تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 773 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

براي dlna و مباحث كامل مربوط به اون تاپيك زير رو مطالعه كنيد فكر كنم سوالاتتون رو پاسخ ميده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلام یکی از فامیل هامون یه تلوزیون 47اینچ ال جی مدل ال ای دی خرید به قیمت 1ملیونو700هزار تومان می خواستم بدونم از کجا می شه فهمید که اصله یا تقلبی؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی ساده با یه نگاه به کیفیت تصویرش میشه فهمید ! اگرم گارانتی دار بوده میشه سریالش رو توی سایت گلدیران زد و چک کردش

5. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفته بودم بازار واسه خرید led تو دو مدل ex710 و c6960 گیر کردم ! هر دو یه قیمت دارن
    متاسفانه هیچ جا نتونستم این دو مدل رو کنار هم دیگه ببینم که راحت تر بشه انتخاب کرد! فروشنده ها هم که فقط از برند خودشون تعریف میکنن
    حالا به نظر شما کدوم یکی رو انتخاب کنم؟!
    سونی یا سامسونگ !؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفته بودم بازار واسه خرید led تو دو مدل ex710 و c6960 گیر کردم ! هر دو یه قیمت دارن
    متاسفانه هیچ جا نتونستم این دو مدل رو کنار هم دیگه ببینم که راحت تر بشه انتخاب کرد! فروشنده ها هم که فقط از برند خودشون تعریف میکنن
    سونی یا سامسونگ !؟
    ميتونيد مقايسه ورويو مدل ها رو ببينيد :

c6000:(مدل مشابه و رده پايين تر نسبت به c6900)

کد:
    ex700:

کد:
    scaling و امكانات خوبي داره پنل سامي
    و فكر ميكنم در مورد uniformity در c6900 بهتر كار شده

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چند سؤال:

1- اینا که مینویسن 2D & 3D با اونا که فقط 3D مینویسن فرقشون چیه؟! مگه سه بعدی، دو بعدی پخش نمیکنه که سامی این طوری نوشته برای Smart ها!

2- هنوز تاریخ عرضه شدن سری D سامسونگ اعلام نشده؟ شما که تجربه زیادی دارید حدسی دارین درباره ی تاریخ؟

3- با توجه به اینکه سری D هنوز نیومده ندید میشه نظر داد که کیفیت NX710 و HX800 بهتره یا کیفیت 46D7000 و 46D8000 ؟ (اگه قیمت بانه در نظر گرفته بشه فکر کنم تو یه رنج قیمت باشن تقریباً) آخه میخوام ببینم ارزش داره صبر کنم تا سامی با Micro Dimming Plus یا Micro Dimming بیاد بازار یا همین سونی که Edge lit هست بهتره؟ تقریباً بیشتر از هر چیزی کیفیت تصویر مهمه برام. میخوام در حد آینه باشه

خیلی ممنونم بابت راهنمایی های همه دوستان خصوصاً t_tanhayam عزیز.

10. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

چند سؤال:

1- اینا که مینویسن 2D & 3D با اونا که فقط 3D مینویسن فرقشون چیه؟! مگه سه بعدی، دو بعدی پخش نمیکنه که سامی این طوری نوشته برای Smart ها!

2- هنوز تاریخ عرضه شدن سری D سامسونگ اعلام نشده؟ شما که تجربه زیادی دارید حدسی دارین درباره ی تاریخ؟

3- با توجه به اینکه سری D هنوز نیومده ندید میشه نظر داد که کیفیت NX710 و HX800 بهتره یا کیفیت 46D7000 و 46D8000 ؟ (اگه قیمت بانه در نظر گرفته بشه فکر کنم تو یه رنج قیمت باشن تقریباً) آخه میخوام ببینم ارزش داره صبر کنم تا سامی با Micro Dimming Plus یا Micro Dimming بیاد بازار یا همین سونی که Edge lit هست بهتره؟ تقریباً بیشتر از هر چیزی کیفیت تصویر مهمه برام. میخوام در حد آینه باشه

خیلی ممنونم بابت راهنمایی های همه دوستان خصوصاً t_tanhayam عزیز.
    -توي سامي ها و مدل هاي پاني 2d convert 3d وجود داره قابليتي كه دو بعدي رو به 3 بعدي تبديل ميكنه (هر چند در حد فان وسرگرمي باشه و اون عمق ميدان وتطابق و حجم رو نداشته باشه)
    -هنوز مشخص نيست امكان داره اوخر اين فصل و تير ماه بياد (مطمئن نيستم)
    -در مورد nx710 كه يك entry level هست نميتونيد با سري هاي خوب مثل c8000 مقايسه كنيد
    -در مورد Hx هم اگر مقياس تون سايت هاي معتبر باشه كه nx810 جايگاه بهتري داره نسبت به c8000

کد:
    -با اين حال ميتونيد رويو هاي خوبي بخونيد :

کد:
    کد:
    -در مورد كيفيت تصوير هم واقعا به سورس هاتون بستگي داره اگر منبعي كه ازش تصوير ميگيرين كيفيت بالايي داشته باه شايد با يك hdtv خيلي ارزون قيمت تر كاملا راضي باشين
    - در غير اين صورت با بهترين Hdtv ها هم كاري نميشه كرد

12. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان
    سونی یا سامسونگ !؟
    من ex710رو کنار سری 5سامسونگ دیدم،سری 5 سرتر بود هم از نظر کیفیت هم از نظر دیزاین توجه کنید سری 5 رو میگم

14. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من برای خونه می خوام یه تلویزیون جدید بگیرم نهایت بودجه هم 950.000 تومان. الان انتخابم
    LG 37LCD660 هست. ولی یه چیز که به شکم می اندازه پلاسمای 42 سامسونگه c470 که قیمتش پایینتره، فاصله با تلویزیون نهایت 230 سانت خواهد بود و از اونجایی که بیشترین استفاده رو خانواده خواهند کرد زیاد فول HD بودن و نبودن براشون فرقی نداره (برای من خیلی داره، 360 و غیره ) پخش DivX هم برامون مهمه چون اکثر فیلمهای من رو هارده که فکر کنم هر دو تا مدل دارن. نظر شما چیه؟ 37 برای این فاصله مناسبه یا از امکانات بهتر 660 رو برای سایز 470 صرفنظر کنم؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

-توي سامي ها و مدل هاي پاني 2d convert 3d وجود داره قابليتي كه دو بعدي رو به 3 بعدي تبديل ميكنه (هر چند در حد فان وسرگرمي باشه و اون عمق ميدان وتطابق و حجم رو نداشته باشه)
    -هنوز مشخص نيست امكان داره اوخر اين فصل و تير ماه بياد (مطمئن نيستم)
    -در مورد nx710 كه يك entry level هست نميتونيد با سري هاي خوب مثل c8000 مقايسه كنيد
    -در مورد Hx هم اگر مقياس تون سايت هاي معتبر باشه كه nx810 جايگاه بهتري داره نسبت به c8000

کد:
    -با اين حال ميتونيد رويو هاي خوبي بخونيد :

کد:
    کد:
    -در مورد كيفيت تصوير هم واقعا به سورس هاتون بستگي داره اگر منبعي كه ازش تصوير ميگيرين كيفيت بالايي داشته باه شايد با يك hdtv خيلي ارزون قيمت تر كاملا راضي باشين
    - در غير اين صورت با بهترين Hdtv ها هم كاري نميشه كرد
    اون که 2 بعدی رو 3 بعدی کنه اصلاً فکر نمیکنم چیز جالبی بشه از نظر کیفیت! مگه میشه؟!
    cnet بله ولی فکر نمیکنید در avforums اون جدول که به هر مشخصه تلویزیون امتیاز میده و تیک میزنه c8000 در اکثر موارد به جز اینا سر باشه:

Black level
    Greyscale calibrated
    3D performance crosstalk
    Value for money

تازه سونی 40 اینچ بود و سامی 46 که خودتون بهتر تجربه دارید که سایز های کوچکتر کیفیت بهتر در یک رده تلویزیون میده. البته بلک لول که مشخصه مهی هست در این مدل سونی عالی و در سامی متوسط هست. اگه جایی اشتباه میکنم لطفاً راهنمایی بفرمایید.

سورس تصویر رو شبکه های اونور در نظر بگیرید. درسته هیچ کدوم از فارسی ها HD نیستن ولی چندتاشون کیفیت خیلی خوبی دارن.
    چقدر کنده این سامسونگ مثلاً میگه مدل 2011 یهو بذاره 2011 تموم بشه بعد سری D رو بده. از یه طرف هم میترسم 3 ماه صبر کنم بعد قیمت ایران (بانه) با این قیمت جهانی که تو سایتش زده خیلی فرق کنه! سر دو راهی گیر کردم

حالا اگه الآن بخوام قیمت حدود 2400 از بانه بگیرم بهترین انتخاب 46 اینچ LED که ترجیحاً 3D هم باشه چی میشه گرفت؟ (مهمترین مسئله کیفیت آینه و کمترین احتمال خرابی و مشکل دار شدن تلویزیون در بلند مدت)

متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •