تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1211 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون حسین جان....من فقط امیدوارم این مشکل دروازه بان ها برطرف بشه...واقعا روی روند بازی تاثیر میذاشتن
    در کل خبر امیدوار کننده ای بود....
    دوستان هم این قدر مقایسه pes و fifa رو وسط نکشن....الان سه چهار صفحه تاپیک همش شده بحث این دو بازی
    این تاپیک مقایسه ای که نیست بیایم دو تا بازی رو با هم مقایسه کنیم...تاپیک فقط مربوط به pes 2010 هست
    خواهشا تمومش کنین

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

)
    بازی خیلی روون تره خیلی بهتر از دمو .

Yes the game is very smooth - so much better than the demo.
    خیلی خوبه.حسین جان میتونی بگی که روون تر دقیقا یعنی چی؟ منظور آهنگ سرعت بازیه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خیلی خوبه.حسین جان میتونی بگی که روون تر دقیقا یعنی چی؟ منظور آهنگ سرعت بازیه؟
    خوبی امین جان ؟
    راستش در مورد سرعت بازی هر کی یک چیزی میگه یکی میگه زیاد تر شده و خوشحاله یکی میگه کمتر شده و اونم خوشحاله خلاصه همه راضین . آخرشم نفهمیدیم سرعت بازی کم شده یا زیاد . سوالات زیادی کاربرا از این طرف کردن اگه میخواین بقیشو هم بزارم ؟

این امروز آدام نوشت :

And people shouldnt worry about superstar difficulty. The demo is extremely easy compared to the real game.

مثل اینکه هیچ کدوم از بچه های تاپیک از سخت تر شدن بازی خوشحال نشدن .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مگه بازی سخت تر از نسخه دمو شده؟!
    اگه سخت تر شده باشه که عالیه...هر چند من دمو رو بازی نکردم و با روند سختی یا راحتی بازی اشنا نیستم ولی دوست دارم گل زدن خیلی سخت باشه و تیم مقابل بهت اجازه حرکت مفید رو نده....

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خوبی امین جان ؟
    راستش در مورد سرعت بازی هر کی یک چیزی میگه یکی میگه زیاد تر شده و خوشحاله یکی میگه کمتر شده و اونم خوشحاله خلاصه همه راضین . آخرشم نفهمیدیم سرعت بازی کم شده یا زیاد . سوالات زیادی کاربرا از این طرف کردن اگه میخواین بقیشو هم بزارم ؟

مثل اینکه هیچ کدوم از بچه های تاپیک از سخت تر شدن بازی خوشحال نشدن .
    ممنون حسین عزیز.من که دورادور شاهد فعالیت خوب شما هستم.راستی عنوان جدیدت روهم تبریک میگم.امیدوارم که همیشه همینطور فعال باشی.
    راستش تا خودم بازی نکنم باور نمیکنم.اینکه بازی سخت تر شده خیلی خوبه ولی باید دید .................

7. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مگه بازی سخت تر از نسخه دمو شده؟!
    اگه سخت تر شده باشه که عالیه...هر چند من دمو رو بازی نکردم و با روند سختی یا راحتی بازی اشنا نیستم ولی دوست دارم گل زدن خیلی سخت باشه و تیم مقابل بهت اجازه حرکت مفید رو نده....
    آره توی این چند وقت آدام چند بار تاکید کرده بود که بازی از دمو هم سخت تر شده . حالا من برای اطمینان خاطر الان از این طرف هم که ریویو رو بازی کرده سوال کردم بازی نسبت به دمو وضعیت سختیش چطوره هر وقت اومد جواب کاربرانو بده نقل قول اونو هم توی تاپیک میذارم .
    یک نکته برای من خیلی جالبه همونطوریکه همه میدونن یک مقداری سختی بازی بخاطر زمان تاخیر در پاسخ دهی هستش حالا جالبه از یک طرف زمان پاسخ دهی بهتر شده و در عین حال بازی هم سخت تر شده در صورتیکه با بهبود اون باید بازی آسون تر میشد نه سخت تر .

ممنون حسین عزیز.من که دورادور شاهد فعالیت خوب شما هستم.راستی عنوان جدیدت روهم تبریک میگم.امیدوارم که همیشه همینطور فعال باشی.
    راستش تا خودم بازی نکنم باور نمیکنم.اینکه بازی سخت تر شده خیلی خوبه ولی باید دید .................
    متشکرم امین جان . حالا پنجشنبه همه چی معلوم میشه چون EMBARGO برداشته میشه و اظهار نظرات افراد و سایتهای مختلفو میتونیم ببینیم .
    Last edited by 4039; 12-10-2009 at 22:54.

9. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

واقعا عجیبه!
    من یک پیشنهاد دارم حرف شما قبول ما صدتا عکس به شما نشان دادیم که گرافیک Pes2010 بهتر هست حالا اینو قبول نمیکنید دوست دارم محبت کنید فقط 1 عکس فقط 1 عکس Ingame به ما نشان بدید که گرافیک فیفا بهتر هست!
    آها اینم تصاویر داخل بازی( یکی اوی PES هستش و یکی دومی FIFA ) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا تصاویر متانسب با هم که هر دو یه بشه یه موضوع رو توشوت نشون داد پیدا نکردم!

به لینک های زیر برین خودتون تمامشون رو ببینین و بعد بگین کدوم بهتره:

تصاویر فیفا:
    تصاویر PES:

11. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعيت ها رو بايد ديد!!!
    در بعضي موارد فيفا برتري داره اما اين بعضي موارد در كنار خيلي موارد برتري PES نا چيز هست...

فكر كنم اين براي خيلي ها واضح باشه

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این امروز آدام نوشت :

And people shouldnt worry about superstar difficulty. The demo is extremely easy compared to the real game.
    واقعا حال دادی با این خبرت حسین جون

14. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خیلی امیدوار بودم که PES امسال تغییرات خیلی زیادی در انجینش بده ولی مثل اینکه همانند سایر ژاپنی ها تغییرات خیلی کلی زیاد براشون جالب نیس ... در مجموع چیزی که تو PES امسال به چشم خورده تا اینجا تغییر نورپردازی بوده , و این که می بینید چهره ها طبیعی تر شده برای اینکه عکسهای بسیار با کیفیت تری از چهره های بازیکن تهیه شده و بر روی ابجکت سادشون کشیده شده و البته خوده ابجکت اصلی هم کمی تغییرات کرده و جزئیاتی بهش اضافه شده .... لباس ها هنوز هس بستکبالیست ها رو به آدم میده ... سیستم افکت چمن ها عوض شده و از تکنیک FUR استفاده شده برای چمن ها بر عکس 2009 و 2008 که سیستم چمن ها زمین مجعد بود که زیاد هم به چمن واقعی شبیه نبود ! ولی هنوز هم میشه حس کرد که همون 2009 یا 2008 هست حس کلی همونه ! فیفا رو در مورد نکستش نمی دونم چه تغییراتی کرده ولی کاملا مشخص هست که چهره ها واقعا 3d هستن و عکس نیستن ولی ... در مجموع از 2009 به نظر من PES بهتر شده همین که کمی سخت تر شده و موتورهای دریبل زنی ظاهرا !×! کمتر گاز میدن !×!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •