آقایون سلام. من گوشیمو آپدیت کردم . ولی تم اصلیش نقرهای شده اگه میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم . یا اصلا لینک تم قرمز رو اگه دارین واسم بزارین . ممنون
آقایون سلام. من گوشیمو آپدیت کردم . ولی تم اصلیش نقرهای شده اگه میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم . یا اصلا لینک تم قرمز رو اگه دارین واسم بزارین . ممنون
تم قرمز
تم آبیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تم مشکی - نقره ایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنین؟
سلام
من پروداکت کد گوشیمو به 0574324 تغییر دادم و گوشی رو آپ کردم حالا دو تا سوال دارم:
۱)calender entery ها فقط توی حالت shortucts bar روی هوم سکرین نشون داده میشند که قبلا اینجوری نبود... حالا میخوام بدونم برای شما هم اینجوریه؟ راهی نیست که بشه توی حالت contact bar هم نشون داده بشه توی هوم سکرین...
۲)من چجوری میتونم روی گوشی از تقویم شمسی استفاده کنم؟ چون با وجود اینکه الان گوشیم فارسی داره اما تقویم شمسی نداشت..
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم...
سلام دوست عزیز
مشکل شما کاملاً مشخصه:
شما باید بعد از آپدیت کردن گوشی، گوشی خودتون رو با کد 7370 مسترریست می کردین. من خودم از طریق گوشی و با وایرلس آپدیت کردم و متوجه شدم که تغییرات به خوبی اعمال نشده. بنابراین با ریست کردن گوشی از تمامی امکانات ورژن 40 استفاده کردم.
حتماً و حتماً گوشیتو مستر ریست کن:
ستاره. مربع. 7370. مربع
![]()
گوشی من ورژنش 31 هست نیاز به ابدیت هست
بله دوست عزیز
الان ورژن 40 اومده و ارزش آپدیت کردن رو داره.![]()
آقا من گوشیمو دیروز به فریمور 40 آپدیت کردم . فقط چند تا تغییر جزئی داره (مثل اسکرول و هوم اسکرین) وگرنه با 31 هیچ فرقی نداره نه از نظر تاچ و نه از نظر دوربین .![]()
سلام به همه دوستان.
چند تا سوال داشتم فقط نخندینو مسخره هم نکنین.
پرو داکت چیه؟
ساین چیه؟
فریمور چیه و چه جوری اپدیت میشه؟
بخوام گوشی مو فارسی کنم باید چیکار کنم؟
5800 دارم
ممنون
تغییرات زیادی کرده و دوستان در پست های قبلی به این تغییرات اشاره کردن.
مثلا وقتی گوشی شما زنگ میخوره، 2 تا فلش باحال روی صفحه ظاهر میشه (مثل آیفون) که میشه با کشیدن فلش ها گوشی رو قفل کرد یا با تماس جواب داد.
یا اینکه کیبورد کامل گوشی برای تایپ کردن با تغییر جهت گوشی فعال میشه.
تغییرات دیگه ای هم کرده که من یادم نمیاد.
در کل ورژن خیلی خوبی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)