بسی یخیدیم
--
--
راست میگی؟
خداییش نمیدونستم فکر میکردم بین المللیه
اگه میدونستم اصفهانی اینجا تعریف نمیکردم
ایول اینم باحال بود
اتفاقا من هم اولین بار که تبلیق این سریال رو دیدم مثل دوست شما خوندمش بعد فهمیدم چه سوتی دادم
منم نمیدونستم. یه نفر که از یه شهر دیگه اومده بود و تو اصفهان دانشجو بود بهم گفت چرا شما اصفهانی ها حرف زدن عادیتون هم با فحشه : دیراست میگی؟
خداییش نمیدونستم فکر میکردم بین المللیه
اگه میدونستم اصفهانی اینجا تعریف نمیکردم
بهبه!اتفاقا من هم اولین بار که تبلیق این سریال رو دیدم مثل دوست شما خوندمش بعد فهمیدم چه سوتی دادم
تبلیغ جدیده!تبلیق
باحال بود!![]()
منم همینو میفکرم!!
![]()
دیروز با چند تا از بچه هایمحله رفته بودیم برای حلیم خریدن یکی از بچه ها گفت آقا لحیم دارین اونجا همگی زدیم زیر خنده خودش هم داشت میخندید
یه روز دیگه اقوام آمده بودند خانه ی ما من داشتم مجله ی کلیک می خوندم یهو یکی از اقوام پرسید اسم روزنامه ات چیست ؟ من که تازه با این مجله آشنا شده بودم گفتم کلنگ!!!! وقتی اسمشو دیدم به خودم حسابی خندیدم به بقیه هم گفتم آنها هم تا جا داشتند خندیدند!!!![]()
Last edited by Dark Shine; 06-10-2008 at 08:46.
سلام
همین نیم ساعت پیش یه سوتی دادم کلی ضایع شدم
رفتم وارد یه باشگاه بدنسازی بشم دیدم همون دم در نوشته با کفش وارد نشوید من دو دل بودم چه کنم گفتم بزار در بیارم که ضایع نشم
تا رسیدم پایین دیدم همه تو اون قسمت دارند با کفش راه میرند از اونجا به بعد رو باید کفش در میاوردیم
بعد داشتم با یارو که پشت میز بود حرف میزدم که آخرش بهش گفتم اینجا نباید کفش رو در میاوردم نه؟ گفت حالا بپوش موردی نداره
خلاصه کلی ضایع شدم و صحنه رو ترک کردم دیگه هم اونجا نمیرم چون کاری ندارم
جالب نبود فقط من ضایع شدم
یکی از اقوام ما حدود 1 ماه بوده که باردار بوده و من از طریق کلاغ ها خبر دار شدم
تو مهمونی بودیم یهو جو گرفت تبریک بگم
گفتم فلانی قدم نو رسیده مبارک
یهویی زرد و سبز و سرخ و هفت رنگ شد ..
شوهرشو یکی باید جمع می کرد..... داشت غش می کرد
یهو یکی گفت فلانی جریان چیه؟( غیر از من و 2 نفر دیگه هیچکس خبر نداشتن)
اونم کامل توضیح داد
مثلا قرار بود قضیه سکرت باشه
اگه بی ادبی بود به با ادبی خودتون ببشخید
احیانا بچه آبادان نیستی؟ما که کل عمرمون رو حبس بودیم هفته ای یه بار میایم بیرون ببینیم دنیا دست کیه!![]()
نه خوشبختانه من بچه اصفهانم
این دیالوگ هم توی سریال پاورچین (مهران مدیری) اون قسمت که داداش فرهاد یعنی ببری خان از زندان آزاد شده بود ببری خان گفت این جمله رو
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)