تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1045 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام منم با فونت ايران نستعليق داخل ورد 2007 مشکل دارم وقتي ورد رو باز مي‌کنم کلمات بهم ريخته هست پيشنهاد شما رو هم انجام دادم درست نشد
    پرينت فونت نستعليق داخل ورد 2007 هميشه به هم ريخته هست ولي وقتي با ورد 2003 پرينت مي‌گيرم اين اشکال وجود نداره عکس پايين شکل به هم ريخته اين فونت داخل ورد 2007 هست
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/A915E%7E1.GHA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-9.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/A915E%7E1.GHA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-10.png[/IMG]
    [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/a.ghazavi/Desktop/untitled.JPG[/IMG]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    من یه پایان نامه 100 صفحه ای دارم و میخوام صفحاتو شماره گذاریش کنم چجوری میتونم شماره گذاریو از صفحه 4 به بعد شروع کنم یعنی شماره اول از صفحه 4 شروع بشه و صفحات 4-1 بصورت الف ب پ ت درج بندی بشن
    همینطور بعضی صفحات نباید شماره گذاری بشن بطور مثال صفحه 23 که عنوانه فصله دومه نباید زیرش شماره داشته باشه
    با تشکر

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------

سلام!

من یک فایل دارم که وقتی محتویان آن را کپی می کنم و در فایل دیگری می ریزم، نوع فونت ،و شکلها کاملا به هم می ریزد.

چه باید کرد؟
    باید از قسمته paste option که در زیر متن پس از paste کردن ظاهر میشه گزینه match destination format رو انتخاب کنین

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    من یه پایان نامه 100 صفحه ای دارم و میخوام صفحاتو شماره گذاریش کنم چجوری میتونم شماره گذاریو از صفحه 4 به بعد شروع کنم یعنی شماره اول از صفحه 4 شروع بشه و صفحات 4-1 بصورت الف ب پ ت درج بندی بشن
    همینطور بعضی صفحات نباید شماره گذاری بشن بطور مثال صفحه 23 که عنوانه فصله دومه نباید زیرش شماره داشته باشه
    با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راه حل شما جواب نداد.

یک پرسش دیگر، می خواهم تصویری را در فایل ورد بذارم، ولی کیفیتش را از دست می دهد

با فرمنت TIF می گذارم

باز همین مساله است

با gif

.....

هر فرمتی میذارم همینه!!

از طریق insert هم می گذارم

چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چجوری میتونم تو شکل زیر جمله "فهرست مطالب" رو بیارم وسط و جمله "صفحه" رو در قسمت چپ صفحه فیت کنماگه اول فهرست مطالبو بیارم وسط و بعد بخوام با فاصله "صفحه" رو ببرم سمت چی خوده "فهرست مطالب" هم به سمت چپ میره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

دوستان چون چند روزي فرصت نشد که سر بزنم به اين تاپيک اگه سوالي پاسخ نداده مونده از اين تاپيک فقط و فقط شماره پست اون سوال رو براي من پيغام خصوصي کنيد تا بررسي بشه
    و از تکرار سوال تون پرهيز کنيد

موفق باشيد

8. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

من وقتی در انتهای صفحه یه پاراگراف جدید شروع می‌کنم اگه سه خطه بشه و فقط دو خط برای صفحه جاری جا باشه به جای اینکه خط سوم رو در صفحه بعد قرار بده کل سه خط رو به صفحه بعد منتقل می‌کنه. می‌خواستم بدونم چطوری می‌تونم جلوی این کار رو بگیرم.

من از Office 2007 استفاده می‌کنم.
    Last edited by mjzaret; 17-04-2010 at 12:43.

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

چجوری میتونم تو شکل زیر جمله "فهرست مطالب" رو بیارم وسط و جمله "صفحه" رو در قسمت چپ صفحه فیت کنماگه اول فهرست مطالبو بیارم وسط و بعد بخوام با فاصله "صفحه" رو ببرم سمت چی خوده "فهرست مطالب" هم به سمت چپ میره
    ببین دوست عزیز، شما یک کمی گنگ توضیح دادی. ولی با این حال، اون چیزی رو که من فهمیدم برات توضیح می دم:

شما اول یک جدول سه ستونی بساز، به این شکل:

حالا روی جدول کلیک راست کن و گزینه‌ی Borders and Shading رو انتخاب کن:

حالا قسمت None رو انتخاب کن و OK رو بزن:

اینجوری جدولت، توی Print دیده نمی شه و اون چیزی که میخواستی انجام می شه.

11. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    یه فایل ورد حدود 600 صفحه دارم که هنوزم باید کار کنم موقع اجرا کردن برنامه ورد چون حجمش زیاده برنامه هنگ میکنه باید چکار کنم که رو هر نوع سیستمی راحت باز بشه و بشه تصحیح کرد . راهی داره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نام خدا
    سلام دوستان
    هنگام فهرست سازی خودکار در ورد شماره صفحات در سمت راست قرار می گیرد و عنوان ها در سمت چپ، لطفاً راهنمایی کنید که این کار عکس شود، در insert/index and tables
    ایمیل منhsafareh@hotmail.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •