[/QUOTE]شما مگه از چه انتی ویروسی استفاده میکنید. من از نود 32 استفاده میکنم و یک نرم افزار کوچیک و کم حجم باهاش داشت که وقتی آپدیت میکنی میتونی آپدیت ها تو بکشی بیرون و دوباره از همون استفاده کنی و احتیاج به آپدیت از اینترنت نباشه. آپدیت من هم مال ماه پیشه و تو حدود 8 دقیقه از اینترنت آپدیت شد. مودم هم که دیگه تنظیمی نداره من که فقط فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال میکنم و یک کانکشن میسازم و بعدشم اینترنت که همش تو یکی دو دقیقه انجام میشه. حالا شاید مال من احتیاج به تنظیم نداره.کارت گرافیک رو هم مگه باید آپدیت کرد؟من بلد نیستم.حالا حتما باید آپدیت کنم؟به کسی نگین بلد نیستم بهم میخندن.
خوب خونه پرش همون 3 ساعتی که شما میگی میشه دیگه.[QUOTE]
منم از نود 32 استفاده میکنم.چون لحظه به لحظه آپدیت میشه برای همین اگه آپدیتای قبلش رو نداشته باشی و بخوای یه دفعه آپدیت بشه خیلی طول میکشه.من 4 روز یوزرم باطل شده بود و نمیتونستم آپدیت کنم بعد 4 روز که یوزر جدید زدم توش نزدیک به 17 مگابایت آپدیت براش اومده بود.
بله کارت گرافیک رو باید همیشه آپدیت کرد.برو به سایت تولید کننده کارت گرافیکت و برند خودت رو آپدیت کن.یه فایل هست که دانلود و نصب میکنی بعد سیستم رو ری استارت میکنی درایورت آپدیت میشه.