يه جا تو پاساژ ايران پريروز ديدم asus 602 را مي داد 36 هزار تومان
يه جا تو پاساژ ايران پريروز ديدم asus 602 را مي داد 36 هزار تومان
عجب من شهریور که اصلا asus am602 تو اصفهان وجود نداشت گرفتم 55000 تومن حالا میگید شده 45000 تومن
مودم خوبیه اگه قطعی اینترنت دارید یه بار هم اپدیتش کنید مرگ ندارد
موفق باشید
سلام به دوستان... من یه مشکلی دارم که می خواستم راهنماییم کنید...
من نمی دونم که نوع خط تلفنمون چیه...مثل اینکه با خط PCM نمی شه adsl وصل کرد...
از کجا بدونم که نوع خط تلفونمون چیه؟؟...... یکی از دوستان در مورد جعبه ای خطوط تلفن که سر هر کوچه یکی قرار داده گفت که دقیقا نفهمیدم منظورش چیه....یکی می شه منو راهنمایی کنه.....متشکرم
شما اگه وقتی با دایل آپ با خطتتون کانکت می شین اگه سرعتتون کمتر از 33.3 باشه خطتتون pcm با فیبر نوریه !
بابا من که موندم. می گن اگه از طریق nat نصب کنی می تونی از وایرلس asus am604g استفاده کنی ولی از bridge بری نمی شه. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
بچه ها من لینک مودم قطع میشه
یعنی چشمک زن میشه و قطع میشه چند ثانیه بعد
اما با تلفن همراه بهش به شماره خونه زنگ میزنم
2 تا بوق بخوره درست میشه و لینک روشن میشه
مشکل چیه؟
سلام!
دوستان من فن آوای کرج رو گرفتم! از یه نمایندگیشون به اسم ( پارس کرج )
سرویس 512 گرفتم ، دیروز کانکت بودم ، و کانفیگ مودمم رو به حالت PPPoE گذاشته بودم ، یعنی وقتی که کامپیوترو روشن میکردی خودش یکسره کانکته!
بعد از 7-8 ساعت اتصال ، تصمیم گرفتم که کانفیگ رو روی Bridge تنظیم کنم ، که هروقت خواستم با کانکشن کانکت بشم رفتم توی کانفیگ مودم و و اون تنظمیمی که روی PPPoE بود رو Remove کردم ، بعد یک کانفیگ دیگه Add کردم ، اینبار گذاشتمش روی Bridge ... بعد همونطور که خودتوئن میدونید ، در آخر کانفیگ مودم 1-2 بار ریست میشه و چراغ لینک 1-2 بار چشمک زن میشه و ثابت میشه!! اما واسه من ثابت نشد! هر کاری کردم دیدم همش چراغ لینکم داره چشمک میزنه!!! حتی دوباره گذاشتمش روی PPPoE ، اما درست نشد! اصلاً ثابت نمیشه!
چنبار مودم رو خاموش و روشن کردم ، نشد! حتی کانفیک رو یک بار هم Factory Defalt کردم اما بازم درست نشد که نشد! الان هی داره چشمک میزنه! با پشتیبانی تماس گرفتم ، گفتن که ما هیچ مشکلی نمیبینیم ، گفت هرچی هست از طرف خودتونه! خلاصه پشیمون شدم که چرا اون کانفیگ اولی رو Remove کردم
راستی خط تلفنمون هم یک سره به کامپیوتر وصله ، یعنی هیچ تلفنی سر راهش نیست! کلاً این خط رو جداگونه واسه اینترنت گرفتیم ، یعنی مستقیمه ، و احتمال نویز هم دقیقاً 0 هست!
ممنون میشم کمک کنید
وجود یا نبود لینک مطلقا هیچ ارتباطی با کانفیگ مودم نداره
فقط توی یه سری مودمهای یو اس بی ،اونهم فقط وقتی درایورش رو پی سی نصب نباشه لینک ثابت نمیشه.
شما مودمتون رو مستقیم به جایی که سیم وارد منزل میشه وصل کنید ( داخل رو موقتا قطع کنید)
اگه بازم لینک ثابت نشد ، به اون کلاهبردارا زنگ بزنید بگید مشکلتون اینه و از ورودی منزل هم تست کردید...
خب بله!
مودم من Alfex با Lan هم وصلش کردم!
منم حرف شمارو که میگی هیچ ارتباطی با کانفیگ نداره رو قبول دارم! ولی آخه من اون کانفیگ رو remove کردم اینجوری شد!!
مودم رو از جایی که سیم وارد ساختمون میشه هم تست کردم! چشمک میزنه!
احتمال داره مودمم مشکل پیدا کرده باشه ؟؟
احتمالش بسیار کمه
البته امکان مشکل از مودم یا کابل هم هست ولی تو این جور مواقع 90 درصد مشکل از مخابراته.
بهشون بگو -من نمیدونم خدماتشون چطوره- شاید یه مودم سالم آوردن تست کردن، یا مودمتو بردی اونجا واست تست کنن
بالاخره این مشکلی نیست که خودت بوجود آورده باشی یا خودت حل کنی
باید شرکته باهات همکاری کنه تا مشکلت حل شه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)