تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 892 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال

چرا توی چند روز گذشته این همه قیمت لپ تاپ رفته بالا؟! ایا به نظرتون این بالا رفتن موقت یا دائمی؟ (مخصوصا سونی سری F)
    شرکت سونی برای جمع آوری ۵۳۵ هزار لپ تاپ وایو از سری F و C فراخوان داده به دلیل عدم کنترل در جه حرارت این دستگاه ها که ممکنه بیش از حد داغ شده یا در مواردی باعث تغییر شکل دستگاه مي شوند.
    براي همين قيمت اين سري ها توي ايران رو به كاهشه و نه افزايش و از اين سري ها مخصوصا سري f نگيريد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهر من شاید ظرف شش ماه آینده یه مسافرت به کشور آمریکا داشته باشه؛ از یه طرف می خواد همینجا یه لب تاپ خوب بخره (بیشتر می گه چون نرم افزارهای فارسی رو راحت تر روش نصب می کنه) و از طرفی من بهش می گم از اونجا بخر.
    سوال اول من اینه که شماها هم راهنماییم کنید که اینجا بخره یا اونجا
    بعدش هم اینکه حداکثر 1/5 می خواد پول بذاره
    و یه چیزی می خواد که هم کارهای گرافیکی نسبتا سنگین انجام بده؛ فیلم ببینه و کار با نرم افزار Microsoft هم داره ؛ کلا یه چیز خوب و قوی باشه ... آهان ضمنا مونیتورش هم بالای 15 باشه
    ممنون از راهنماییتون
    مطمئنا از خارج بگيري بهتره ساپورت فارسي نرم افزارهاي فوق العاده سنگين ايراني هم به نرم افزار و ويندوز بستگي داره ;كه راحت ميتوني روش مانور بدي نه به سخت افزار .
    توي اين رنج قيمت چند مدل داري كه كاراييشون نسبت به قيمتشون خوبه و كارت گرافيك خيلي خوب ATI 5870 دارن كه عمرا اين لپ تاپ ها روو تو ايران گير بياري با اين كانفينگ خوب و قيمت عالي .

1-medion x7811
    Processor: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1024 MB
    Display: 17.0 inch, 16:10, 1680x1050 pixels, glossy: yes
    Weight: 3.2kg
    Price: 999 euro
    تقريبا 1.300

2- asus G73JH
    Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Display: 17.3 inch, 16:9, 1920x1080 pixels, glossy: yes
    Weight: 3.6kg
    كه تقريبا 1.600 Price: 1300 euro

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Display: 17.0 inch, 16:10, 1680x1050 pixels, glossy: yes
    Weight: 3.2kg
    Price: 1100 euro
    تقريبا 1.450

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیزم حداقل بگو واسه چه کاری میخوای تا بشه بهتر راهنمایی کرد
    واسه خونه دیگه یعنی واسه کار نیست.

تا 1500 باشه ، بعد تاپ باشه ، ترجیحا ddr3 باشه

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

---------- Post added at 07:07 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------

[/COLOR]
    از دل
    Vostro 3300
    2.40 Core™ i5 3M
    4 GB
    500 DVD±RW
    13.3" LED
    Geforce 310 512
    1,050,000
    --------------
    از سونی
    CW 2F-GX
    2.40 Core™ i5 3M
    4 DDR3
    320
    DVD±RW
    14.0" LED
    Geforce 310 256
    1,130,000
    ------------
    ایسوس

K42JC
    Ci5 2.4 up to 2.6
    4GB DDR3
    500
    DVD RW
    14.1 WXGA
    G310 Geforce
    10200000[COLOR="Silver"]

ممنون از پاسختون... نظرتون راجبه سوني سري s مثل s111fm/s يا توشيبا satelite e205 چيه؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بعدش هم اینکه حداکثر 1/5 می خواد پول بذاره
    و یه چیزی می خواد که هم کارهای گرافیکی نسبتا سنگین انجام بده؛ فیلم ببینه و کار با نرم افزار Microsoft هم داره ؛ کلا یه چیز خوب و قوی باشه ... آهان ضمنا مونیتورش هم بالای 15 باشه
    ممنون از راهنماییتون
    این مدل از سونی که 1360 هستش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مدل از HP گرافیک خیلی خوبی داره:
    حدود 1380
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

واسه خونه دیگه یعنی واسه کار نیست.

تا 1500 باشه ، بعد تاپ باشه ، ترجیحا ddr3 باشه
    شما اگه زیاد نمیخوای حملش کنید پس همون بهتر که 16.4 اینچی بگیرید...
    دو مدل بالا که معرفی کردم به جز کارت گرافیک سونی بقیه مواردش خوبه.

6. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 کمک

سلام

من میخوام این هفته لپ تاپ بخرم حدود 1200 هم پول دارم . تقریبا مطمئنم که میخوام سری CW سونی رو بخرم ولی فراخوان سونی نگرانم کرده . نظتون چیه چیکار کنم .

نظرتون در مورد مدل EA سونی چیه ؟ راسته که قیمتها بالا رفته ؟ میخواستم تو ماه رمضان بخرم که اینجور چیزا ارزونتره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تا سقف 1300 لپ تاپ خوب واسه کارای مهندسی که قیافه اش خوب باشه و 12.1 تا 14 اینچ باشه طراغ دارین .... تریجیحاً HP

داره خودمونی میشه star_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شرکت سونی برای جمع آوری ۵۳۵ هزار لپ تاپ وایو از سری F و C فراخوان داده به دلیل عدم کنترل در جه حرارت این دستگاه ها که ممکنه بیش از حد داغ شده یا در مواردی باعث تغییر شکل دستگاه مي شوند.
    براي همين قيمت اين سري ها توي ايران رو به كاهشه و نه افزايش و از اين سري ها مخصوصا سري f نگيريد
    فکر نمیکنم اینجوری که گفتی باشه. سری F12 سری جدید سونی هست. تازه سری های قبلی سونی هم اونجوری که میگن گرم نمیکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بر اساتید!
    من 1400 مایه دارم بعد از کلی بالا و پایین کردن رسیدم به f11dgxکه فقط امریکاییش دیده میشه ولی یه نفر گفت این امریکایی و چینی همش کشکه برو asus n61jq-x1بگیر و اصرار داشت همینو بگیرم.لینک هایی که در معرفی اون نشونم داد بهت زدم کرد.اما همه میگن vaio یه چیز دیگه هست.واقعا چه فرقی دارن .من مهندس برقم.زیاد بازی نمی کنم ولی کار گرافیکی هم دارم نه خیلی حرفه ای .کیفیت قطعات asus واقعا نسبت به vaio پایین تره؟یه studio1558 dell امتحان کردیم جلوی سونی کم آورد(با اینکه کانفیگش بالاتره)اگه تجربه دارید مثال بزنید.روشنم کنید خیلی خیلی ممنوننن!!!

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

دوست عزیز مطمئنی؟
    خودت با این سری کار کردی؟
    در مورد جمع آوری یه عالمه پست تو این انجمن هست،میخوندین تا این رو نگین!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •