سلام
گوگل ترجمه مدتهاست که صدادار شده و هر کلمه ای رو که بنویسین بعد روی علامتِ بلندگو کلیک کنین براتون تلفظش میکنه
برنامه ی دیکشنریِ شتاب هم ناطق و مجانی هست .
تو گوگل سرچ کنین و از سایتِ خودِ شتاب دانلودش کنین . خیلی از کلمات رو داره
سلام
گوگل ترجمه مدتهاست که صدادار شده و هر کلمه ای رو که بنویسین بعد روی علامتِ بلندگو کلیک کنین براتون تلفظش میکنه
برنامه ی دیکشنریِ شتاب هم ناطق و مجانی هست .
تو گوگل سرچ کنین و از سایتِ خودِ شتاب دانلودش کنین . خیلی از کلمات رو داره
نکتهی اول اینکه six و se*x از لحاظ تلفظی یکی نیستن ... تلفظ six به شکل \siks\ (در ساختار آواشناسی وبستر) و \sɪks\ (در سیستم آکسفورد) هست که هیچ کدوم تلفظشون مثل se*x که به شکل s3x هست، نیستند ...
نکتهی بعدی هم اینه که حتی اگه ɪ رو خیلی شبیه e تلفظ کردن، با توجه به کاربرد کلمه در جمله به راحتی میتونید فرق بین این دو کلمه رو متوجه بشید ...
میدونم اما برای من کار نمیکنه هر چی روی اون دکمه هه میزنم. با هر بروزری هم میرم فرقی نداره.
---------- Post added at 06:10 AM ---------- Previous post was at 06:06 AM ----------
من که تو فیلما میشنوم six رو شبیه × s/e میگن! تو ایرانم بعضیا که میخوان مثلا خیلی خوب تلفظ کنن اون طوری میگن!
سلام
مرورگرها رو آپديت كنين
adob flash player رو هم آپديت كنين
آنتي ويروس رو هم چك كنين احتمالا به فلاش پلير اجازه نميده كار كنه
بايد فلاش پلير در ليست allowed applications باشه
add on رو هم در مروگرها چك كنين
بايد فلاش پلير در ليست add on باشه تا بتونه
نه در مواقع لزوم صدا و ويدئو رو به كار بندازه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-02-2011 at 11:47.
سلام
1) ما در حال ساده به آخر فعل در جملاتی که فاعل سوم شخص یا it باشه s اضافه مکینیم.
2) ما برای اسمهای غیرقابل شمارش فعلهای مفرد استفاده می کنیم.
با این دو تا تعریف کدام یک از جملات زیر صحیح هست؟ لطفا دلیلتون هم ذکر کنین.
A)"Influenza cause pain and fever." or "Influenza causes pain and fever.
B)"Mathematics create problems for many students, but not for me!" or
"Mathematics creates problems for many students, bur not for me!
سلام
بايد با انگلیسی زندگی کنی
باید با دقت و شوق و علاقه بخونی و بشنوی و بنویسی و حرف بزنی تا مهارت پیدا کنی .
هر وقت رسیدی به مرحله ای که ناخودآگاه به انگلیسی فکر کنی و به انگلیسی خواب ببینی , یعنی پیشرفت داشتی
![]()
تنها و بهترين و عملي ترين روش براي يادگيري زبان اينه كه يه بليط هواپيما بگيري به مقصد مالزي يا هند. حدود يك ماه اونجا باشي (بدون كمك كسي) باور كن بعد از يك ماه به اندازه 10 سال خواندن زبان تو كلاس هاي مختلف انگليسي بلدي.
تا زمانی که مجبور نباشی از جملات انگلیسی استفاده کنی و دائما در اطراف جملات انگلیسی بشنوی سرعت یادگیری پایین هست.
برای همین هم اگر در یک کشور دیگه یه ماه زندگی کنی خیلی سریع پیشرفت می کنی.
تو ایران کسانی که با تو صحبت می کنند فارسی می گن.
من با نظر دوستمون موافق هستم که می گه هر وقت انگلیسی فکر کردی پیشرفت کردی.
تا زمانی که تو ایران هستی مجبوری که فارسی فکر کنی به خاطر اینکه همه دارن باهات فارسی حرف می زنند.
یکی از دوستانم بعد از مدتی که آمریکا رفته می گفت که انگلیسی فکر می کنه. یعنی اینکه تو ذهنش کلمات انگلیسی می یاد و فکرش با زبان انگلیسی هست.
شاید reading و حتی listening رو بشه در عرض چند ماه و یه سال فراگرفت ولی روان صحبت کردن حالا حالاها کار داره و هیچ وقت هم به طور کامل محقق نمیشه تا زمانی که تو محیط انگلیسی زبان نباشی
راز بقا
يا بايد زود یاد بگیریم یا بمیریم
به سر خودم اومد
خدا نصیبِ گرگِ بیابون نکنه
سلام دوست عزيز ...
يه سوال مگه در هند زبان انگليسي صحبت ميشه؟! نه عزيز جان اونا زبان انگليسي حرف نميزنن ... اونا هينديليسي !! حرف ميزنن با اون لهجه ي مزخرفشون ...!
كسي اگه بره اونجا و با اونا صحبت كنه نه تنها زبان انگليسيش يادش ميره بلكه از زبان ياد گرفتن كلا زده ميشه ...
حالا يه مثال ...
از هندي ميپرسن How Old Are you?
با لهجه ميگه آيم درتي !!! I'm Thirty!!
يعني كسي كه اين رو ميشنوه ياد كلمه ي Dirty به معني كثيف ميوفته ... يعني هنديه داره ميگه من كثيفم!(با اون لهجه ي زيباش) به جاي اينكه بگه من 30 سال دارم ... 30=Thirty
و مثال هاي ديگه اي كه هست اگه خواستيد براتون بگم ... كلا هندي ها رو كسي انگليسي زبان نميدونه!
و همينطور تو كشور مالزي ...
بهترين جا براي سفر و انگليسي حرف زدن آمريكا / انگليس هست ...
حتي من استراليا رو هم به هبچ كس توصيه نميكنم چون لهجه ي فوق العاده بدي دارن ... يه مثال ...
يه استراليايي تو بيمارستان بوده مي خواسته بپرسه كه من امروز مرخص ميشم از بيمارستان و ميرم خونه ... اينجوري پرسيده؟!
ام آي گوينگ تو دااي؟! Die (من دارم ميميرم؟! (طرز گفتنش اين رو به شنونده ميرسونه اما منظورش اين هست:
منظورش اين بوده: Am I Going Today?!!!
اما برسيم به سوال اين دوستمون كه تاپيك زدن:
دوست من بهترين و سريعترين راه براي شما شركت در برنامه هايي هست به اسم Exchange ... يعني شما يك ماه / 3 هفته يا ... به كشوري انگليسي زبان تشريف ميبريد و اونجا شما علاوه بر داشتن يك شغل ساده ( كه با مردم ارتباط داشته باشي) محل اقامت و غذا و شركت در برخي كلاس هاي اجتماعي هم داري ...دوستان اگه امکانش هست می خواستم صحبت کردن رو به زبان انگلیسی در کوتاهترین زمان یاد بگیرم ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید !!!!![]()
كه به اين صورت در سريعترين زمان ممكن زبان رو ياد ميگيريد ...
و توصيه آخر كشورهاي كانادا / اسكاتلند / استراليا / هند / مالزي و ... رو هم فراموش كنيد چون از لحاظ لهجه به مشكل ميخوريد ...
Exchange Program رو سرچ كنيد در گوگل ...بيشتر راهمايي ميشيد
موفق باشيد
Last edited by Hamid Hamid; 26-02-2011 at 21:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)