میشه توش نقشه ی iran رو ریخت؟
میشه توش نقشه ی iran رو ریخت؟
بعيد مي دونم !میشه توش نقشه ی iran رو ریخت؟
سلام به همه دوستان عزیز!اول از شما به خاطر گفتگوها و اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک قرار دادید ممنونم!من هم از این اطلاعات استفاده کردم و امروز از توپخونه یه psp slim خریدم که خود دستگاه 240 تومن شد (البته با کلی چونه زدن!)الان هم چند تا سوال دارم که ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید:1- از نظر امنیتی بهتره psp رو با usb cable به کامپیوتر وصل کنم یا مموریش رو تو ram reader بذارم؟2- ویروس های کامپیوتری به psp هم منتقل میشن؟ 3- آنتی ویروس روی psp نصب میشه؟ اگه اینطوره از کجا میشه گیر آورد؟
فرقی نمیکنه رو چه حالتی به کامپیوتر وصل کنی فقط مواضب باش اگه رو حالت flash0 تنظیمه هیچ فایل اضافی تو psp نره که دیگه بالا نمیاد و باید از طریق recovery boot اون فایلو پاک کنی و همیشه یه نسخه پشتیبان از flash 0 داشته باش که بعضی وقتا لازم میشه بخصوص اگه اهل دستکاری کردن لوازمی (مثل من).آنتی ویروس هم داره و اونو میتونی از لینک زیر دانلود کنی ولی اگه ویروسی باشه آنتی ویروس کامپیوتر اونو میشناسهسلام به همه دوستان عزیز!اول از شما به خاطر گفتگوها و اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک قرار دادید ممنونم!من هم از این اطلاعات استفاده کردم و امروز از توپخونه یه psp slim خریدم که خود دستگاه 240 تومن شد (البته با کلی چونه زدن!)الان هم چند تا سوال دارم که ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید:1- از نظر امنیتی بهتره psp رو با usb cable به کامپیوتر وصل کنم یا مموریش رو تو ram reader بذارم؟2- ویروس های کامپیوتری به psp هم منتقل میشن؟ 3- آنتی ویروس روی psp نصب میشه؟ اگه اینطوره از کجا میشه گیر آورد؟
آره من از یه فروشنده سوال کردم (حالا از صحتش اطلاعی ندارم) میگفت با مشه از خود psp با wireless نقشه هر جایی رو که خواستی دانلود کنی ولی خودم که تو سایت تورنت جست و جو کردم یه چند تایی آورد (تو چند صفحه قبل لینک هم دادم)میشه توش نقشه ی iran رو ریخت؟
ولی حجم فایلا زیاد بود کمترینش 100 مگی میشد و تا 1.8 گیگ هم داشت هنوز وقت کنردم دانلودش کنم ولی حتما میکنم و جواب تستش رو میذارم.
خیلی ممنون جاوید جان
ولی من شنیدم با یه وسیله ای (فکر کنم اسمش تیونر باشه،) میشه شبکه های تلوزیون رو گرفت
سرعت اینترنتش در چه حدیه؟
آره ولی سیستم تلوزیونی اونا با ما فرق میکنه.خیلی ممنون جاوید جان
ولی من شنیدم با یه وسیله ای (فکر کنم اسمش تیونر باشه،) میشه شبکه های تلوزیون رو گرفت
سرعت اینترنتش در چه حدیه؟
سرعت اینترنت هم بستگی به نوع سرویسی که استفاده میکنی داره چون معمولا یه adslکیگیرن و یه مودم wireless که هرچی سرعت adsl بالا تر ابشه طبعا سرعت اینترنتت هم بیشتر میشه.
کسی crisis core رو تموم نکرده!!؟ واقعا کسی که psp داشته باشه و این بازی رو تموم نکنه psp شو باید بندازه زیر تریلی!
???? اصلا متوجه نشدم
اونا دیگه کین؟
ینی چی نوع سرویس؟ مگه چند جور سرویس داره؟ (بیشتر توضیح بده)
بابا سیستم ما Pal هست مال اونا Ntsc فهمیدی؟???? اصلا متوجه نشدم
اونا دیگه کین؟
ینی چی نوع سرویس؟ مگه چند جور سرویس داره؟ (بیشتر توضیح بده)
salam man ba mobile vaslam.
Manzor az pixel sokhte chie chetor mishe tashkhisesh dad
mamnoon.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)