تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 1126 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اتصالات هارد را جا به جا کردم،اسکن کامل با hdd regenerator کردم،مشکلی نداشت،فریم ویر هارد و بایوس را هم آپدیت کردم.
    پاور دیگر الان در دسترسم نیست.اما قبل از این کارها با پاور دیگری هم تست کردم،به همین شکل بود.
    فقط در ویندوز XP با یک هارد دیگر در device manager هارد خراب را نشان می دهد اما در disk management هارد خراب را نشان نمی دهد!
    پس با توجه به حرف های شما هارد در بایوس دیتکت میشه ولی در ویندوز شناسایی نمیشه این مشکل میتونه از بافر هارد هم باشه
    هاردتون داغ نمیکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

پس با توجه به حرف های شما هارد در بایوس دیتکت میشه ولی در ویندوز شناسایی نمیشه این مشکل میتونه از بافر هارد هم باشه
    هاردتون داغ نمیکنه ؟
    درجه اش را از ظهر چک کردم حدود 44 است،البته هارد روی زمین است
    بافر هارد را چگونه می شود اصلاح کرد؟؛روی هارد ویندوز 7,Xp داشتم که درایو ویندوز 7 مدتی بود پر شده بود و کمتر از ده درصدش خالی بود و قرمز رنگ شده بود.چند روز یکبار کوکی را خالی می کردم تا از قرمزی در بیاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان رو نصب ویندوز هارد شناسایی میشه ؟ نصب ویندوز سون یا xp ؟ الان ؟
    یک error scan با نرم افزار hd tune هم انجام بدین

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شاید فریم ویر رو اشتباه گرفتی نباید اینطوری بشه
    سلام
    فایل ایمیجش رو گرفتم و رایت کردم روی سی دی خوشبختانه از این طریق راحت فریمور هارد آپدیت شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

الان رو نصب ویندوز هارد شناسایی میشه ؟ نصب ویندوز سون یا xp ؟ الان ؟
    یک error scan با نرم افزار hd tune هم انجام بدین
    در نصب ویندوز XP بعداز اینکه اعلام می کنه دکمه ای را فشار دهید،صفحه مشکی می شود و در همان حالت مشکی می ماند.
    در نصب ویندوز سون بعد از انتظار به صفحه انتخاب درایو می رسد که پارتیشنی نشان نمی دهد و کل حجم هارد را نشان می دهد.
    ضمنا دمایی که CPU کار می کند 90 درجه است،که نمی دانم زیاد است یا کم،مدل CPU:E7400 intel است و دو پایه فن اش شکسته.
    بافر هارد 1ترا در HD tune را n/a نوشته.اما برای هارد فعال 500گیگ عدد 16000را نوشته.
    70 درصد اطلاعات را با برنامه های ریکاوری برگرداندم ولی مقداری از اطلاعات اصلی هنوز مانده است.
    از Hiren BootCD استفاده کردم که مثل ویندوز XP نام هارد را می شناخت اما درایوهاش را نشان نمیداد.در پارتیشن مجیک دو پارتیشن هارد معیوب را نشان داد.
    error scan هم سکتور معیوبی را نمایش نداد.
    Last edited by brilliant1; 19-06-2012 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در نصب ویندوز XP بعداز اینکه اعلام می کنه دکمه ای را فشار دهید،صفحه مشکی می شود و در همان حالت مشکی می ماند.
    در نصب ویندوز سون بعد از انتظار به صفحه انتخاب درایو می رسد که پارتیشنی نشان نمی دهد و کل حجم هارد را نشان می دهد.
    ضمنا دمایی که CPU کار می کند 90 درجه است،که نمی دانم زیاد است یا کم،مدل CPU:E7400 intel است و دو پایه فن اش شکسته.
    بافر هارد 1ترا در HD tune را n/a نوشته.اما برای هارد فعال 500گیگ عدد 16000را نوشته.
    70 درصد اطلاعات را با برنامه های ریکاوری برگرداندم ولی مقداری از اطلاعات اصلی هنوز مانده است.
    از Hiren BootCD استفاده کردم که مثل ویندوز XP نام هارد را می شناخت اما درایوهاش را نشان نمیداد.در پارتیشن مجیک دو پارتیشن هارد معیوب را نشان داد.
    error scan هم سکتور معیوبی را نمایش نداد.
    کابل هارد رو بکشین و دوباره سی دی xp بوت کنید ببینید بازم مشکی میشه بعد از بوت کردن یا نه اگه تصویر اومد به احتمال خیلی زیاد بافر هارد ایراد داره برد الکترونیک رو ببینید بافر تغییر شکل داده یا باد کرده یا نه یک آی سی کشیده است
    این به شرطی است که اتصالات هارد درست باشه بایوس دیفالت باشه و تنظیمات بایوس درست باشه و پاور سالم باشه و هارد در بایوس دیتکت شده باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

کابل هارد رو بکشین و دوباره سی دی xp بوت کنید ببینید بازم مشکی میشه بعد از بوت کردن یا نه اگه تصویر اومد به احتمال خیلی زیاد بافر هارد ایراد داره برد الکترونیک رو ببینید بافر تغییر شکل داده یا باد کرده یا نه یک آی سی کشیده است
    این به شرطی است که اتصالات هارد درست باشه بایوس دیفالت باشه و تنظیمات بایوس درست باشه و پاور سالم باشه و هارد در بایوس دیتکت شده باشه
    منظور کدام هارد است؟در نصب جداگانه هارد معیوب در صفحه مشکی می ماند و هارد غیر معیوب به صفحه آبی می رسد و نصب ادامه می یابد.وقتی هر دو هارد نصب باشند با تاخیر زمانی در پیشرفت نصب وقتی به صفحه انتخاب هارد می رسد،اجازه انتخاب هارد معیوب را نمی دهد.
    هارد در بایوس دیتکت می شود،منظور از تنظیمات دیفالت بایوس چیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد سالم رو کلا بکش هارد معیوب رو هم کابل و برقشو بکش بعد سی دی xp رو بوت کن ببین صفحه آبی نصب میاد یا نه بعد کابل های هارد معیوب رو وصل کن با بوت شدن سی دی ویندوز تصویر سیاه میمونه این یکی از علائم خرابی بافر است
    منظورم اینه بایوس دیفالت شده باشه

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

جدیدا هرکاری میکنم چیزی پیدا نمیکنه با برنامه های مختلف , بنظرتون درایو رو فرمت کنم بعد دوباره تست کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

جدیدا هرکاری میکنم چیزی پیدا نمیکنه با برنامه های مختلف , بنظرتون درایو رو فرمت کنم بعد دوباره تست کنم ؟
    چیرو پیدا نمیکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •