافه کنیم گفتم خب کی دستگاه جدید اضافه میکنید طرف گفت معلوم نیست حالا میخام به مخابرات اصفهان ایمیل بزنم که یه دستگاه به اینا بده ( دوستان به نظرتون ایمیل بزنم؟ )

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

3 باز تایپ کردم می گه متن شما کوتاه..
    چقدر باید صبر کرد ؟؟
    تو خود سایت 2030 نوشته که صاحب خط نباشید بیشتر از 8 گیگ رو قبض تلفن نیم تونی شارژ کنی و باید انلاین پرداخت کنی اگه صاحب خط باشید می شه 10 گیگ ..چرت نوشته؟

مودم و هزینه نصب و..چقدر می شه و خود نصاب می گیره یا باید انلاین پرداخت کرد یا رو قبض می یاد؟؟
    مودم هاش نوعی داره که وایرلس اینترنت رو شر کنه؟
    چرت نیست.مثلا اگه 8 گیگ را رد کردی هم پرداخت انلاین داره و هم زنگ بزنی پشتیبانی این محدودیت را برمیداره
    الان دقیقا قیمت ندارم ولی نصاب میاد و خودش پول میگیره
    اره.مودم هاش نوع داره و ازت میپرسه وایرلس دار میخوای یا معمولی
    صبر کردن هم خوبه کلا ! ولی بستگی به مرکز مخابراتت داره.فکر نکنم بیشتر از 1 هفته بشه

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

\ سلام دوست عزیز شما ساکن کجایی؟ در سایت kashn.tce.ir نوشته که: (قابل توجه متقاضيان اينترنت پرسرعت 2030 : ظرفيت ثبت نام براي مراكز زير تا اطلاع ثانوي تكميل ميباشد. 1-مركز شهيد مهماندوست 2-مركز شهيد مطهري 3-مركز شهيد قندي 4-مركز علامه طباطبايي 5-مركز مخابرات طاهرآباد) من که ساکن کاشان هستم و مرکز مخابراتی ام مهماندوست است نزدیک به یک ماهه که منتظرم ولی هیچ زنگ زدم مرکز مخابراتی مهماندوست گفتم کِی سرویس اینترنت پرسرعت فعال میشه طرف گفت هرموقع دستگاه جدید اضافه کنیم گفتم خب کی دستگاه جدید اضافه میکنید طرف گفت معلوم نیست حالا میخام به مخابرات اصفهان ایمیل بزنم که یه دستگاه به اینا بده ( دوستان به نظرتون ایمیل بزنم؟ )
    کار از ایمیل و این چیزا گذشته
    شما بفرست ولی منتظر نباش که حقوق مصرف کننده رعایت بشه!!!

4. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

کار از ایمیل و این چیزا گذشته
    شما بفرست ولی منتظر نباش که حقوق مصرف کننده رعایت بشه!!!
    واقعاً که راست گفتی

6. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بابا این بنده خدا یک ماه صبر کرده به هیچ جا نرسیده !
    چرا پیشنهاد صبر به من می کنید!! این که دیگه صبر نیست سرکاری هست..
    پیام جان ساکن اصفهانم...حضورا بری صحبت کنی فایده نداره؟؟ من قبلا از مخابرات خط دیجیتال داشتم خطم رو عضو کردن کردن فیبر نوری هیچ کس هم پاسخ گو نبود 3 ماه نتم مالده شد! اینا خیلی پست تر اینحرفان الان اگه ندن دیگه جهنم ضرر می رم وایمکس می خرم ...مخابرات بی شرف یه مشت حروم خور

8. 2 کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

بابا این بنده خدا یک ماه صبر کرده به هیچ جا نرسیده !
    چرا پیشنهاد صبر به من می کنید!! این که دیگه صبر نیست سرکاری هست..
    پیام جان ساکن اصفهانم...حضورا بری صحبت کنی فایده نداره؟؟ من قبلا از مخابرات خط دیجیتال داشتم خطم رو عضو کردن کردن فیبر نوری هیچ کس هم پاسخ گو نبود 3 ماه نتم مالده شد! اینا خیلی پست تر اینحرفان الان اگه ندن دیگه جهنم ضرر می رم وایمکس می خرم ...مخابرات بی شرف یه مشت حروم خور
    سلام دوست عزیزم
    همه ی حرفات راسته
    راستی زنگ زدی به مرکز مخابراتی ات که ببینی جای خالی داره یا نه؟
    من مرکز مخابراتی ام جای خالی نداره
    اگر مرکز مخابراتی ات جای خالی داشت میتونی زنگ بزنی به شماره ی 2030 که از پشتیبانی بپرسی کی مودم را میارن و کی خط رانژه میشه
    و اگر هم نداشت یه ایمیل برو بزن به مخابرات شهرتون و اعتراض کن درسته که تاثیری نداره ولی بازم شاید یک درصدم که شده بیدار شن منم ایمیل زدم شاید اگر درخواست زیاد شه هم اصفهان و هم کاشان و شهرای دیگه را درست کنن
    ( کار از درخواست حضوری گذشته چون زنگ زدم بهشون میگم کی دستگاه جدید اضافه میکنی میگه معلوم نیست! )
    اگر هم رفتی وایمکس گرفتی :
    هرکه نان از عمل خویش خورد منت حاتم طائی نکشد

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینم تست اینترنت من،استان مازندران:

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

ميگم اين سرويس شبكيه چيه اومده ؟؟؟

براي خريدش بايد كجا رفت ؟ غير هزينه اشتراك ماهانه بايد پول نصبمم داد ؟؟ يا با همون نصب قبلي [مخابرات] ميشه خريد ؟؟

دوستان عزيز اگه اطلاعات چيزي داريد بگيد تا از دست مخابرات راحت شيم ...

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه میشه لطفا معایب و محاسن اینترنت مخابرات را به گویید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شبکیه من تو سایتش رفتم رو خط های dlc نمی دن! پیش شماره زدم منفی بود جواب.
    پیام به نظرت ارزش انقدر انرژی و وقت رو داره ..صبر می کنم جای خالی اضافه نشد فعلا همین gprs ایرانسل هست استفاده می کنم پول اومد دستم یه وایمکس می گیرم... انتخاب بین دزد و شاه دزده دیگه..با اون قیمت هاشون...

مخابرات تنها حسنش همین سرعت بالاش هست ولی همینم یه تبلیغ براشون هست بعید نیست یه روز سرعتش رو 16 کیلوبایت قفل بشه... مگه ایرانسل نبود که نامحدود می داد الان شده ماهی 2 گیگ با سرعت نصف.

معایبش نبود تعرفه گویا حساب کتابشونم تو کم کردن حجم و... دقیق نیست تو فروم چندتا پست اینجوری بود..شبانه رایگان هم نداره ....امنیت شبکه هم پایینه یعنی نباید رمز دوم عابر بانک و... کلا کارای بانکی با این اینترنت انجام بدی!
    به درد دانلود هم نمی خوره بیشتر به درد وبگردی می خوره حساب کن یه فیلم 4 گیگ دی وی دی بخوای باش دانلود کنی می شه 10 هزار تومن از سر کئچخ رو dvd بخری می شه 2 تومن.

14. 2 کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •