پس با توجه به حرف های شما هارد در بایوس دیتکت میشه ولی در ویندوز شناسایی نمیشه این مشکل میتونه از بافر هارد هم باشه
هاردتون داغ نمیکنه ؟
پس با توجه به حرف های شما هارد در بایوس دیتکت میشه ولی در ویندوز شناسایی نمیشه این مشکل میتونه از بافر هارد هم باشه
هاردتون داغ نمیکنه ؟
درجه اش را از ظهر چک کردم حدود 44 است،البته هارد روی زمین است
بافر هارد را چگونه می شود اصلاح کرد؟؛روی هارد ویندوز 7,Xp داشتم که درایو ویندوز 7 مدتی بود پر شده بود و کمتر از ده درصدش خالی بود و قرمز رنگ شده بود.چند روز یکبار کوکی را خالی می کردم تا از قرمزی در بیاد.
الان رو نصب ویندوز هارد شناسایی میشه ؟ نصب ویندوز سون یا xp ؟ الان ؟
یک error scan با نرم افزار hd tune هم انجام بدین
سلام
فایل ایمیجش رو گرفتم و رایت کردم روی سی دی خوشبختانه از این طریق راحت فریمور هارد آپدیت شد.
در نصب ویندوز XP بعداز اینکه اعلام می کنه دکمه ای را فشار دهید،صفحه مشکی می شود و در همان حالت مشکی می ماند.
در نصب ویندوز سون بعد از انتظار به صفحه انتخاب درایو می رسد که پارتیشنی نشان نمی دهد و کل حجم هارد را نشان می دهد.
ضمنا دمایی که CPU کار می کند 90 درجه است،که نمی دانم زیاد است یا کم،مدل CPU:E7400 intel است و دو پایه فن اش شکسته.
بافر هارد 1ترا در HD tune را n/a نوشته.اما برای هارد فعال 500گیگ عدد 16000را نوشته.
70 درصد اطلاعات را با برنامه های ریکاوری برگرداندم ولی مقداری از اطلاعات اصلی هنوز مانده است.
از Hiren BootCD استفاده کردم که مثل ویندوز XP نام هارد را می شناخت اما درایوهاش را نشان نمیداد.در پارتیشن مجیک دو پارتیشن هارد معیوب را نشان داد.
error scan هم سکتور معیوبی را نمایش نداد.
Last edited by brilliant1; 19-06-2012 at 19:20.
کابل هارد رو بکشین و دوباره سی دی xp بوت کنید ببینید بازم مشکی میشه بعد از بوت کردن یا نه اگه تصویر اومد به احتمال خیلی زیاد بافر هارد ایراد داره برد الکترونیک رو ببینید بافر تغییر شکل داده یا باد کرده یا نه یک آی سی کشیده است
این به شرطی است که اتصالات هارد درست باشه بایوس دیفالت باشه و تنظیمات بایوس درست باشه و پاور سالم باشه و هارد در بایوس دیتکت شده باشه
منظور کدام هارد است؟در نصب جداگانه هارد معیوب در صفحه مشکی می ماند و هارد غیر معیوب به صفحه آبی می رسد و نصب ادامه می یابد.وقتی هر دو هارد نصب باشند با تاخیر زمانی در پیشرفت نصب وقتی به صفحه انتخاب هارد می رسد،اجازه انتخاب هارد معیوب را نمی دهد.
هارد در بایوس دیتکت می شود،منظور از تنظیمات دیفالت بایوس چیست؟
هارد سالم رو کلا بکش هارد معیوب رو هم کابل و برقشو بکش بعد سی دی xp رو بوت کن ببین صفحه آبی نصب میاد یا نه بعد کابل های هارد معیوب رو وصل کن با بوت شدن سی دی ویندوز تصویر سیاه میمونه این یکی از علائم خرابی بافر است
منظورم اینه بایوس دیفالت شده باشه
جدیدا هرکاری میکنم چیزی پیدا نمیکنه با برنامه های مختلف , بنظرتون درایو رو فرمت کنم بعد دوباره تست کنم ؟
چیرو پیدا نمیکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)