هی... علی سامره یادت به خیر!کوتاه ترین گل در داربی: علی سامره در ثانیه 37 بازی مقابل پرسپولیس
هی... علی سامره یادت به خیر!کوتاه ترین گل در داربی: علی سامره در ثانیه 37 بازی مقابل پرسپولیس
خواهش میکنم..ممنون...عالی بود....
آره.. دیده بودم که تو تاپیک های دیگه از استقلال دفاع میکردی..ممنون....ما همیشه استقلالی بودیم...یادمه چند ماهه پیش هم همینجا یه پستکی دادیم!
در هر صورت دوباره به تاپیک خودت خوش اومدی..
هی.. واقعاً یادش بخیر..هی... علی سامره یادت به خیر!
عجب گلی بود......................................
به امید بازگشت علی 30 ثانیه...
چاکریم....امیدوارم مفید باشم....آره.. دیده بودم که تو تاپیک های دیگه از استقلال دفاع میکردی..
در هر صورت دوباره به تاپیک خودت خوش اومدی..
وای...فراموش نشدنی بود!یه نکته جالب داشت اون بازی....گل رو دقیقه 2 ثبت کرد!که خیلی سروصدا کرد!هی... علی سامره یادت به خیر!
ولی واقعا جاش خالیه....
فرهاد برگشت...امیدوارم اونم خیلی زود برگرده....
عمادجون مرسی بابت تاریخچه باشگاه ولی وقتی دانائی فرد به تیم منتخب جهان دعوت شد آندرانیک اسکندریان هم به اون تیم دعوت شد که بعدش رفت باشگاه های آمریکا(تیمش یادم نیست) الان پسر همین اسکندریان که آلسکو اسمشه تو Mls بازی میکنه.
واقعا عجب خاطره ای بود برای من گل سامره
ولی هیچ مثل گل پیروز قربانی توی دقیقه 93 نبود مخصوصا وقتی چند تا پرسپولیسی دورت باشن
خونه و هر چی دورو برم بود رفت رو هوا
اصلا دوستان یه پیشنهاد بهترین و بدترین خاطره از بازیهای استقلال مخصوصا بازی دربی دارید بنویسید
هم باعث این میشه که تاپیک بازیدش بیشتر بشه هم دوستانی که سنشون بیشتر از بقیه هست خاطرات واطلاعات خودشون رو به بقیه اطلاع بدن که بازی های قدیمی استقلال رو ندیدن
پیشنهاد خیلی خوبی هست...
البته من حافظه ی خوبی ندارم و جز هفت هشت سال اخیر چیز زیادی را به یاد ندارم!
خاطرات تلخ و شیرین خیلی زیادن باید روشون فکر کنم!
پیشنهاد خوبیه ؟ حتماً باید از دربی باشه ؟ نمیشه از بازیای دیگه ی استقلال باشه ؟
خواهش میکنم..
نمیدونم سعید جان. من این تاریخچه رو تو وب پیدا کردم، بدون کم و کاستی گذاشتم تو تاپیک..
دستياران كادر فني پركار شدند
قلعه نويي نظاره گر تمرينات استقلال تهران
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز استقلال تهران، سرمربي تيم فقط نظاره گر تمرينات تيم بود و دستيارانش بازيكنان را تمرين دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال از ساعت 30/17 در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كرد. وزش شديدي باد در تمرين مشكلاتي را براي آِّبي پوشان ايجاد كرد.
در اين تمرين ابتدا بازيكنان زير نظر خداداد مربي بدنساز، بدنهاي خود را گرم كردند و سپس به دو گروه تقسيم شدند.
مدافعان زير نظر اميد طيري و محمود فكري تمرين كردند و هافبك ها و مهاجمان با صمد مرفاوي كار مي كردند.
امير قلعه نويي نيز به دقت تمرين را زير نظر گرفت و هر از گاهي تذكراتي به بازيكنان مي داد.
تيم استقلال به دليل اين كه فقط اشكان نامداري را در تمرينات دارد از دروازه بان تيم اميد خود در تمرين امروز استفاده كرد. وحيد طالب لو با تيم ملي در عربستان است.
بازي تيم ملي با عربستان مهمترين سوژه امروز بود و آنها در مورد اين مسابقه پيش بيني هاي خود را در جريان تمرين مطرح مي كردند.
استقلال جمعه اين هفته برابر صبا باتري قم بايد به ميدان برود، تيمي كه فيروز كريمي سرمربي پيشين استقلال هدايت آن را بر عهده دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)