متاسفانه علت افزایش قیمت رو قبلا عرض کردم.
متاسفانه علت افزایش قیمت رو قبلا عرض کردم.
متاسفانه مرکز فرشچی رانژه ها رو انجام ندادند و ما هم نامه زدیم به سازمان تنظیم مقررات و در حال پیگیریه.
جان عزیزت اینجا رو مثل تاپیک صبانت نکن،بذارید زندگیمون رو بکنیم،با تشکر![]()
سلام. من مشهدم. اگه بخوام یک ماه ازمایشی از فن اوا بگیرم . دانلود شبانه هم داشته باشه کدوم طرحشو بگیرم؟
کسی نبود ؟
دوست عزیز متاسفانه در طرح آزمایشی دانلود شبانه ای وجود نداره مگر از طرحهای یکماهه پولی که دانلود شبانه داشته باشند استفاده کنی.من هم به همین خیال طرح آزمایشی گرفتم اما دیدم ای داد در این طرح دانلود شبانه وجود ندارد.الان هم چون تا 10 روز دیگه قرار است به منزل جدید نقل مکان کنیم گذاشتم تا این نقل مکان انجام بشه بعد ببینم روی خط جدیدم باز چه سرویسی میتونم بگیرم که اونجا یکی از طرحهای یکماهه دارای دانلود شبانه رو بردارم.
آره مطمئنم! کلی فایل نصبی مربوط به برنامه های اتوکد و تکلا و آرشیتکت پریمیر و ولفرام آلفا و سیمولا داشتم واسه دانلود که همه رو گرفته! الآن فقط فیلما مونده که همش هم خطا داده که اونم مشکل از سروریه که دانلود میکنم! احتمالا اگر فیلما رو هم میگرفت شاید تا بالای 11 گیگ هم میرفت!
نمیدونم چی شده ولی پریشب هم از ساعت 2:40 دانلود زدم 5.5 گیگ گرفتم...!
سرویس 1 مگ 6 گیگ حجم با شبانه رایگان! داون استریمم هم 8 مگ هست
همون شبی که 5.5 گیگ گرفت سرعت 300 به بالا بود، ولی دیشب اتوماتیک شروع شده و من خواب بودم نمیدونم چند بوده سرعت
یکی از همشهریات گرفته اینجا هم بعضی مواقع پست میده
زنگ بزن نماینده فن آوا شهرتون
مشهد خوبه نامحدود بدون منصفانه
تو ایران فقط مخابرات تهران یا اگه شهری دیگه که نا محدود بده و فن آوا اینجوریه
برنزی ۱ به ۸ و سرعت اسمی
جزو یکی از خوش شانس ترین کاربران اینترنت هستی که ظاهرا مرکز مخابراتیت خیلی با فن آوا جور در اومده و داره بهت حال میده شدید.شما احتمالا جزو استثنائها هستی و خودت رو با بقیه مقایسه نکن و حالشو ببر.اصلا همینکه واست روی 8 مگ بستن کلی بهت حال دادن و احتمالا واسه همون هم سرعت شبانت رفته بالاتر.در هر صورت حالشو ببر و جای ما هم دانلود کن![]()
به توصیه یکی از کاربرا اینجا بهتره صف دانلودت بیشتر باشه
یعنی به ترتیب اولویت تو صف بذار
که نهایت استفاده رو ببری
یکی از کاربرا هم نگرانه شما با این آمار دانلود باعث بشی فن آوا مثل صبا بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)