تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1049 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان،
    من یه تلویزیون sony nx710 دارم که می خوام یه سینما سه بعدی براش بگیرم. مدل انتخابی اولم sony e970w بود که به علت کمیاب شدن قیمتش الکی یه 500 تومن رفته روش و فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه. از مدل pioneer bcs-717 هم خوشم اومد که مثل اینکه تو ایران نیست.
    از اساتید خواهش می کنم تو رنج حدود یک میلیون حالا 200 یالاتر یا پایین تر یه سینمای خوب و با کیفیت معرفی کنند. اگه گیر نمیاد یه سینما dvd خوب با یه بلو ری سه بعدی که با هم جور باشند معرفی کنید.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کلا میشه بگید چه سیستمی ( حالا چه سینمای خانگی ، چه ضبط صوت ، چه تلوزیون هایی که میتونن فایل تصویری پخش کنن ) میتونه فایل های MP4 یا mkv یا divx با کیفیت 720p را اونم حجم بالا ( مثلا بالای 4 گیگ ) میتونه پخش کنه ؟

یه سوال دیگه : نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟
    همونطور که دوستان عرض کردند استفاده از دستگاه های HD پلیر بهترین راه است.
    صدای این مدل ضبط را تا حالا نشنیدن.از نزدیک هم ندیدمش.در گذشته که ال جی اصلا ضبط های خوبی تولید نمی کردند.هیچکدوم صداشون چنگی به دل نمی زد.الان نمی دونم چقدر پبشرفت کرده.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام من یک سینما خانگی C655W سامسونگ دارم و می خوام پلیر اون رو با C5550W عوض کنم چون باندهای هر دو مدل مثل هم هست. آیا سام سرویس یا جای دیگه پلیر تنها این مدل رو داره ؟ یا جایی هست که بتونم عوض کنم ؟ این کار رو هم به این دلیل می خوام انجام بدم که سینما خانگی فایلهای MKV رو پخش نمیکنه و من فایلها رو با تلویزیون سامسونگم پخش می کنم و از خروجی اپتیکال تلویزیون به سینما خانگی وصل کردم ولی صدای دالبی 5.1 از سینما پخش نمیشه و فقط صدای استریو رو ساپورت میکنه ( البته هنوز یک روشی هست که امتحان نکردم اگر جواب داد که هیچ اگر نه باید یک راه حلی پیدا کنم ) و می خوام پلیر دستگاه رو عوض کنم که MKV پخش کنه و صدای دالبی هم از سینما پخش بشه به مدیا پلیر هم فکر کردم که بگیرم ولی اگه پلیرش عوض بشه خیلی بهتره یا نهایتاً سینما رو بفروشم و یکی دیگه بخرم. آیا مشتری برای سینما با 6 ماه کار کرد پیدا میشه ؟
    نه پلیر رو عوض نمی کنند.
    اگر هم بخواید بفروشید قیمت خوبی نمی تونید بفروشید مگر اینکه به آشنا بدید.
    تنظیمات سینماتون رو چک کنید باید راهی باشه که سینماتون صدای دالبی رو پخش کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان،
    من یه تلویزیون sony nx710 دارم که می خوام یه سینما سه بعدی براش بگیرم. مدل انتخابی اولم sony e970w بود که به علت کمیاب شدن قیمتش الکی یه 500 تومن رفته روش و فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه. از مدل pioneer bcs-717 هم خوشم اومد که مثل اینکه تو ایران نیست.
    از اساتید خواهش می کنم تو رنج حدود یک میلیون حالا 200 یالاتر یا پایین تر یه سینمای خوب و با کیفیت معرفی کنند. اگه گیر نمیاد یه سینما dvd خوب با یه بلو ری سه بعدی که با هم جور باشند معرفی کنید.
    سلام.
    pioneer rs77 بگیرید با بلوری samsung D6500

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر ممکنه هر دو رو از یک برند معرفی کنید.
    امیدی به وارد شدن pioneer bcs-717 نیست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اگر ممکنه هر دو رو از یک برند معرفی کنید.
    امیدی به وارد شدن pioneer bcs-717 نیست؟
    بلوری BDP-430 pioneer
    در مورد bcs 717 چیزی نمی دونم.اگذ تو سایت خاورمیانه باشه می تونید امید به اومدنش داشته باشید وگرنه خیر.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر ممکنه از این مدل هایی که چهار تا اسپیکر ایستاده داره معرفی کنید. آخه برای اتاق پذیرایی می خوام.
    امروز جمهوری بودم فروشندهه گفت یه pioneer bcs-707 ببر، تا ده روز دیگه هم پلیر سه بعدی برامون میاد یه دونه از اونها هم بیا بگیر. نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اگر ممکنه از این مدل هایی که چهار تا اسپیکر ایستاده داره معرفی کنید. آخه برای اتاق پذیرایی می خوام.
    امروز جمهوری بودم فروشندهه گفت یه pioneer bcs-707 ببر، تا ده روز دیگه هم پلیر سه بعدی برامون میاد یه دونه از اونها هم بیا بگیر. نظر شما چیه؟
    نظر مثبتی ندارم.
    5590 فیلیپس هم هست.
    مدل تو بازار زیاده.من نمی پسندم،شما برید از نزدیک ببینید چی می پسندید.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تفاوت rs33 و rs77 چیه؟ اگر تفاوتش فقط در داشتن و نداشتن پلیر هستش و اینکه من می خوام پلیر جدا بگیرم بهتر نیست rs33 بگیرم؟
    سایتی که گفتید این هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تفاوت rs33 و rs77 چیه؟ اگر تفاوتش فقط در داشتن و نداشتن پلیر هستش و اینکه من می خوام پلیر جدا بگیرم بهتر نیست rs33 بگیرم؟
    سایتی که گفتید این هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر دو دارای پلیر هستند ولی شما می تونید برید و با فروشنده صحبت کنی و متقاعدشون کنی که بدون پلیر بخری.
    تفاوت در نوع بلندگوها و آمپلی فایر هست.آمپ rs33 از صداهای HD پشتیبانی نمی کنه و برای شما که می خواید از بلوری پلیر استفاده کنید مناسب نیست.

12. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •