نه برادر فعلا پاس کاری شدیدی هست
نه برادر فعلا پاس کاری شدیدی هست
آقا من دیشب استبه گفتم به 4.2.1 ریستور کردم
برای جیبرلیک کردن از برنامه green استفاده کردم همه چیزش کامل انجام میشه ولی وقتی که reastart رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و برنامه cydia اضافه نمیشه
از این برنامه ایی که گذاشتی هم استفاده کردم این هم به همین صورت هستش آخرش میزنه done و یک پیغام ok میاد روی صفحه ویندوز وقتی میزنم آیپاد روشن میشه و چیزی اضافه نمیشه و باز هم نمی تونم برنامه نصب کنم چیکار کنم؟
شما بيد انترنت وايرلس رو روشن كنس و لودر رو اجرا كني
تا سيديا رو نصب كني بعدشم برو به repo.i-os.ir
و appsync 4.2 رو نصب كن شما هيچ وقت ٢تا جيلبريك رو نبايد اجرا كني
تداخل ايجاد ميشه
دوستان کسی اینجا از کارت وایرلس لپ تاپ استفاده میکنه برای اتصال به اینترنت ؟
با نرم افزار Connectify کانکشن hot spot رو ایجاد میکنم کانکت هم میشم بهش ولی اصلا هیچ دسترسی به اینترنت روی آی پاد وجود نداره . کلا خیلی اذیت میکنه یه بار وصل میشه یه بار نمیشه یه بار اولش وصل میشه بعد یهو قطع میشه ...
نکنه اینا از مشکلات جیلبریک هست ؟
Last edited by *Ali*; 11-03-2011 at 12:24.
خوب آخه اصلآ لودر نصب نمیشه که بتونم سیدیا رو نصب کنم با برنامه green که کار می کنم وسط های کارش که داره یه خط سبز رنگ پر میشه آیپادم روشن میشه اون خط سبز رنگ که تموم میشه آخرش می نویسه که نشد جیبرلیک کنی و اگزیت رو باید بزنم حتی 2 بار اینکارو کردم که هر دوبار همین شکلی شد
شما به ریکاوری مد ببر و ریستور کن به 4.2.1 البته فکر نکنم بتونیی چون 4.3 اومده اپل اونو برداشه....
شما shsh رو تا فریمور چند داشتی قبلا؟
من دیشب دوباره ریستور کردم به 4.2.1 ولی بازم نمیشه
باورت میشه نمی دونم SHSH چیه؟من قبلآ ورژنم 3.1 بود که خودم با برنامه sprit تونستم سیدیا رو نصب کنم که بتونم برنامه نصب کنم
اتفاقا من همیشه همینطوری وصل میشم با استفادهاز همون برنامه که گفتید
ولی من مشکل خاصی ندارم !
مطمئن بشید که کانکشنی که share میکنین همون کانکشنیه که اینترنت توش هست !
سلام راهی بره کم کردن نویز فیم برداری آیپاد هست؟؟
راستی از SHSH چطور میشه بکاپ گرفت؟
من نمیدونم چرا اینجوری میکنه
هیچ برنامه ای چیزی وجود نداره که باعث این مشکل بشه ؟
چجور ریستوری بکنم که درست بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)