تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 460 از 1042 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

[/QUOTE]شما مگه از چه انتی ویروسی استفاده میکنید. من از نود 32 استفاده میکنم و یک نرم افزار کوچیک و کم حجم باهاش داشت که وقتی آپدیت میکنی میتونی آپدیت ها تو بکشی بیرون و دوباره از همون استفاده کنی و احتیاج به آپدیت از اینترنت نباشه. آپدیت من هم مال ماه پیشه و تو حدود 8 دقیقه از اینترنت آپدیت شد. مودم هم که دیگه تنظیمی نداره من که فقط فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال میکنم و یک کانکشن میسازم و بعدشم اینترنت که همش تو یکی دو دقیقه انجام میشه. حالا شاید مال من احتیاج به تنظیم نداره.کارت گرافیک رو هم مگه باید آپدیت کرد؟من بلد نیستم.حالا حتما باید آپدیت کنم؟به کسی نگین بلد نیستم بهم میخندن.
    خوب خونه پرش همون 3 ساعتی که شما میگی میشه دیگه.[QUOTE]
    منم از نود 32 استفاده میکنم.چون لحظه به لحظه آپدیت میشه برای همین اگه آپدیتای قبلش رو نداشته باشی و بخوای یه دفعه آپدیت بشه خیلی طول میکشه.من 4 روز یوزرم باطل شده بود و نمیتونستم آپدیت کنم بعد 4 روز که یوزر جدید زدم توش نزدیک به 17 مگابایت آپدیت براش اومده بود.
    بله کارت گرافیک رو باید همیشه آپدیت کرد.برو به سایت تولید کننده کارت گرافیکت و برند خودت رو آپدیت کن.یه فایل هست که دانلود و نصب میکنی بعد سیستم رو ری استارت میکنی درایورت آپدیت میشه.

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

به نظر من سپنتا گزینه خوبیه.شماره ی شما رو تست کردم و دیدم سپنتا ساپورت میکنه.احتمالا توحید میشینید.
    برید به این آدرس خودتون میتونید تست کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پهنای باند سپنتا خیلی زیاده اگه به مرکزش نزدیک تر باشید سرعتتون بیشتر هم میشه.

3. این کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

1

آقا کسی یه سرویس دهنده با ماهی 10000 تومن نمیشناسه؟
    چرا عزیز وجود داره ولی در استان کرمان شهرستان رفسنجان موسسه آوای جوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

کیا لیزر داشتن؟ دقیقا آمار دارید که متوسط سرعت دانلود 128ش چنده؟ اصلا حداقل به چند می رسه؟ حداکثر باشه پیش کشش!
    بخاطر این مسائل اخیر سرعت چقدر افت داشته ؟ کلا می پرسم. یه نماز جمعه هم که خورد تنگش... این داستان کماکان ادامه دارد

راستی این لیزر اهل دودره بازی و پیچوندن حجم نیستش که؟

**
    من موندم چرا خودشون می گن "لایزر"!!! همون "لیزر" خونده می شه که!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

من الان لايزر ( يا همون ليزر شما ) رو دارم .256 . سرعت دانلودم 32 هست كه يه وقتهايي 34 هم ميشه . رفيقم هم كه لايزر رو بهم معرفي كرده 128 لايزر رو داره كه ميگه سرعت دانلودش تقريبا هميشه ثابت و روي 15 يا 16 هست . يعني افت سرعت نداره هموني هست كه ميدن . تا حالا كه هيچ ربطي به مسائل اخير نداشته . حتي رفيقم هم كه از ارديبهشت داره راضيه .
    در مورد دو دره بازي من هم تو تاپيك خود لايزر هم پرسيدم فعلا جواب ندادن . شما هم بپرس شايد فرجي شد .
    حالا شما بنويس لايزر بخون ليزر

7. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

کیا لیزر داشتن؟ دقیقا آمار دارید که متوسط سرعت دانلود 128ش چنده؟ اصلا حداقل به چند می رسه؟ حداکثر باشه پیش کشش!
    بخاطر این مسائل اخیر سرعت چقدر افت داشته ؟ کلا می پرسم. یه نماز جمعه هم که خورد تنگش... این داستان کماکان ادامه دارد

راستی این لیزر اهل دودره بازی و پیچوندن حجم نیستش که؟

**
    من موندم چرا خودشون می گن "لایزر"!!! همون "لیزر" خونده می شه که!
    سرعت من 18 است.

9. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

کسایی که شاتل دارن میشه یه آماره دیگه ای از سرعت شبانشون بدن صبانت که خیلی داغوونه

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

کسایی که شاتل دارن میشه یه آماره دیگه ای از سرعت شبانشون بدن صبانت که خیلی داغوونه
    شبانه شاتل خیلی عالیه کلا من که خیلی خوشم اومده ازش.
    سرعت روزانه با شبانه برای من فرق نداره(هر دو در یک حد هستن تقریبا). دیشب هم دو قسمت از فیلم قهرمانان رو دانلود کردم . هشتصد مگ شد فک کنم.سرعتم هم تو امضام هست.البیته شب یکم سرعت پایین تره صبح ها یک فایل میزنم دانلود بشه اونم لینک مستقیم سرعت دانلود روی 59 میمونه. ولی شب ها که از راپیدشر دان میکنم همون 49 و 50 هست.در کل شبانش با روزانش زیاد فرق نداره.منم از مشهد و از خیابون سعدی اشتراک گرفتم. البته سرویس یک ماهه هم دارم که جدیدا به ecoفک کنم یک ماهه نمیدن.این ماه رو هم رایگان برام حساب کردن.

12. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا یه سوال
    من کپی شناسنامه صاحب خط رو ندارم ! یعنی این خونه که خردیم خطش به نام صاحب اولیش بوده و تاحالا چند نفر خریدن نرفتن تلفن رو به نام بزننن. حالا اون صاحب اولی رو پیدا نمیکنیم . هیچجور نمیشه یه کاریش کرد ؟

راستی جدی شاتل دیگه eco یک ماهه نمیده ؟ شانس ماست. 3ماهشم که 5گیگه ارزش نداره !

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

شما چه سرویسی میخوای از شاتل بگیری؟
    128 اکو هیچ مدرکی نمیخواد. من که رفتم گرفتم فقط گفت شماره شناسنامه صاحب خط رو بگو یادم نبود نگفتتم. چیزی نگفتن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •