تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1081 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این مشکل به این دلیل رخ میده که برنامه دیفرگ کننده اقدام به دست زدن فایلهای کاری کسپرسکی میکند

شما برای حل مشکل اینگونه عمل کنید

1. خاصیت Self-Defense کسپرسکی را موقتا برای دیفرگ کردن سیستم غیرفعال کنید

2. سه فایل زیر که در پوشه C:\WINDOWS\system32 قرار دارد را به Trusted Zone کسپرسکی وارد کنید

dfrg
    dfrgfat
    dfrgntfs

موفق باشید
    سلام
    من این پست شما رو تازه دیدم . اول از همه ممنون بابت جوابتون.
    دو تا نکته رو میخواستم بگم البته قبلش بگم که هنوز روشی که گفتین رو امتحان نکردم
    نکته اول اینکه من برنامه Disk Defragmenter رو در حالت غیر فعال بودن کسپرسکی و همین طور در حالت Safe Mode هم اجرا کردم و جواب نگرفتم
    نکته دوم هم اینه که میخواستم که این قسمت از راه حلتون رو اجرا کنم:

2. سه فایل زیر که در پوشه C:\WINDOWS\system32 قرار دارد را به Trusted Zone کسپرسکی وارد کنید

dfrg
    dfrgfat
    dfrgntfs

موفق باشید
    حالا سوال من اینجاست که با این کار, در واقع چه عملی انجام میشه؟
    و اینکهTrusted Zone در قسمت Threats and exclusions قرار داره؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز تا زمانیکه Self-Defense کسپرسکی فعال باشه شما قادر به هیچ تغییری در فایلهای کاری کسپرسکی نیستید

حتی اگر این کار یک جابجایی ساده 0 و 1 باشه

اما در زمینه وارد کردن برنامه Disk Defragmenter به Trusted Zone کسپرسکی باید گفت که این کار سبب میشه

پروسه های اجرایی برنامه در هنگام فعالیت از دید کسپرسکی کاملا مفید شناسایی شده و اجازه هرگونه عملی رو به آن بده

اینگونه دیگه لازم نیست هنگام دیفرگ کردن ، کسپرسکی رو غیرفعال کنید

درباره سوال آخر : بله

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

چند روزه که هنگام کار با سیستم صفحه ی آبی میآد 

بار دومی که خودم پشت سیستم بوودم اشکال رو از فایل klif.sys که مربوط به kis  ورژن  506  روی سیستم هست  تشخیص داد 

عیب یاب آنلاین ویستا هم گفت که مشکل از اینترنت سکوریتی ست 

هر از چند گاهی این صفحه ی آبی میاد و بعد از dumping memory file to hard سیستم ریستارت میشه 

علت از چی میتونه باشه ؟ 

در این مدت تنظیمات برنامه رو دست نزدم و همه ی تنظیمات در آ[رین حد ممکن هست سیستم هم کاملا قوی و نرم افزار آپدیت روزانه میشه  
    Last edited by MaSoOd; 24-03-2009 at 12:48.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چند روزه که هنگام کار با سیستم صفحه ی آبی میآد 

بار دومی که خودم پشت سیستم بوودم اشکال رو از فایل klif.sys که مربوط به kis  ورژن  506  روی سیستم هست  تشخیص داد 

عیب یاب آنلاین ویستا هم گفت که مشکل از اینترنت سکوریتی ست 

هر از چند گاهی این صفحه ی آبی میاد و بعد از dumping memory file to hard سیستم ریستارت میشه 

علت از چی میتونه باشه ؟ 

در این مدت تنظیمات برنامه رو دست نزدم و همه ی تنظیمات در آ[رین حد ممکن هست سیستم هم کاملا قوی و نرم افزار آپدیت روزانه میشه  
    دوست عزيز در ابتدا خواهش كنم كه با فونت معمولي مسايل خود را مطرح كنيد.
    اما در خصوص مشكل شما.شما چند وقته كه از kis نسخه 8.0.506 در سيستم خود استفاده ميكنيد؟آيا محصولات امنيتي ديگري مانند فايروال يا آنتي اسپايور ديگري بصورت فعال در سيستم شما نصب ميباشه؟قبلا از چه محصول امنيتي استفاده ميكرديد؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دقیق نمیدونم ولی چند ماهی میشه ( زمانی که اینجا این ورژن رو بعنوان stable  عنوان کردند نصبش کردم 

تنظیماتش رو مطابق پست دوستان ( بهترین تنظیمات برای کاسپر ) انجام دادم با این تفاوت که هوش مصنوعی و هورستیک رو تا آخر بالا بردم 

هیچ نرم افزار امنیتی دیگری استفاده نمیکنم 

فایروال ویستا +  دفندر رو کلا از بخش سرویس ویندوز غیر فعال کردم تا تداخلی بوجود نیاد 

دفعات بعدی بروز خطا ئ صفحه ی آبی دیگه اسم فایل klif.sys رو نیاورد 

لینک گزارش : 

gsi.kaspersky.fr/read.php?file=cc0c89f776b93b6da55938d24624a9a5&ms= 0

چند سال میشه که فقط از کسپراسکی استفاده میکنم 
    Last edited by MaSoOd; 24-03-2009 at 13:19.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دقیق نمیدونم ولی چند ماهی میشه ( زمانی که اینجا این ورژن رو بعنوان stable  عنوان کردند نصبش کردم 

تنظیماتش رو مطابق پست دوستان ( بهترین تنظیمات برای کاسپر ) انجام دادم با این تفاوت که هوش مصنوعی و هورستیک رو تا آخر بالا بردم 

هیچ نرم افزار امنیتی دیگری استفاده نمیکنم 

فایروال ویستا +  دفندر رو کلا از بخش سرویس ویندوز غیر فعال کردم تا تداخلی بوجود نیاد 

دفعات بعدی بروز خطا ئ صفحه ی آبی دیگه اسم فایل klif.sys رو نیاورد 

لینک گزارش : 

gsi.kaspersky.fr/read.php?file=cc0c89f776b93b6da55938d24624a9a5&ms= 0

چند سال میشه که فقط از کسپراسکی استفاده میکنم 
    شما ابتدا کسپرسکی را پاک کنید

سپس برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کرده و پس از آپدیت کل سیستم را اسکن کنید

پیش از نصب مجدد کسپرسکی ، ابتدا رجیستری را تمیز کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

به علت استفاده از اینترنت دایال آپ ,نتونستم کاسپر رو دانلود کنم. برای استفاده از کاسپر cd آنتی ویروس شرکت jb رو خریدم ورژن 2009 و محصول سکیوریتی کاسپر ورژن 8.0.0.506 رو نصب کردم برای فعال سازی هم از کلید 30 روزه کاسپر استفاده کردم. محصول به راحتی آپدیت هم شد و برای امنیت بیشتر Malwarebytes' Anti-Malware رو هم نصب کردم. به صورت اتفاقی cd مورد نظر آنتی ویروس رو با این دو نرمافزار امنیتی اسکن کردم که Malwarebytes' Anti-Malware موردی پیدا نکرد ولی کاسپر در هنگام اسکن به یک فایل به نام
    kaspersky key finder 1.5 ایراد گرفت و تشخیص داد که این نرم افزار یک بد افزار هست.
    عکس از موردی که کاسپر پیدا کرده قرار میدم,این فایل که کاسپر شناسایی کرده واقعا آلوده هست یا نه و کاسپر بی خودی بهش گیر داده و در صورت آلوده بودن این فایل, cd رو هم آلوده کرده؟؟

بعد از آپدیت کاسپر تمامی قسمتها آپدیت شدند ولی تاریخ آپدیت قسمت Malicious scripts با سایر قسمت ها فرق داره و تا تاریخ 12/02/2009 آپدیت شده. آپدیت این قسمت به هین صورت هست؟

متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[quote=albert12;3626225]سلام

به علت استفاده از اینترنت دایال آپ ,نتونستم کاسپر رو دانلود کنم. برای استفاده از کاسپر cd آنتی ویروس شرکت jb رو خریدم ورژن 2009 و محصول سکیوریتی کاسپر ورژن 8.0.0.506 رو نصب کردم برای فعال سازی هم از کلید 30 روزه کاسپر استفاده کردم. محصول به راحتی آپدیت هم شد و برای امنیت بیشتر Malwarebytes' Anti-Malware رو هم نصب کردم. به صورت اتفاقی cd مورد نظر آنتی ویروس رو با این دو نرمافزار امنیتی اسکن کردم که Malwarebytes' Anti-Malware موردی پیدا نکرد ولی کاسپر در هنگام اسکن به یک فایل به نام
    kaspersky key finder 1.5 ایراد گرفت و تشخیص داد که این نرم افزار یک بد افزار هست.
    عکس از موردی که کاسپر پیدا کرده قرار میدم,این فایل که کاسپر شناسایی کرده واقعا آلوده هست یا نه و کاسپر بی خودی بهش گیر داده و در صورت آلوده بودن این فایل, cd رو هم آلوده کرده؟؟

دوست عزیز kaspersky key finder برنامه ای هست که با اتصال به یک سرور key های معتبر واسه اکتیو کردن برنامه پیدا میکنه و چون این کار از نظر شرکت غیر قانونیه کاسپر هم اون رو غیر مجاز میدونه و پاکش میکنه شما هم لازم نیست نگران باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز kaspersky key finder برنامه ای هست که با اتصال به یک سرور key های معتبر واسه اکتیو کردن برنامه پیدا میکنه و چون این کار از نظر شرکت غیر قانونیه کاسپر هم اون رو غیر مجاز میدونه و پاکش میکنه شما هم لازم نیست نگران باشید
    آقا خیلی مرسی.

سایر کاربران محترم هم لطفا نظرشون رو درباره سوال من, بفرمایند.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا خیلی مرسی.

سایر کاربران محترم هم لطفا نظرشون رو درباره سوال من, بفرمایند.
    نظر خاصي وجود نداره.اين برنامه از نظر كمپاني كاسپر يك برنامه مخرب تسخيص داده شده چون داره به ضرر كمپاني كاسپر كار ميكنه بنابراين طبيعيه كار كنند كه اين برنامه و برنامه مشابه ديگر به عنوان يك برنامه مخرب به كاسپر شناسانده بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •